Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Ez a CT Fletcher kiabszottul vicces.
Jó van benne egy nagy adag pojácaság is, de nekem vicces ahogy kidülledő szemekkel káromkodva emelgetik a súly:
https://www.youtube.com/channel/UCBDWo0g9N8pL8c9QhE8Lxxw
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Kerdesem lenne, de nem vagyok gyuros.
Eddig crossfiteztem, viszont masfel honapja megserult a bokaszalagom, es nem igazan tudok mozogni. Mozgas nincs, kaja meg van... es hat igen, el lehet kepzelni.
Tudnatok esetleg ajanlani valami taplalekiegeszitot, amivel el tudnam utni, mondjuk, a vacsorat?
Asszonynak lopok a turbo dieta porabol, de az utan allitolag 4 oraig nem kellene ehesnek lennem. Na, ez nalam tart husz percig...Elore is koszi.
Ha rossz helyen tettem fel a kerdest, akkor iranybaigazitast is szivesen veszek!
Szereted az állatokat?
-
Assdak
őstag
válasz God Vazzeg #49586 üzenetére
A vicc, hogy mikor először lejött velünk terembe így nézett, hogy miapicsafasz ez a sok gépizé.
Aztán beállt vádlizni. 200 kg lapsúly+3 25kg os tárcsa és az ember aki tartotta a gépen, mintha a világ legtermészetesebb dolga enne. Természetesen papucsban.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
[link] pár komoly átalakulás
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Yeffy
veterán
válasz Dicker #49573 üzenetére
na, ez igen. az az erőemelős forma+erő az jöhetne. kell már nekem is némi okosság
a korábbi puncira: na, igen. itt kezdődik a NŐ.
Assdak: Annyit mondott az arc, aki ajánlotta, hogy "hát elég nagy".
Az emberünk decemberbe mínusz 15 fokban, egy papucs+rövidnadrág kombóban vágta félmeztelenül a fát az udvaron 40cm-es hóban. Konkrétan egy hegyomlás, ~190cm és olyan 160 kg. Van egy kis stikije, meg néha tikkel az arc, viszont bármikor felborít egy autót álló helyzetből.aaazzzzzttttaaakurva... az oszt igen. én miért nem nőttem meg ekkorára... nem is értem.
megnézném, bár be se férne az ajtónBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Assdak
őstag
válasz God Vazzeg #49578 üzenetére
Én is így gondolom, bár mondjuk volt már dolgom extrém esetekhez.
Az embert valami Mór melletti istenháta mögötti faluból szedtük össze, mikor kellettek nagyobb emberek.
Annyit mondott az arc, aki ajánlotta, hogy "hát elég nagy".
Az emberünk decemberbe mínusz 15 fokban, egy papucs+rövidnadrág kombóban vágta félmeztelenül a fát az udvaron 40cm-es hóban. Konkrétan egy hegyomlás, ~190cm és olyan 160 kg. Van egy kis stikije, meg néha tikkel az arc, viszont bármikor felborít egy autót álló helyzetből.
Na nála a tömegelés az hús-hússal + cukrosviz. Napi 3-4 liter... -
Dicker
őstag
válasz Woodslave #49579 üzenetére
Igazából semmi, csak nem az utcai szemetet kell megvenni. Kockázata se túl sok, ha ésszel megy, odafigyelve, csak a hamisítványokat kell kerülni... Kopaszabb úgyse leszel a sok tesztotól, meg nem esik teherbe más asszony se, mert úgyis olyan lennél egész nap, mint a nyulak. Csak előnye van.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Dicker
őstag
válasz God Vazzeg #49554 üzenetére
Most se naturál. Ő az, aki big mac-el, almáspitével, meg sültkrumplival tömegelt anno nem? Az edzéseken kívül viszont nem kell tanácsokat kérni tőle, az biztos. De legalább nem álszenteskedik a csirke rizzsel, meg sok zöldséggel.
Pontosabban:
"4 Big Macs, 4 Fries, 2 Shakes and 2 Apple Pies. For lunch. Every day."
Mondjuk akkor erőemelő volt, és nézett is ki valahogy. A jelenlegi formájában viszont nincs 55-ös karja. 51-2 körül lehet.
-
Assdak
őstag
6 szoros világbajnok erőemelő, állítása szerint naturálba.
Steroid Challenge[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Unatkozok az irodában, mondjuk kettőkor úgyis lelépek edzeni.
Guggol e a lány? NEMNálam nincs tiltva egy oldal se. Bár alattam dolgozóknak már igen.
Egyébként nem tudom hogy vagytok az ilyenekkel, de van egy személyes ismerősöm, aki régen bokszolt, és edzett csak abba kellett hagynia a betegsége miatt, még az egyik étteremben ismertem meg, és most jelenleg ez a helyzet vele: Cikk.
Nem egy gigantikus szám, de még mindig nem jött össze, pedig adtam én is. Ha megosztanátok, hogy elterjedjen az ország több pontján az jó lenne, legalább még jobban látják milyen jó a magyar egészségügy, hogy egy idegen embert előbb támogatnak Amerikába... Kösz! -
bandus
veterán
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #49545 üzenetére
Azért ezeket eszik, mert ezekkel könnyű számolni, ahogy a magyar gyúrósnak a csirke rizzsel. Férfiak, nagy mennyiségben főznek, nincs idejük-kedvük kreatívkodni. Egyszer kiszámolják ebből a pár dologból mennyi kell, és kész. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy akik IIFYM elv szerint élnek, igenis mindent számolnak és grammoznak, plusz a szemét kaját nem olyan egyszerű ám beilleszteni nagy mennyiségben, nem tudod összehozni rá a makrókat. Nem csak eszi a csirke rizst aztán rátol egy fagyit, hanem odafigyel, hogy annyivel kevesebb legyen a rizs és zsír, mert ő aznap fagyizni fog.
Az én edzőm egyébként az IIFYM mellett van, még csalóétkezésem van, és még nem tudtam olyat kérni (normális kajából) amit ne tudtunk volna beilleszteni. Igaz, én nem eszek szemét kaját, nem is igazán akarok enni. Sőt, nem is halál pontos kalória és makró értéken vagyok minden nap, hanem egy adott tartományban, és zseniálisan működik.
-
Yeffy
veterán
pontosan. ezt mondom én is. nekem nem a kedvencem ez az arcozás, de - talán emiatt is - jobban megmarad adott esetben. és korrekt a kinézet (droid szerintem egyértelmű, nyilvánvaló de kedves "egészségére, 98%, hogy én is tolnám, ha adott lenne rá minden feltétel körülöttem), szóval mondjuk úgy, elérte, amit akart a vidikkel.
kolosanyi: na látod. többféle nézőpont - érdemes így tekinteni a világra. én sem követem, de hajrá. ártani nekem nem árt
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #49550 üzenetére
de lehet másnál meg gps van
-
God Vazzeg
veterán
Szerintem is szimpi a szítí flecsőr, teljesen jókat mond. A stílus meg azért ilyen, hogy mindenkinek megmaradjon, ha szépen beszélve elmondaná ugyanezt, 1 lenne a sok közül Így meg mindenki róla beszél. A fizikuma meg roidokkal is szép teljesítmény, és 1000% hogy ha most nem is, de régebben volt roid ellátás szépen
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #49545 üzenetére
És akkor mit akarsz ebből kihozni? Igazuk van, vagy mégse csak a makrók számítanak?
Egyébként szerintem valahol a kettő között, félúton van az igazság. Próbálj a minél egészségesebb, tudatosabb sporttáplállozás irányába orientálódni, de nem leszel hirtelen Jabba, ha aznap megettél egy tábla csokit. Ha a napi bevitelt hozzáigazítod az esti popcornzabálós, üdítőivós mozizáshoz és ezt nem adod elő minden nap, akkor nem vágod haza a fejlődésed. Persze ehhez kell a szájtek is, anélkül nem lehet "csaló napot" tartani, mert leesik az izom.
Yeffy DJ
Ebbe bele se gondoltam. Így már jogos. Ha ezzel segít valakinek, akkor madafakázzon csak. Én meg nem követem, mert nem szeretem ezt a stílust.
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
válasz kolosanyi #49538 üzenetére
nem tetszik, nem nézed. ilyen eccerű'.
gondolom szerinted mindenki "pro", hogy a toppon van motivációilag, tudásilag, stb. ha nekik ez kell, bánja a tököm. megvan ennek is a "piaca", különben nem lenne millió egy motiválóvideó.én is rosszul vagyok a stílusától, de attól az alap mondanivalója (küzdj azért, amit el akarsz érni, ne picsogj, nyomjad, törj előre a céljaid felé) egyetértek. az, hogy milyen módon adja elő, az már egyéni szoc. nem is néztem végig egy videóját sem, csak bele
rwin:
jaja, 55-ös pajszer nem rossz, in progress nálam isBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
_NCT
addikt
válasz God Vazzeg #49549 üzenetére
Kipróbálom hétvégén
-
Woodslave
félisten
azért az érdekes kérdés, hogy megy ez az IIFYM mánia, meg tényleg izmos emberek is vannak (nem IFBB pro de jópáran elfogadnánk) aki a tudományt maguk mögé állítva nagyjából ugyanezt mondják (akik a cikket magyarul írták nagy valószínűség szerint nem annyira izmosak ) de.
ha megnézed a simplyshredded oldalt és az elégizmosbácsik kajatervét, akkor azt látod, hogy gyakorlatilag ugyanaz. 6-7 kaja csmell-tilápia és társai a szokásos broscience. És ezt nem értem:
1. hazudnak
2. hülyék
3. annyira hc-k hogy a nehezebb utat és szenvedést választják
4. koxolnak és úgy nehezebb, jobban kell figyelni (ide már rakok egy ilyet )ez az egész nekem olyan, mintha azt mondanák, hogy naturál hobbikerékpárosként üljek fordítva a nyeregbe és tekerjek visszafelé, mert nekem nem úgy kell ahogy Lance Armstrongnak.
5. szerk: vagy ez ahhoz kell, de mivel én soha nem leszek olyan tök felesleges úgy csinálnom../nem mintha én akarnám tudnám csinálni ahogy a shreddedek, de elfogadom, hogy ez legfeljebb kifogásnak jó, meg a nekem tök mindegy hivatkozásnak
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #49542 üzenetére
ööööö, izé, a tejsavó fehérje az zöldségből van? azért remélem evett szegény tehén egy kis zöldet is, és nem szívta el mindet!
oké, van növényi eredetű sajt is, egyszer kóstoltam is, szörnyű íze van, az állaga is olyan...a vega fehérje, az a csicseriborsó, szója.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg egy majom. Ha izmos akar lenni az ember, akkor ne ilyen buzi videókat nézzen, hanem mozdítsa meg a ványadt valagát, kezdjen el edzeni és próbáljon meg rendesen kajálni. Azt az időt, amit az ilyen videókra elpocsékol meg fordítsa a kaja elkészítésére, vagy próbáljon ki új technikákat az edzésben.
Nem mondom, vannak hasznos videók, segítőkész emberek. Az ő tevékenységüket nagyra tartom, le a kalappal előttük. Ilyen például Scooby. Nem akar eladni, nem akar lehúzni, nem is ebből él, nézettséget se akar növelni. Csak segít, elmeséli a tapasztalatait... Valahogy így kellene hozzáállni, persze ehhez intelligencia kell.
-
kolosanyi
veterán
-
rwin5
őstag
válasz Woodslave #49533 üzenetére
egy jutub sztár fekete egyéni edzésvilágot mutat be inkább olvastam róla más fórumon mint videóit láttam volna ennyit tok mondani elvileg naturál, és 20 éve edz. Mondjuk 1 videójában azt nyilatkozta, hogy leszarja, hogy ki koxol és ki nem, kb én is így vagyok vele. Tőlem tolhatja meg lehet natúr is ő dolga bár az 55-ös kar azért komoly
-
Morris
veterán
-
rwin5
őstag
Bár vágom az angol nyelvet, még nem néztem meg egy videóját sem végig, de így felirattal kényelmesebb volt és végignéztem.. van egy ugyanilyen hülye a mi kondinkba is, igaz kicsit kisebb, de ő is szokott műsorozni pl, már megy haza felöltözve de kabátba még belepumpál a 120kg-ba
a 'motherf*ckin szókincs azért megvan kb minden 3. szónál
[vidi] -
userxy
őstag
válasz -secret- #49525 üzenetére
Én is akartam tőlük rendelni.
3 napig vissza se jeleztek a rendelésemre. Utána rákérdeztem mi van azt közlik, hogy amit rendeltem nem egy szájtek, hogy mindenhol van. Idő kell.
Mondom a visszajelzéshez, vagy a tájékoztatáshoz nem kell termék és fogtam azt visszamondtam az egészet.
Azt besértődtek. -
Fred23
nagyúr
válasz userxy #49489 üzenetére
Egész jó lehet így is, de én valami sűrűbbre gondoltam. Eddig működik -hogy később is, az már nem biztos- a naponkénti 2 edzés, mégpedig 2 rövid, nehézsúlyos. Főként pedig alapgyakszik, tehát felhúzás, fekvenyomás, guggolás ( egylábas, nem súlyzós ), valamint HSPU és kiegészítésül intervallum futás. Ezekből kombinálok, ahogy éppen érzem. Van, hogy 5-6 perc csak az edzés, és ezt elégnek is tartom, tehát napi 10-12 perc, viszont ezt minden nap! Meg persze úgy heti 2 intervallum futás.
-
Arcképgyáros
Gymstoreból szokott valaki rendelni? rendeléstől számított 2. nap szokták vinni a csomagot? Nem nagyon írnak vissza.
-
Coyot
őstag
Hu mennyi patesz
Visszatértem edzeni. Tajgetosz megvan még? Jelentkeznék egy ugrásra jelen testkompozícióm alapján
Má' nem
-
brownus
veterán
karma...
a napokban belefutottam, ahogy pózolt a hajléktalanokkal, édesistenem, álszent ember... -
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #49512 üzenetére
szakértőkkel teli az ország, nem tudtad? azért teljesítünk jobban
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
_NCT
addikt
Napi Berki: lefoglalta a NAV Berki tulajdonrészét
Más:
Szoktátok alkalmazni az előfárasztásos technikát? Általában a nagy súly-kevés ismétlés (6-8) technikát alkalmazom, viszont sosem érzem azt, hogy bedurranna a vállam, hátam stb, mint mikor előtte 1-2 széria magas ismétléssel kicsit megfárasztom az izmot. Akkor valami brutálisan tud fájni, de ha ez elmarad, akkor alig érzem, hogy edzettem rá.
-
Shadowbull
addikt
válasz shteer #49511 üzenetére
en egyszeruen attol kapok idegbajt, amikor valaki elkezd ezen bolcselkedni, hogy hat a csirkegyarak.
Baszki, 7 milliardan elunk a Foldon, Europaban a lakossag 70%-a varoslako, Az EUn belul ez kabe 350 millio! embert jelent.
Megis mi a tokomrol beszelunk akkor? Kapirgalo falusi csirkekrol?
Ez a XXI. szazad, ebreszto. Akit zavarnak a csirkegyarak, vehet biocsirket 5x annyiert. Hja hogy az draga. Hat persze hogy az, ezert vannak a csirkegyarak. Vagy legyen vegan.
Amikor meg az EU szabalyozni probalja a ketrecek meretet, hogy talan egy kicsit tobbet tudjanak mozogni, akkor meg megy a hiszti hogy az EU kussoljon, ne szoljon bele mert mi jobban tudjuk.
Szanalom a kobon, komolyan.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
shteer
titán
válasz Shadowbull #49510 üzenetére
a csirkelábat meg mell nélküli csirkékből állítják elő, olyan táppal tömve őket amitől csak lábuk lesz
édesistenem.. ez van amikor mindent elhisz valaki csak mert a másik barom leírta a zinterneten
szerintem jónak tűnik..
-
xcds
őstag
válasz BÁ Nutrition #49505 üzenetére
Jó, de attól nem leszel izmosabb.
-
rwin5
őstag
Utolsó 10 másodperc a lényeg [video]
-
kolosanyi
veterán
Basszus, ez a monohidrát működik. Mindenből csúcsot döntöttem, most pedig 119.2 kilót mutatott a mérleg. 2 hete napi ~20 grammot nyomok, ezalatt felugrott 4 kiló (eléggé bevizesedtem) és erőben dobott egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest