- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Én például pihenőkben edzésnaplót vezetek a telefonba. Kívülről tűnhet úgy, hogy csak buzulok a telefonnal, de megtehetem, otthon edzek.
---------------------------------
Amúgy a héten még nem tudtam lábazni, így bepótoltam, amint felértem a koliba. Atta, csak az a gáz, hogy nem bírok aludni, mert az edzés felpörgetett.
-
-
Koczó93
őstag
válasz
SchumiBácsi #43991 üzenetére
Az edzésnek számít ha voltam edzeni de nem írtam ki facebookra?
(Sajnos nincs pofafüzetem
)
-
-
freaghill
őstag
Engem a társaságomban sokan nyomkodják a telefont. Hál istennek edzés közben nem, mivel a terem az kicsi és kevesen járnak, és akkor se olyanok..
Élőben akkor basz fel igazán mikor a gyerek akivel beszélek előkapja hirtelen és elkezd üzenetet írni, mert most írtak neki WhatsAppon/Viberen aztán a beszélgetést meg cseszheted, még a mondatodat is ott abbahagyhatod, mert úgy se fog emlékezni rá, hogy mit mondtál, illetve le is szarja szó szerint a mondanivalódat és ha ketten vagytok, ő meg csügg a telefonján, akkor meg te vagy a hülye mert nem akarsz/tudsz folyton a neten lógni.
-
Peddy789
őstag
énis nyomkodom sokat, de nem edzése, amugy engem az basz fel, amikor várok egy gépre, azmeg ott ül rajta és 3perce nyomkodja a telóját
amikor egy csaj meg kb 1kgal csinálja a a comb távolítást gépen ülve, kb 5perce 10sec/ismétléssel, és közben nyomkodja a teloját, azmár kb komikus
-
_NCT
addikt
válasz
szőröscica #43981 üzenetére
DIZÁJNER KELL NEKI NEM ÉRTED????
Amúgy nálatok is a teremben előfordulnak ezek az okostelefont nyomkodó gyökerek edzés közben? Ma azon kaptam a fejem, hogy én és rajtam kívül egy 60 éves papi nem nyomkodta a telefonját, az összes többi gyökérnél ezt láttam,15-40 évesig....1 perc meló - 5 perc telefon nyomkodás. Az ilyen mi a f@xnak jön edzeni?
Komolyan kezd nevetséges lenni.
-
Kleroo
veterán
válasz
szőröscica #43981 üzenetére
Ez tejsavó.
Nem edzés utáni kell. Arra ott a MÁJPROTKÓÓÓ
-
Dexar007
veterán
Ciciztem.Nem padka.
-
Kleroo
veterán
Tipp jó kis designer fehérjére?
Eddig Nitro Gold Pro-t toltam, de már nem bírom az izét...egyik kiadás sem ízlik különösebben, és oldódása sem tökéletes, bár itt némi user error is lehet.
Valamint van egy Protein Express is, ennek jó íze van, csak drága.Felkeléskor, és lefekvéskor szoktam tolni.
Májprotkóbol van rá megoldás?
Nézegettem Scitec vonalat is, az 5kg-os Milk Complex már korrekt árban van. Azzal tapasztalat? -
BÁ Nutrition
addikt
szerintem ennyire mélyre ne süllyedjünk azért.
azt viszont nem tudtam hogy Zoli vissza akar térni, nem mintha tudnom kéne
hová? utsó pár évben bekészült talán kétszer is, de versenyre nem ment :S -
Peddy789
őstag
már 2 en is kérdeztük, valami izomagy irjon már valamit a HMBről
GLevi91: csirke sonka, ha ez valami felvágott azt hagyd a szarba, vékonyra vágott csirkemell filét tolj, a feldolgozott élemiszer sokkal szarabb akármilyen formában is
a gyümölcsös joghurtok se valami jók, akkor már a sima naturba tegyél lekvárt/gyümölcsöt (pl banán) , de szeritnem jobblenne simáncsak egykis darált zab a proteinpor mellé, zsírnak ha többet szeretnél esetleg fontold meg a solio lenmagolajat, 500ml kb 1200Ft olcsóbb helyekenjah még annyi, hogy a tulsok túró ha mindenap tolod, nagyon hosszú távon nem biztos hoyg egézséges, egyes élelmiszer ipari mérnökök szerint, a casein, mivel nehezen emészthető, pang a gyomorban, növelheti a bélrák kialakulás kockázatát
-
rwin5
őstag
válasz
God Vazzeg #43974 üzenetére
Elég nagy korkülönbség is befigyel. Eddig elvoltak majd lesz más
-
Dicker
őstag
Valaki kérdezze meg róla bánít.
Egyébként elképzelhető, hogy Zoli nagy visszatérése miatt mindent felad. A cerka se működik, így a nő se marad.
-
válasz
Peddy789 #43883 üzenetére
Jajam konditerem, nekem. A pénzkidobás nézőpont kérdése, nekem ez inkább befektetés.
Eddig is vádliztam, bár nem kimondottan testépítő céllal, de a munkám igényli. Traktorozok több mint 10éve, az sokat rásegített. Bicajmániás is vagyok, amikor csak lehet azzal is megyek és úgy teszem a lábam a pedálra hogy a vádli is kapjon + gyalogosan is passzióból jobban használom a vádlit. Nem tudom ér e, de nagyon sokáig egy az egybe lábujjhegyen jártam.
Mióta gyúrogatok, csináltam állva vádli edzéseket is, egyszerre és külön egy lábbal, de ha belegondolsz sima járásnál is hasonló a terhelés. Ugyan edzésen nagyobb a tartomány, de nekem ez nem sokat ér már az előzmények miatt. Talán ezért is a vádlizás ha úgy vesszük alapból 170kg-ról indul: ma eddig mentem el a géppel, ami második edzésen sztem nem rossz. Hó végére simán meglesz a 200kg és már túl is léptem a határait az egylábas saját súlyú vádlizásnak. A vádli körmérete pedig jelenleg 41cm a 39centis karjaim mellett.
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, ha valaki ha segítene esetleg.
1. Van-e tapasztalata HMB-ről valakinek?
2. A Revex 16-ról?
3. Mi(k) a Revexben az a hatóanyag(k) amitől termogenikus? -
GLevi91
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodtam, hogy elkezdek edzeni és mostanra el is határoztam hogy belevágok. Az összefoglalóban lévő dolgokat átolvastam és az edzés részével nagyjából tisztában is vagyok, a diétával kapcsolatban lenne pár kérdésem. 180 cm magas vagyok és e mellé 80 kg. Őszintén szólva nem akarok testépítő szintre edzeni magam, inkább egy egészséges, viszonylag izmos külsőt szeretnék magamnak elérni. Ennek a célnak szerintem "A sárga kapszula" című könyvben leírt testkompozíció-megváltoztatás, alakformálás című rész felelne meg. Az ehhez kapcsolódó diétával kapcsolatban kérnék segítséget. A könyvben 2 g/testsúlykg fehérjét és 3 /testsúlykg szénhidrátot javasol ilyen esetre. Ez alapján összeállítottam egy étrendet: [link]
Úgy érzem eléggé kezdetleges, úgyhogy bármilyen tanácsot, kritikát elfogadok ezzel kapcsolatban -
_NCT
addikt
válasz
headhunter #43953 üzenetére
Gyönyörű ez a nő.
Ez melyik gogszos nője?
-
freaghill
őstag
-
Dicker
őstag
válasz
headhunter #43953 üzenetére
Fújj már szakálla is van...
-
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #43949 üzenetére
De eszik, egy igazi zabálógép
-
Peddy789
őstag
HMB-ről ad vki infót? nekem elég pénzkidobásnak tűnik elsőre, de jókat írnak róla végülis, gondolom a myproteines izesítetlen port érdemes tolni, vélemények?
költenk vmi kiegre, de nemtudom milenne a leghasznosabb, hmb, glutamin, ? kreatint már szedek
-
Dexar007
veterán
Ha megeszek napi 2 kg mandarint az nagy problem?
-
Peddy789
őstag
MP kesudió, mogyoró, mandula krémet tolt már valaki? finomak? néha jólenne egykis nasinak az uncsi csirkerizs kombó helyett, mondjuk barnakenyéren.
-
Dicker
őstag
válasz
enginev3.0 #43937 üzenetére
Kalcium, Magnézium, Zink, Bór, a csontokra.
Omega 3, valami egyszerű ízület védő az ízületekre.
C-vitamin, D-vitamin, B-vitamin komplex külön.
Meg multivitamin csomag, és antioxidánsok, mint a szőlőmag kivonat.
Még biztosítom a havi zsírbevitelemet három dupla sajtos mekrojállal.Ennyi.
-
Peddy789
őstag
válasz
enginev3.0 #43943 üzenetére
q10, c-vit valami bioflavonidal, megadailyone, omega3, calcium-magnesium, D-vitamin télen, animal pak flex
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Részemről Scitec Mega Daily One Plus multivitamin (bár téli időszakban C-1000 kiegészítettem), Myprotein Hurrican XS, és kb3 havonta Biotech Arthro Guard izületi problémák megelőzése képpen.
-
venge
aktív tag
válasz
Én az edzés mellé bérletet szoktam venni...
-
_NCT
addikt
válasz
Danone Activia
Vótam adta... Olyan f@szát durrantottam hogy csak na. Aztán hogy üres lett a terem, elkezdtem edzeni
Viccen kívül, tricepszemet ma nagyon jól bedurrantottam 2 gyakorlattal. Egyik. Másik. Köteles letolás a legjobb. Tolódzkodásnál megcsináltam 3x8-at de nem igazán éreztem bedurranva a tricepszem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
én multivitaminos pezsgőtabit szoktam venni a lidiben. narancsos ízűt.
állítólag nincs benne protein, de az úgyis mérgező
kolosanyi akkor már majdnem egy normális egykezest összeszerelhetsz -
kolosanyi
veterán
Vettem 40 kiló súlytárcsát, 2 ropi volt az 5 kilós acél a Tescoban. Most épp cipelem magammal a koliba 2 erős táskában (ott van még 15 kiló apróbb tárcsákból). Így a vonaton nem gáz, de be fog durranni az alkarom, mire átbuszozok a városon.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok buta gyúrósok
Milyen vitaminokat szedtek?
Vagy is inkább egész pontosan, mi az amit minden hónapban megvesztek az edzések mellé
Vitaminok, fehérje, egyéb tabletták.Az illegális dolgokra nem vagyok kíváncsi, nem kell elárulnotok magatokat -
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #43933 üzenetére
-
Slownz
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #43927 üzenetére
Nem, hanem nemváltás előtt állok és ezért iszom ezerrel a szójafehérjét, ugyanis olcsóbb mint a mellplasztika. Bár alakul a helyzet, de még a kívánt eredménytől messze vagyok, így úgy tűnik fokoznom kell a dózist. : ((
-
_NCT
addikt
GYEREKEK!!!! Hatalmas bejelentenivalóm van!!!!!!!!
IZMOS LETTEM!!!!!!!!
Jah nem....
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #43920 üzenetére
hát igen, sokan nem fogják ezt fel
-
deniro2
senior tag
Kezdetek lassan felcseszni...
Srác idejön, miért nem isszátok a naturát, mert az olcsó, mondom a whey nem olcsó (igaz, nem írtam oda a tejsavót, de konkrét ár összehasonlítást igen), erre az nem 100% whey, de az, jól van de engem csak a szója érdekel, mondom az hosszútávon, értelmes mennyiségben ihatatlan, de ő már issza, egészségedre.
Ennyi volt, de már jön a másik frusztrált okostojás is oltogatni a topikot,, mert itt mindenki hülye, nem érti a kérdéseket, meg egyébként is buzi... Kurvára ráértek itt provokálni a népet, aztán meg megy a sírás, ha elküldenek a picsába... -
Slownz
senior tag
válasz
God Vazzeg #43918 üzenetére
Az a legrosszabb, hogy itt ugyebár senki sem izmos, ráadásul buta is..
Tanulság: Legközelebb MrRik-nek teszem fel személyesen a kérdéseim, mert ő legalább
okosizmos. -
deniro2
senior tag
válasz
Slownz #43912 üzenetére
Az első linked a natura tejsavó koncentrátum volt, utána natura szója, aztán a válaszomra, hogy drága, szűkítettél csak a szójára...
De, hogy teljes választ kapj: igen, a natura szója olcsóbb, mint az mp, lehet szarabb, lehet jobb, a kutyát nem érdekli, mert senki nem iszik szóját... -
Peddy789
őstag
válasz
deniro2 #43910 üzenetére
pár ember olyan izmos hogy nem fogta fel, hogy a srác az olcsósággal nem a tejsavora hanem a szojára utalt, csak túl sok helyen olvasták az emberek a tejsavó, és az olcsóbb szót, és behabzott a szájuk
Slownz: senki nem fogja tudni mi a szitu a szójával, mert senki nem veszi, mivel ahogy te is írtad a tejsavó jobb, mindenki azt issza
-
deniro2
senior tag
válasz
freaghill #43907 üzenetére
minek nektek a 100% tejsavó egyébként? azért savóból csinálják többnyire gogszot, mert egy olcsó tejipari melléktermék, nem pedig, mert valami szupermátrix van benne...
ráadásul az elöbb írtam, hogy a natura vagy 40%-kal drágább, mint az mp...arra meg gondolni sem akarok, hogy itt is vannak olyan gyagyások, akik a 100% whey-ből a fehérjetartalmat olvassák ki...
-
Slownz
senior tag
válasz
freaghill #43907 üzenetére
Ez a szója!
Nyilván nem 100%, de egyik sem az. (Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 1623 kJ (388 kcal), fehérje 90 g, szénhidrát 1 g, zsír 1 g
Kén-dioxid tartalom: 20 mg/kg)Myrprotein (Per 30g:
Energy: 113.7Kcal
Protein (dry basis): 27.8g
Protein (as-is): 26.4g
Fat: 0.9g
Carbohydrates: 0.3g
of which sugars: Trace)Végre valaki értelmezte a kérdésem.
-
Slownz
senior tag
A trabant és a mercedes között azért van némi különbség minőségben is, erre irányult volna a kérdésem, hogy itt is van-e?
(#43903) deniro2: Miért kéne hozzá durva gyomor? Nem vagyok tudatában vele, hogy durva gyomrom van.
Nyilván nem is napi 4-5-öt iszom. Edzés után egy, illetve pihenőnapokon 1, ha épp nincs meg a napi megfelelő fehérjebevitel.
-
Slownz
senior tag
Ezt én értem és tudom is, de most két szójafehérjét hasonlítottam össze, és az egyik majdnem kétszer annyi mint a másik, azt hittem van benne valami turpisság.
(#43900) deniro2: Egyrészt ez a baj, mert meg is zavarják vele a kedvesvásárlót
(jelen esetben engem). Amúgy meg miért csak 1x vennék szójafehérjét? Lassan 1 éve veszem, csak gondoltam megkérdem az okosoktól, hogy miért ilyen drága a többi más márkás szója.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest