- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ma egy ejszakai muszak, majd 4 ora alvas utan elleptem a terembe este 11-kor, hatedzes, raadasban ma a maximalis sulyokkal, amivel tudok dolgozni. Jo alkalom volt kiprobalni a War Machine -t... Elotte valahogy a Jack3D nem hatott ugy, ahogy vartam, igaz csak egy kanallal adagoltam, ha szuksegesnek ereztem.(pedig egyaltalan nem kavezok, es nem iszok energia moslekokat sem)
Na de ez... Fogyasztast koveto fel ora utan indultam el a kondiba. Mikor odaertem, jott a hanyinger. 15 perc bemelegites, hanyinger szepen lassan elmult, es akkor odab@szott.Sehol nem kellett tobb 1 perc pihenoidonel, raadasul a reszgyakorlatokat komboban nyomtam, nulla faradas. Mintha el se fogyott volna az az ATP vagy mi... Utcso 10 perben megint rosszullet, emejges, eros legszomj, vegen mar szedules. Ekkor lassitottam(valvonogatas-torzshajlitas gepen kombo), utcso ket szeriara le kellett uljek par percet.
Eddigi legjobb edzes elotti formula, vegig koncentralt maradsz, izzadsz mint egy lo, de nem faradsz. Legkozelebb csak fel kanallal tolok, lehet nekem kicsit sok ez a koffein mennyiseg. Valszeg az eloirt adag inkabb egy olyan embernek szol, aki azert valamilyen szinten hozza van szokva a koffeinhez. Szoval erdemes raprobalni, raadasul ahhoz kepest hogy 'szajtek', eleg jo aron van.
-
-Mike-
addikt
Már a kenguru is gogszol..
-
Tyer
őstag
-
_NCT
addikt
válasz
Dexar007 #44291 üzenetére
taplalo lotty amit csak legurithatok,es viszlat.
Kiscsikó koromban volt olyan, hogy túl sok volt a folyékony gogsz és a szilárd táplálék napi 1-2-re redukálódott. Na elértem vele azt 1 hónap után, hogy bármilyen szilárd ételt ettem, kif*stam. Nem jó játék, fogytam vagy 10kg-t, és kellett negyed év, mire helyreállt normálisan a kajálásom, emésztésem stb...
Akkor még szüleimnél laktam, le is b@sztak, hogy "minek kell ezeket a sz@r porokat inni, látod milyen károsak"
mocsanisi: én azt legutóbb Jackass-ben láttam asszem....
-
_NCT
addikt
válasz
mocsanisi #44286 üzenetére
Én adok hozzá egy kis fehérjét és ledarálom turmixgépben, így a szálkák is kisebbek lesznek, no meg könnyebb meginni, mint megenni
Természetesen csak vízzel, de volt már hogy tejjel is kipróbáltam a kárász + banános- szamócás fehérjeturmixot.
Priceless
De hogy komolyak is legyünk, tessék
-
kiki22
senior tag
Köszi.
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Par jo csirkes ,halas receptet tudna nekem linkelni valaki?Szalkasitani szeretnek.Koszi elore is.
-
venge
aktív tag
Fekvenyomásnál pakolom a súlyokat felfele, nagyon büszke voltam magamra, 100 kilóval, csak úgy repült a 10 ismétlés. Meg is jegyeztem az edzőtársamnak, milyen könnyedén ment a 100, mire közölte, hogy nem volt az, csak 90.
Utánaszámoltam, valóban. Nem esett jól.
Jártatok már így? -
deniro2
senior tag
Ilyet vettem. Ez kapszulás, úgyhogy gondolom tovább tart mire kifejti a hatását.
Kösz az infót, remélem nálam is működik majd a cucc -
Barell
senior tag
Erről a Halodrol-ról tudna valaki valami bővebbet mondani nekem?
-
_NCT
addikt
válasz
deniro2 #44264 üzenetére
Lefekvés előtt 30 perccel egy 3mg-os szemet. Milyet tolsz? Nekem Twinlab van, nyelv alatt oldódik, bár a végén mindig szétrágom. 30 perc múlva már könnyen alszom, elég mély álomba ringat. Esténként mikor 1-2 órára szedése után megyek hugyozni, vigyázni kell, mert olyan mintha be lennék b@szva, nagyon kómás állapotba kerülök tőle (lépcsőn lefelé vicces tud lenni). Reggelig húzom a lóbőrt, mióta tolom sokkal kipihentebb vagyok.
Vége.
Edzés előtt BCAA+Beta-alanin és kreatin kombóval nagyon durván jó tapasztalataim vannak. 1 hete tolom, és mivel boxon alapozó időszak van, szám szerint vezetjük miből ki mennyit csinált, jól láthatóan javult az erőnlétem és állóképességem.
Továbbá súlyzós edzés is jó hatással van az állóképességemre ahogy megfigyeltem, sokkal jobban bírom az edzést. Úgyhogy kardio előtt én javaslom a ß-alanint, folyamatos szedés mellett jó eredményeket lehet produkálni. És ez még csak az első hét, állítólag 3-4 hét alatt jön ki teljesen a hatása.
Hát ha még gogszolnék is
-
Recon666
Közösségépítő
A szénsavas ásványvízzel elég érdekes ize van a fehércsokis vmass 35-nek.
-
venge
aktív tag
Ez mekkora:
-
deniro2
senior tag
Aki szed melatonit írja le légyszi, hogy mikor mennyit érdemes! thx
-
Morris
veterán
-
Ijk
nagyúr
Egyébként eszembe jutott hogy 8 hónapja a turmixba megy a monohidrát is, gondolom az sem segít a dolgon.
-
Barell
senior tag
Jelentem megittam egy Szájtek féle hot blood-ot kb 5 perce és csukódik le a szemem, lesz ebből edzés fél óra múlva?
-
Woodslave
félisten
én meg nem vagyok éhes edzés után legtöbbször
(na végre addikt lettem
)
-
deniro2
senior tag
Ultimate, Optimum, Dymatize, Bigyó, Száj, Máj, Gáspár fehérjéket ittam eddig, emésztésben nálam mind egykutya, kb. fél óra és üres a gyomrom.
-
_NCT
addikt
ON 100% Whey Gold Standard. Drágább mint a száj meg a máj, de nem véletlen. 30-40 perccel azután hogy megittam, simán éhes vagyok, szinte meg se érzi a gyomrom. Pedig nekem minden szarra érzékeny, régebbi fehérjék engem is eltelítettek. Dymatize vót még jó, de az ON attól is jobb sokkal, mind ízben, mind oldódásban és felszívódásban.
-
Ijk
nagyúr
Egyébként ti mennyi ideig emésztitek a turmixot? Mostanában lettem figyelmes rá, hogy jó másfél órát is elmókol a gyomromban, holott az lenne a lényege hogy éhgyomorra megiszom és fél óra múlva már éhes vagyok. Ennyi erővel lassan hagymás tojásrántottát is ehetnék.
Lehet hogy ki fogok mást is próbálni az ízesítetlen MP-n kívül. -
Casanova*
veterán
válasz
deniro2 #44234 üzenetére
mondjuk ez nem olyan sok. ennyi proteint jó ha iszunk. úgy gondoltam,hogy a leucin helyett csokis marhahús proteint veszek. 1kg 4200, a natúr myprotein mellé. myproteinból napi 1 adagot,többet nem nagyon ihatok,mert kipattogok tőle. marhapata fehérjéből jöhet több adag...
egyébként igazad van Deniro.
-
deniro2
senior tag
válasz
Casanova* #44233 üzenetére
mi a túl sok, hogy edzés után nem 1, hanem 2 turmixot iszol az 1 turmix+bcaa helyett és ezzel beviszed ugyanazt a bcaa mennyiséget, plusz még 15g egyéb aminosavat (pl. 4g glutamint), 125 helyett 70 forintért?
mindegy, én nem győzködök senkit, arra veritek el a pénzeteket, amire akarjátok... -
Sotho
őstag
válasz
Casanova* #44220 üzenetére
Még nem nyomattam de tervben van. Aztat olvastam hogy keserű Egy doki mondta hogy a vérben megemelkedett aminosav az ozmózis miatt beszívja az erekbe a vizet. Gondolom a glutamintól is azért lehet durranni. A tiszta amino ebből a szempontból hatékonyabb lehet mint a fehérje amit még emésztgetni is kell. És kíméletesebb mint a kreatin, nem elhanyagolható szempont, hogy tápanyag amit ténylegesen felhasznál a szervezet.
-
_NCT
addikt
válasz
deniro2 #44228 üzenetére
Van akinek használ, van akinek nem.
Én még soha nem toltam BCAA-t, kíváncsi voltam rá, de mondom, eddig úgy érzem bejött. Napi 2 fehérjegogsz + reggel és este lefekvés előtt bcaa, edzés napokon pedig edzés előtt és után bcaa.
Sok kicsi sokra megy alapon szerintem számíthat, még ha minimálisan is.
Persze a Berki Classic sem ezen fog múlni....
Max esetleg még egy kúra esetén dobhat többet....
-
deniro2
senior tag
Szerintetek egyébként tényleg ilyenek számítanak a mi szintünkön?
Az elöbb megnéztem és egy adag wheyben pont ugyanannyi bcaa van, mint egy adag szájtek bcaa expressben... Gondolom az expressz valamivel gyorsabban hasznosul, de nem látom miért érné meg 3x annyit fizetni egy hiányos profilú fehérjéért, csak, mert 2 perccel gyorsabban emészeted...
Fehérjével keverve meg szerintem mégcsak nem is gyorsabb. Eggyel több turmix és ugyanazt beviszed, mint bcaa-val, plusz 13g egyéb aminósav... -
_NCT
addikt
válasz
shteer #44224 üzenetére
Ez kérdés?
Viccen kívül, most 1-1.5 hete mióta tolom BCAA-t (most lehet sírva fogtok röhögni) de úgy látom, hogy pl box edzés után nem laposodok le, mintha megmaradt volna az edzés utáni fasza bedurrant állapot, vagy ahhoz hasonló. 1 hangyafasznyival könnyebben is regenerálódom, bár ez már csak placebo lehet.
De én úgy érzem, hogy fehérje mellett használ.
-
Radnix
senior tag
-
Ijk
nagyúr
válasz
mocsanisi #44206 üzenetére
Azt gondolod hogy natúr csirkerizst szoktam enni?
Ha egyszer gazdag leszek, saját szakácsot fogadok. Nyilván egész más kajákat lehet csinálni ha az ember nem 15 perc alatt csapja az egészet össze.
Ma is sietve belevágtam jó mélyen a kezembe, ömlött a vér. Még szerencse hogy a bal kezem sérült, még a heti szexuális életem rovására ment volna. -
stickrs
senior tag
válasz
baluka6 #44210 üzenetére
aki soha életében nem koxolt. ha már 5éve egyszer koxoltál akk nem vagy az
Barell: én inkább vmi monohidrátot vennék. de ha a kettő közül kellene választani akk az Eszter
mert a kapszulásat benyelnéd 2 hét alatt,és annyi..napi 10g kreatinhoz is min. 12 kapszulát kellene meginni,az 17 nap,és 2-3 hónapos kúrához meg kellene venni pár dobozzal,és valószínűleg nem hozna többet,mint a másik.
-
baluka6
aktív tag
Fogalomhiányba szenvedek... mi az a Lifetime Natural testépítő? Tele van ilyen emberekkel a jútyúb..
-
mocsanisi
senior tag
Édes savanyúhoz metróba lehet olcsón venni "szószt". Csirkemell felvág, serpenyőben megsüt, szósz hozzáad, felforral, kész.
Sajtkrémes-tejszínes a kis kedvencem meg: Csirkehús ugyan úgy felvág, aztán megsüt serpenyőben. Hozzáadunk egy kis főzőtejszínt, illetve én zöldfűszeres sajtkrémet szoktam venni (penny 149ft). Azt is bele, összerottyant, és valami k**vajó
-
Assdak
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44202 üzenetére
http://www.sleepmdhealth.com
=D
-
Assdak
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44187 üzenetére
MD? Ez az az elalvást segítő cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával