- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
Woodslave #48284 üzenetére
Igen, jöhet a reply, hogy a mellizma ettől lett ilyen
Egyébként király volt a mai edzés.. összesen ketten voltunk, olyan zene ment amit akartam választani, jó volt bent a levegő, igaz az összes súly szét volt dobálva, de ezt már megszoktam, hogy a legnagyobb izomtömegű emberek nem tudják visszarakni a helyére a súlyokat..
-
Ijk
nagyúr
válasz
kolosanyi #48295 üzenetére
Szerintem az okos blogíró abban a hitben él hogy azért sportolnak az emberek hogy jól nézzenek ki. Azért sportolnak az emberek mert szeretik csinálni, aki csak eredményt akar az nem sportoló és nem is csinálja egy hónapnál tovább.
Nagyrészt az visz el a terembe mert szeretem csinálni, az csak hozzátesz hogy jobban is nézek ki. Túl gyenge motiváció lenne önmagában.Mindegy ezért nem szeretek blogokat olvasni. Minden jött-ment kiposztolja a véleményét a nagyvilágnak. Erre való a fórum, a könnyebben elérhető tartalmakat meg a szakértőkre kellene bízni, nem a sok dilettáns idiótára. Sajnos ez az ára a túlzott szabadságnak amit az internet ad, lehet ignorálni meg röhögni az ilyeneken néha.
-
margithid
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48294 üzenetére
Igazából nem is fogyni kéne, inkább átalakítani
Max 5 kg-t akarok, kajára igyekszem odafigyelni, pl túrót csirkét eszem, diétás joghurtot, sajotot.
Csak gondolom felturbósíthatja egy ilyen mondjuk a szálásodást.
Ez egy jódarabig elég is lenne ha napi 1-2 adagot folyasztanék. -
kolosanyi
veterán
Tömör, de helytálló megfogalmazás.
(#48293) Ijk
Jól tetted. Én kifejezetten szeretek futni, nagyon jól ki tud kapcsolni.(#48291) margithid
Első körben tedd rendbe az étrended. Tápkieg nem feltétlenül szükséges, első a jó kaja, jó edzés, elegendő pihenés. Minden más csak ezek után jöhet. -
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Itthon egy hónapja kicsit elkezdtem edzegetni, és szeretnék valami étrendkiegészitőt is venni hozzá.
183 cm vagyok, 90 kg, kicsit fogyni is kellene, de talán a legjobb lenne valami fehérjét venni nem?
Melyiket ajánljátok? -
kolosanyi
veterán
Egyszerűen csak nem ért hozzá. Van ez így.
(#48284) Woodslave
Az, hogy baromságokat beszél. Nyilván aki kicsit is komolyabban fut, az nem csak lekocog 2 szigetkört azt csá, ahogy a tipikus mellbicepszezős divatgyúrós se képviseli ugyanazt a szintet, mint egy a sportot komolyabban vevő hobbista. Nem jó semmire a futás? Érdekes szemlélet. Korlátozott mértékben egy állóképességi sport is hipertrófiát eredményezhet megfelelő táplálkozással. Ha nem hiszed, próbálj ki 10*100 méter emelkedőn sprintet, ugyanolyan durván szétcseszi a lábad, mint egy súlyzós edzés. Azt elismeri ugyan, hogy állóképességet fejleszt, de szerinte zsírégetéshez nem jó. Itt elsősorban megint a kaján fog múlni a dolog, ahogy írja, de olvasson el a szerző inkább pár cikket az intervallum edzésről, meg fog lepődni.Jól kinéző futóra meg ott van példának Scooby. Gyúr meg mellette maratonokat fut, illetve ultra hosszú távokat kerékpározik. Nyilván az izomtömege miatt nem lesz sose olimpikon, lassabb egy vékony futónál, de azért mindkettőben elég jó szintet ért el. Aki 200 mérföldeket képes kerékpáron tölteni, annak jó az állóképessége, ez nem vitás, de ő azért tényleg nem néz ki rosszul, pláne 50+ éves létére. Na mindegy, ez messzire vezet, de nem értek egyet ezzel a csakasúlyzó szemlélettel, amit a cikk képvisel.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Woodslave #48288 üzenetére
Igen ezek valóban téves paradigmák, de kondira is kapásból össze tudnék írni vagy 10 ilyet. Nesze semmi fogd meg jól. Igenis lehet a futást jól használni, minden csak hozzáállás és beletett energia kérdése.
Az se megy semmire pl a kondiban, aki férfi létére beül a pinalegyezőbe és a telefont nyomkodva megcsinál 15-öt. Igaz ez szélsőség, de mennyi iylen van...vagy csinálj valamit jól, vagy huzz a fszba.
Btw ezért: "jól akarsz kinézni? legalább mint te.
" kapsz egy ilyet:
-
Woodslave
félisten
válasz
Zomb€€ #48285 üzenetére
ja akkor lehet nem ugyanazt látjuk, mert én csak 8 gifet...
legjobb a fogyásra? qrávra nem teli van minden túlsúlyos kocogókkal (pláne ha 30 perc szenvedés után egy krémes a jutalom)
erős/izmos láb: hát itt röhögünk aki azt mondja hogy nem lábazik mert fut
jól akarsz kinézni? legalább mint te.
azt meg kocogással nem hozod össze
túlsúlyosnak meg külön jót tesz a betonon futkorászás
(pláne ha krémes a jutalom
)
mi ebben a hülyeség?
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48286 üzenetére
Fura, hogy tetszik, pedig nem úgy néz ki, mint Dicker parókában.
-
rwin5
őstag
válasz
kolosanyi #48281 üzenetére
Tudod az ilyen cikkeket azok írják, akik dagadt g*cik és a motivációjuk annyi, hogy kenjen magának még egy szelet zsíros kenyeret. Aztán ha belálkolják a cikkét megnyugszik, hogy mégse csinál semmit se rosszul, és punnyad otthon tovább.
2#: Én ismerek személyesen is egy ilyen nőt, kb 150-60 cm és 90kg lehet, aki őt kövérnek tartja attól elfordul, illetve a sportolásról csak a rosszat tudja felhozni..
-
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #48266 üzenetére
értem.
sajna nem járok arra.versenyzel is, vagy csak
asszisztálsznéző leszel? -
rwin5
őstag
válasz
korcsillio #48271 üzenetére
itt is pont fő a tojás.. 13 órát aludtam.. remélem jó lesz a mai edzés
-
freaghill
őstag
-
mayday00
őstag
Sziasztok
reggelire szerintetek mennyire lenne jó ötlet a következő kaja? Nem mindig csak néha-néha
x-gramm zabpelyhet ledarálok kávédarálóban, kicsit beáztatom, hogy puha legyen..vagy talán el is lehet hagyni a áztatást? belekeverek tejsavó fehérjét, kis kókuszreszelék, mandulatejet picit bele, és formázok belőle gombócokat, téglatesteket stb..
nem tudom, hogy össze e lehet gyúrni, még nem próbáltam..kókuszliszttel tudom, hogy lehet. de azért a zab mégiscsak jobb?!
x -grammnál direkt nem írtam oda, hogy mennyi az annyi, mert azt mindenki maga dönti el, hogy mennyire van szüksége a hozzávalókból.
-
Tyer
őstag
válasz
korcsillio #48271 üzenetére
Én 4 tojást nyomtam le, csirkemortadellával,meg trappistával... protein 70%-a már bennvan mára
Ebédre jó pörkölt-rizs lesz, elötte persze egy edzés -
korcsillio
addikt
-
Dexar007
veterán
válasz
kolosanyi #48261 üzenetére
Egy ora alatt? Nekem olyan kaja kell,amit bedobhatok a fazekba,kozben elmehetek zuhanyozni,es mire visszaterek,addigra megfozi/suti magat.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #48266 üzenetére
és miről ismerlek fel? te leszel a legerősebb?
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #48258 üzenetére
mi lesz, fekvenyomó kupa?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #48258 üzenetére
én megyek
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dexar007 #48260 üzenetére
Azért vannak gyors receptek. Zabpelyhes rántotta, túrós tészta, vagy akár egy melegszendvics, főtt virsli (Lidlben vannak jó minőségű húsipari termékek nem túl drágán, 90% hústartalmú szalámik, virslik stb, teljesen jó az is) és a többi és a többi. Ott van egyébként a bb.hu gasztro blogja, vannak jó receptjeik, de egy rakás ilyen van. Gyakorlatilag egy óra alatt rengeteg ételt el lehet készíteni, nem kell hozzá gordonremzinek lenni.
-
Dexar007
veterán
válasz
kolosanyi #48259 üzenetére
Hogyne lenne,de akire nem foznek,annak a legegyszerubb etel amit elkeszithet,az a csirke-rizs. Nekem azota konnyebb az eletem,amiota nem kell azon agyalni,hogy ,,na vajon mi legyen holnap a kaja".Mert altalaban fixen csirke/pulyka es rizs/durum teszta. Altalaban a teszta akkor jon,amikor unom a rizst.
-
God Vazzeg
veterán
Holnap jön-e valaki csárdaszállás kupára? Mi ott leszünk, ha valaki felismer, jöjjön már oda pacsizni
Képek, beszámoló hamarosan...
-
thesafran
csendes tag
válasz
mayday00 #48245 üzenetére
kísérletezz. én így készítem három napra a csirkémet: felvágom szeletekre (kb fél centi vastagokra). belerakom egy nagy tálba, sózom, borsozom, beszórom csirke fűszersóval (LIDL), fokhagymagranulátommal (LIDL), kakukkfűvel vagy oregánóval (mindkettő LIDL a változatosság kedvéért). egy estig pihenni hagyom a hűtőben. másnap kókuszzsírral kisütöm őket serpenyőben. utána mérickélés, ennyi.
-
headhunter
addikt
Ki vásárolt már innen fehérjét?
-
rwin5
őstag
válasz
Miamiquake #48251 üzenetére
én régebben egy másfél-kettő évvel ezelőtt nyilván sokkal vékonyabb voltam, akkor sokkal egosabb voltam a testemre, ment még a feszítgetés-majomkodás, fényképek stb, azóta, hogy kb 2x akkora vagyok teljesen szerény lettem kinőttem ezt a dolgot.. idejét nem tudom mikor készült rólam egy feszítős kép
Szerencsére látok elég embert feszengeni helyettem is
-
válasz
mayday00 #48247 üzenetére
bármilyen tetszőleges fűszerkeverék. felkockázom/csíkozom, fűszerkeverékkel megszórom, kis ideig rajta hagyom, aztán bele a serpenyőbe. ritkábban szeletekkel csinálom ugyanezt kontaktgrillen, de ez valahogy nem annyira vált be nekem. gyrosos meg mexikói keveréket használok leggyakrabban.
-
shteer
titán
válasz
Miamiquake #48248 üzenetére
a torzítós tükörnél
-
rwin5
őstag
válasz
Miamiquake #48248 üzenetére
nekem csak olyan, hogy vékony
-
Miamiquake
aktív tag
Gyúrás közben volt már olyan érzésetek hogy izmosak vagytok?
-
mayday00
őstag
Sziasztok
csirkemellet ha grillezitek, csak megsózzátok előtte és kész? vagy egy kis bors is mehet rá? Gondolom felesleges más fűszert rárakni
illetve ha grillezek mellette kis gombát, arra is elég a só gondolom?
-
törölt tag
válasz
Dexar007 #48228 üzenetére
en szemely szerint azt gondolom hogy eleg. Olvastam sokat pro es kontra, ki is probaltam, annyi maradt hogy most mar egyaltalan nem csirkezek magam, nem meregetek, ha elmegyek a kajaldaba es van csirkemell akkor azt valasztom, ha csak serteshus van vagy marha akkor meg azt. Annyi amennyi. Reggel megiszok egy feherjet, este lefekves elott is ha aznap edzettem, meg edzes utan aztan ennyi. Es fejlodok tovabbra is...
-
kolosanyi
veterán
válasz
thesafran #48237 üzenetére
Persze, hogy a méz szar. Meg a zöldség is szar, meg különben is csak a szájtek. Nyilván vannak hasznos dolgok, amiket el lehet lesni a nyúléktól, de ők elsődlegesen eladni akarnak. Ugyanarra a problémára szinte sosem egy megoldás létezik, az izmosodásnak sincs "a" módszere. Ezt például báni cáfolja és agresszíven fellép minden ellentétes véleménnyel szemben, de ő már csak ilyen.
-
thesafran
csendes tag
válasz
kolosanyi #48236 üzenetére
Nyilván ez egy ideál, amit belinkeltem ide. Természetesen nem ennek rendelek alá mindent, de tapasztalataim szerint kb. 2 óra alatt meg tudok főzni magamnak előre 3 napot. Akkor miért ne tenném? Hétvégén, amikor szülőkkel töltöm majdnem az egész napot, akkor természetesen nem csirke-rizst eszek, de akkor is törekszem tudatosan enni.
Számomra mondjuk az is fontos, hogy amit eszek az egészséges legyen. Csak azért pl. nem fogok 70 g dextrózt nyelni edzés után, mert attól növök. De a cukor az rossz, a többi nem (maltodextrin és társai). BB tápanyagbázisban is: dextróz meg az összes ilyen ch "testépítő-tiszta élelmiszer", míg a méz nem. Érdekes felfogás. Ezt csak úgy elmondtam. Köszi a segítséget.
-
kolosanyi
veterán
válasz
thesafran #48234 üzenetére
Nem az étkezések számával van a gond, én speciel 3 óránként eszem, mert különben lekaparom a falat az éhségtől. A baj az állandó csirkerizsezéssel van. Két hét után hányni tud tőle a legtöbb ember, kurvára egyoldalú, hiába készíted el másképp. Semmi bajod nem lesz, ha csirkecombot, sertést, marhát, halat, akármi más sovány, vagy nem túl zsíros húst eszel. Meg minden étkezésre húst enni... Jó, aki tudja tartani, az egyen így, nekem mindegy, de szerintem az emberek 99%-a képtelen rá ha nincs kiszolgáló személyzet. Értsd: feleség, étterem, szülő, nagymama stb. Nem azon múlik a Mr O, hogy nem csirkerizs volt egy héten kétszer az ebéd, hanem túrós tészta (mondjuk durumtészta, vagy teljes kiőrlésű, de akár fehér is), esetleg egy jó raguleves (sok hússal, zöldséggel, teflonos lábosban főzve, kevés olajjal), vagy egy normálisan elkészített chilis bab. Na mindegy, ez az én véleményem, ezzel a topik nagy része úgyse ért egyet.
-
-
thesafran
csendes tag
nagyjából akkor ezt az étrendet lövöm be magamnak. esetleg vélemények?
-
thesafran
csendes tag
megpróbálom akkor, hogy visszaveszek a proteinből (500 g csirke, 1 turmix edzés után, este túró/natúr joghurt). kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. remélem a tömeg ettől még jönni fog.
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48220 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #48220 üzenetére
Akár ez is egy megoldás. De még fából is készíthet súlyzót.
Egyébként ha nem akar terembe menni, ez a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. Én is így edzek, csak nekem van még pár cuccom.
Sőt, igazából a legolcsóbb, ha beszerez valami olcsóbb felfüggesztéses eszközt (TRX hasonmás), azzal is el lehet jutni egy nem rossz szintre.(#48221) Tamoo
Igen, az is jó, én azért vettem a Tescoban, mert nem találtam a közelben ilyet, benzinpénzzel együtt meg ugyanott lennék, mint most, akkor meg nem szórakozok vele. -
kolosanyi
veterán
válasz
Because #48217 üzenetére
Tárcsák vannak a Tescoban, 30 mm-es acél, 7,5 kg-os 2990, 5 kg-os 2090, 2 kg-os 10xx forint. Jó minőségű, nekem is ilyen van, ennyit megér. Hozzá még veszel egy ajtókeretre erősíthető húzódzkodót és megvan a minimalista edzőfelszerelés. Fekvenyomás helyett tudsz floor presst csinálni, meg súlyzóval nehezített fekvőt, minden más meg adja magát. Esetleg egy gimnasztikai labdát még vehetsz, mint olcsó "pad pótlót" és kész.
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #48214 üzenetére
akkor odaadom a zasszonynak
-
Because
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48209 üzenetére
most akarok visszatérni a súlyzós edzéshez. dönthető pad se rossz valóban, egykezes súlyzók vannak itthon egy kevés tárcsát kellene akkor csak neten vadászni, meg egyenes rudat. konditerem nem megengedhető kategória, ezért fektetek be valami eszközbe amit évekig tudok majd használni
-
thesafran
csendes tag
válasz
bandus #48188 üzenetére
75-76 kg körül lehetek, nem nagyon mérem mostanában magam, csak a tükör.
Mellfilét emeltem 500-600-ról 700 grammra. Rizst/bulgurt emeltem 150-ről 250-re. Zabpelyhet 50-ről 75-re. Carnivor-t azért szedem, mert a tejsavót nem bírja a szevezetem.@48216: tömegelés alatt sem?
-
válasz
philoxenia #48211 üzenetére
Bocsi.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Because #48201 üzenetére
legegyszerűbb megoldás a konditerem. attól függ hol laksz havi 5-10k körül el tudsz járni jobban felszerelt terembe mint amit otthon lenne..
ha meg fullra nincs pénz akkor egy dönthető pad +kézisúzkók 40 kilóig(szerelhető) elég sokáig elég lehet. valszeg hosszabb ideig mint amennyi ideig csinálni fogod. ha most kezded
ekkora porfogókat meg felesleges venni mint amit linkeltél.legideálisabb a keret, dönthető pad, kézi súlyzó, rúd, tárcsák kombó
azt nem tudod kinőni. szemben az ilyen vackokkal mint az arnold goldsport termékei.. -
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
a Hervisben van egy olyan akció, hogy a második termék 50%. Valami nem tanyasi patesz megnézné, hogy ez a tápkiegekre is vonatkozik-e?
-
Assdak
őstag
-
Because
őstag
válasz
BÁ Nutrition #48200 üzenetére
igazad van tisztázni kell, hogy a hétköznapi holmik, mint ágy, szekrény, íróasztal stb. mellett kell elférnie, szerencsére nincs senkim, így legalább osztozni nem kell a helyen
(#48199) Shadowbull: ennek örülök, így se fogok kajálni rendesen mire kinyögök egy hasonlót, éljen a magyar minimálbér
használtba majd nézelődök, de mire azt meg ideszállítják ugyan ott vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus