- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
most akkor mindenki írja be a csukló vastagságát is, hogy legyen mihez viszonyítani a kart...
nehogybeírjátokmocsanisi így értem
-
BuilDean
újonc
178/75.... és 44 cm.. ha már a karnál maradunk
Ehhez semmilyen tápkieget nem szedtem, nemhogy kokszot.. bár most így is eléggé össze vagyok szakadva
-
Unsign
tag
170/74, bicepsz hidegen 42
-
stickrs
senior tag
na ha már mindenki beirja. 170cm/72kg 40cm kar
úgynézem törpék közt a 40 körüli kar a divat
-
Recon666
Közösségépítő
Ma mértem kar 37,5cm , súly ~83kg, 1kg jött fel múlt hónapban elég sovány, de ez van. Ebben a hónapban MP Hurrican XS próbálom, elég sok kreatin van benne, kiváncsi vagyok mit fog majd hozni pár hó alatt.
-
Dexar007
veterán
Feszitve kell merni?
-
mocsanisi
senior tag
Nekem meg 39-es de törpe vagyok a 174 centimmel meg a 70kilómmal... Na mindegy nyárra lesz ez még 40 felett...
-
freaghill
őstag
by:brownus
-
stickrs
senior tag
válasz
kolosanyi #44868 üzenetére
csak 195
az már látótoronynak is elmegy
-
-
Assdak
őstag
válasz
God Vazzeg #44857 üzenetére
Inkább lennék 1,50m =). Ezekkel az adottságokkal élmény felhúzni,guggolni,nyomni stb... Pedig nálam csak ezek az összetett alapgyakorlatok amik hatásosak.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Assdak #44856 üzenetére
De a faszért nem tudja mondani, hogy akinek van saját edzésprogramja, az csinálja azt? Nálunk van féléves fizikai felmérés, amire a jegyet kapjuk (ha nincs meg, újra elküldenek alkalmassági vizsgálatokra), de heti 1 ilyen órával, amikor szarrá szopat semmit nem ér el. Ettől senki se lesz jobb, erősebb, gyorsabb, izmosabb meg pláne nem.
-
kolosanyi
veterán
Egyébként egy kicsit ki vagyok most akadva. Buzi egyetemi tesi, semmi értelme nincs. Szanaszét dolgoztatott minket a tanár, de ez aztán tényleg az a sok buzi gyakorlat, ami semmit nem fejleszt, de elfáraszt. Sprint, törpejárás, békaügetés, négykézláb futás, pók-rákmászás, mindenféle faszság. Lenyomtunk kurva sok fekvőt is, meg még a társunkkal is futhattunk a hátunkon, persze az elmaradhatatlan talicskázás is volt. Ezzel annyit ért el a tanár, hogy beállt a derekam, a nyomó izmok kurvára nem regenerálódtak még, de most jól ráterheltem, a lában meg kurvára besavasodott, felpumpálódott. Ergo péntekig nem tud regenerálódni, pedig akkor lenne láb nap, meg amúgy is esélytelen, hogy bármit csináljak a fos derekammal egy pár napig. Azért ma megpróbálom a húzó edzést megcsinálni, majd igyekszem olyan gyakorlatokat csinálni, amik nem terhelik az alsó háti szakaszt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #44842 üzenetére
Azért mert rossz tükörben nézitek, van amelyikben púpos .
-
Assdak
őstag
válasz
God Vazzeg #44847 üzenetére
2m6cm reggel
-
-
-
Mikuland
tag
Látom szépen tavaszodik! Kinyílt a patika.
Akinek kényes a mája, itt van a gyors - percek alatt - elérhető izmosodásszintolisten.
Persze, ha nem irtózunk a tű rendszeres használatától.
Szép nyarat! -
mycso
veterán
válasz
deniro2 #44836 üzenetére
De, legalább van bicepszed....én csinálhatok bármilyen gyakorlatot bicepszre az égvilágon semmi nem történik. Súlyban fejlődök, kar méretben növök, viszont konkrétan a bicepszem nem igazán látom....jó nyilván van zsír is (marad is, nekem nem tervem a szálkás szexifiú kinézet), de akkor is, legalább valami kis pukli lenne.
-
deniro2
senior tag
válasz
#48584626 #44829 üzenetére
Hát, ha nem lesz Arnold karom, akkor hagyom is a picsába az egészet...
Van egy másik kép is, annak az a címe, hogy szar, de azt már nem rakom be, mert elég volt mára a végtermékekből, meg egyébként sem akarok személyiségzavarosnak tűnni, még ha a seggem nincs is a képen... -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #44834 üzenetére
lexarja, legalább nem zaklatom
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #44830 üzenetére
hat a kep maga tenyleg eleg fos
-
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #44824 üzenetére
Persze, én is azért csinálom, de akkor se keverjük a szezont a faszommal, CR jól néz ki, de nem különösebben izmos
Brad Pitt is jól nézett ki a harcosok klubjában, de akkor is csak 70 kiló volt 180 centihez, tehát nem volt különösebben izmos. Lehet jól kinézni nem túl izmosan is, ha az arányok, adottságok, tzs, meg a többi szar rendben van.
Ezek után már félve, de rakok be egy képet, mert ugyan jól nem nézek ki és se szálkás, se nagy nem vagyok, de legalább hangyafasznyival átléptem a 42-es kart: [link]
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #44821 üzenetére
számomra meg az edzésnek egyetlen célja van, hogy jól nézzek ki (nem sikerül persze) lexarom mennyi izom van valakin meg mennyire erős, ha mellé 30% a tzs.
Itt van ez a csávó Nem tudom mik a paraméterei (van ami nem is érdekel
) de ha a fej és testméretét nézem, meggyőződésem, hogy vagyok ennyire izmos, mégse így nézek ki.
-
shteer
titán
Jol osszezavartatok.. Most kezdjek el focizni vagy eleg a kettlebell?
Vagy csak a goksz?
-
deniro2
senior tag
Hülye vagy fiam...
Azt vezettem le, hogy c-hez képest tizenx kilóval több izom van rajtad, mégis rá mondod, hogy izmos, magadat meg állandóan sajnáltatod...
Vagy szerinted mit jelent az, hogy hasonló magassággal és combbal te 18 kilóval több vagy, kb. 6-8% tzs többlettel?Wood te meg bekaphatod, egy szóval nem mondtam, hogy jobban nézek ki nála, az én adottságaimmal ez lehetetlen is lenne, de ettől rajta még nem lesz több izom és az én definícióm szerint az az izmos, akin sok izom van, nem pedig, aki szálkás és arányos alkatú...
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
thesafran #44789 üzenetére
Szia!
Rossz ötlet. Lehet kurva fitt és mozgékony is az ember tisztességes tömeg mellett (ez relatív, az én értékrendem szerint lehetséges), de a bell nem a hipertrófia eszköze. Állóképesség, robbanékonyság fejlesztésére alkalmas, max erőt is fel tudja hozni, de tömegeléshez nem ideális. Ha tömeg kell, rakj össze egy normál étrendet és csinálj hozzá volunenedzést. Lehet saját súlyos, súlyzós, bármilyen, csak tudd nehezíteni és maradj 40-50 másodperces izomfeszülési időnél.
-
törölt tag
válasz
Zomb€€ #44812 üzenetére
sohasem ertettem igazabol az ilyen kerdeseket, hogy ugy akarok kinezni mint egy hires focista mit kell tennem?
Hat elso korben vegezz el ugyanannyi edzesmunkat jo sokaig (evekig), mint a peldakeped. Aztan HA szerencsed van, es jo a genetikad, te is ugy fogsz kinezni. Ilyen egyszeru.
A "hanyszor nyomjak fekve" iranyu megkozelites nem lesz celravezeto.
Persze ezzel igy szembesulni eleg kiabrandito
-
brownus
veterán
dani82,
megbontottam a deluxe myprotkot, ízre ok, szinte teljesen un. mint a sima fehérje. nehezebb elkeverni, kicsit nyálkásabb állaga van, és több víz kell hozzá mint a sima fehérje porhoz.
-
deniro2
senior tag
megint ez a ronaldo baromság...
neked lassan pszichológus kell, ha ezt az embert izmosnak gondolod.
arányos, szálkás, ok, de semmi tömeg nincs rajta. 186 centihez 83 kiló, de minimum 65-ös combokkal. Te mennyire lennél izmos, ha a felsőtestedről leadnál 18 kilót (vagy 14-et, hogy a tzs stimmeljen)? A 33-as karjáról meg ne is beszéljünk... -
Woodslave
félisten
válasz
Lipton #44796 üzenetére
hagyjuk már, ez olyan genetikai anomália, ami százezerből egy embernél van. Ezért nem hiszek már az erő = izmosság. 80kg-val 180-.at
.,. Voltál te már publikus teremben edzeni? Szerintem qrva sokáig kéne várnod, hogy vki 180-al nyomjon, de az se 80 kg-s arc lenne, hanem 130.
-
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44744 üzenetére
nem lehet kapni? pedig lehet kapni winstrolt. az md épp elég ilyen célra, főleg hogy jobb is? mi az az ,,md,,?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest