- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
Jo a topik,csak sok itt a koxos nyomi.
-
stickrs
senior tag
válasz
Peddy789 #42791 üzenetére
ez engem is érdekelne..a másik meg hogy mekkora összegnél dobnak rá vámot pl? ha rendelek egy 5-600 dolcsit akk bizt megvámolják.. ha rendelt már valaki nagyobb összegben innen,akkor lécci irjátok le a tapasztalatokat,mert az ilyen 2-t fizet 3at kap akciók nemrosszak
Silverr: hát igen,2 év volt a kiflin élés,nem csak pár hónap,szval az eléggé lelassította a dolgot
mikor elkezdtem normálisabban enni,akk kb fél év alatt felugrott 10kg,és onnan már csak nagyon lassan jött a tömeg.
-
Peddy789
őstag
bodybuilding.com-ot vágja valaki? mikor ingyenes a kiszállítás?
ezt szeretném megvenni, marha olcsó ahoz képest hogy itthon min 8700, az 5800 elég baráti, ha valaki esetleg rendel majd és lelehetne beszélni irjon privátot vagy ide plz
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
egy kis fejlődés történet rólam: első képen 51-2 kg voltam,utolsón 71,ami még mindig pehelysúly,de legalább már nem fúj el a szél..vagyis nem olyan könnyen mint régebben
hátak
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42780 üzenetére
Sztem először diétázott, lefogyott, majd tömeget növelt, megnőtt. Ugyanannyi zsír, de 7 kilóval több izom lett a vége.
-
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42780 üzenetére
Jól érted, csak van a két állapot között 1 év, mivel már lement a két folyamat addigra. Ez olyan 115 - 100 - 120 - 100 kg mozgást jelent. A második százasnál már izmosnak is tűntem.
Én általában 15 kilót szoktam ingáztatni, az volt megfelelő az igényeimnek, és belefért egy lazább 2 hónapos diétába. A második évben már persze lassul a folyamat, aztán még inkább. Fele akkora fejlődés. Majd jöttek az 1 kilós évek, aztán jött a 0-0,5-ös, na utána több csirkét ettem, jött egy pár komolyabb év.
Most meg már elértem azt az állapotot, hogy, ha hosszabb ideig nem engedem el magamat, akkor nem zsírosodok be. Na meg az állandó napi stressz is nagyon jó zsírégető. -
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42778 üzenetére
Jó esetben van közte pár kiló izom, meg víz.
A zsír nem lett több, mint előtte volt, de a súly igen. Az a lényeg. -
Koczó93
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42775 üzenetére
Köszi ez bíztató
-
Dicker
őstag
válasz
szőröscica #42772 üzenetére
Csodálkozol? 7 kg az nem tömegelés...
Az első évemben 40 kiló mozgás volt oda-vissza. Nem 5, meg 7... A diéta előtti, és tömegelés utáni forma között zsírban nem volt különbség, viszont volt 7 kiló, amivel nem tudtam elszámolni. -
szőröscica
addikt
Én már csak abban bízok, hogyha egyszer tényleg levakarom magamról a zsírt annyira, mint még soha, akkor utána tudok alkotni valamit. Mert ez a 85 kilóra lemegyek, de ott még bőven van zsír rajtam a 190 centi ellenére, majd feltömegelek 90-92-re, aminek java része ismét zsírban jön, aztán kezdem elölről a diétát dolog nem vezetett sehova az elmúlt 2 évben.
Le kell mennem 80 kilóig, hátha onnan egy minőségi tömegeléssel többet tudok elérni.
-
Tyer
őstag
-
Koczó93
őstag
Na veszem a bátorságot és beteszek mostmár egy képet
Tudom hogy nem egy Mr. olimpia forma és mégcsak nem is mr rik, van bőven min javítani. 11 hónapja 65 kilóval kezdtem edzeni, most 78-80 körül ingadozok.
Kép
Jöhetnek az oltásokDexar
Köszi! A savanyúság jó ötletnek tűnik -
Koczó93
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42764 üzenetére
Én is ettől tartok
mondjuk az is hozzátartozik hogy nem irodai melót végzek, kemény az építőipar
de legalább nyáron nem kell szoli
-
Koczó93
őstag
válasz
szőröscica #42762 üzenetére
Szárazon mérünk mindent
De inkább 350 szokott lenni. -
Koczó93
őstag
Tudtok valami jó étvágyfokozót? B vitamin jó ilyen célra? 78-80 kiló vagyok, napi 400-450 csirkemell, 350-400 rizzsel, reggel és gyakran délután is100g zab. Reggel egy adag fehérje, edzés után fehérje+gyors ch. Ezzel a kajálással nem zsírosodok de néha kicsit nehezen csúszik le ez a kaja. Lehet valamivel segíteni rajta vagy legyek hc és toljam be az arcomba?
-
xcds
őstag
válasz
szőröscica #42758 üzenetére
Mér, az könnyebb?
-
szőröscica
addikt
Másnaposság miatt a hát-bicepsz edzés elmaradt, holnapra toltam. Csak egy 50 perces aerobot csináltam este.
-
venge
aktív tag
-
freaghill
őstag
Animal Flexet fogom kipróbálni, utána meg akkor megrendelem amit a doki mondott. Majdnem 7 ezer az a csodaszer amit ő mondott.
Ő is azt mondta, hogy először szedjem ezt (persze én mást szedek mert buzi vagyok) és utána menjek vissza 'kontrollal kezeltetni magam' és ha nem lett jobb akkor valószínűleg felnyomnak egy kamerát a
seggtérdembe.Röntgeneztetni voltam, nem találtak eltérést.
-
Yeffy
veterán
válasz
freaghill #42750 üzenetére
anthro-val kezdtem, de mint kiderült, ez is ilyen "2.0"-s verzió, mint pl a hótblád, meg a pow3rd, és hasonló sítek cuccok, ami azt jelenti, hogy a hatóanyagot kivették/gyengítették/moddolták benne, és így, ha nem is egy kalap szar, de jóval gyengébb. ahhoz képest meg drágállom.
szóval most hónapok óta a jutavit meg a proenzi termékeket váltogatom, olcsóbban több hatóanyaggal bírnak, és eddig úgy néz ki, működnek. legalábbis javultak az ízületi gondjaim, bár elmulasztani semmi sem fogja, ezt vedd figyelembe.
kb 4 hónapja szedegetem őket. -
mocsanisi
senior tag
jó dolog ez a szoli, 3 órája voltam és sokkal izmosabbnak látom magam
-
kolosanyi
veterán
A hangya nem buzi:
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42746 üzenetére
A karod a legjobb. Nem is nagyon kéne má edzeni.
-
BÁ Nutrition
addikt
ma karoztam egy jót, akkora volt mint egy hegy
meg is ijedtem tőle picit -
-
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #42721 üzenetére
Ezt beszopt@m
-
hrvp
aktív tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
freaghill #42734 üzenetére
Szerintem az talán a legfontosabb. Nem látványos, mint a hordó mellkas és a nagy karok, de stabil, erős törzs nélkül semmi nincs. A gépekben az a rossz, hogy legtöbb esetben pont a törzset, stabilizáló izmokat veszik ki a mozdulatsorból. Ennek néhány esetben látom csak értelmét, például sérüléseknél, idősebb sporttársaknál, kezdőknél az izomérzet megtanítására stb.
(#42735) MMA87
Ezért hagytam én is a francba. A fix pályán való mozgásnak ez a hátránya, sajnos nem mindenkinek válik be.A törzs edzése meg tényleg beválik. Mióta kiemelt szerepet kap nálam, meg csinálom a dekompressziós mozgásprogramot, nem panaszkodom a hátamra. Nyár óta sikeresen eljutottam odáig, hogy ugyanúgy terhelhetem magam, mint régen, simán ugrálok, futok stb. Persze most már odafigyelek arra, hogy mit csinálok, nincs kedvem kerekesszékben vagy műtőasztalon végezni.
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #42733 üzenetére
Hagyom azt a peck-deck gépet a f@szba szerintem, inkább maradok én is az egykezesnél, mert már maga a helyzet sem tetszett a vállamnak, hogy kifeszítve ültem bele. Hiába állítottam az üléspozíciót, próbáltam nem vállból, de nem ment csak mellből.
Pont ezért csinálom a 30°-os ferde padon nyomást is egykezesekkel, mert a rúd kiemelése/visszatétele szétgyilkolta a vállam régebben. Pedig akkor se nyomtam sokkal, ilyen 70kg-val bohóckodtam.
freaghill: ha szar lesz a gerinced meg a törzsed, majd Te is odaleszel. Én megértem hogy nagy hangsúlyt fektet rá, nekem is szar a gerincem/törzsem/alsóhátam. Szar is, gyenge is, de ezért erősítjük. Lehet rá szarni, ugyanúgy mint a lábazásra, de idővel majd kijön az hidd el
-
kolosanyi
veterán
Próbáld meg úgy, hogy a felkarod nem párhuzamos a talajjal, hanem szöget zár be vele. Nekem az vált be, hogy könyököm a mellbimbó vonala alatt van kicsivel. Régen nekem is fájt, aztán észrevettem, hogy így nem, mondjuk én nem szoktam a gépet használni, szabad súlyokat preferálom ebben. Persze a gépnél egyenletesebb a terhelés, de ha megtanul az ember normálisan, mellből tárogatni, akkor mindegy. Mondjuk a szabad súlyosnál még jobban szeretem a gyűrűs tárogatást, ilyen módon nem csak a melledet gyilkolod le, hanem a törzsed is komolyan megdolgoztatod.
-
_NCT
addikt
Az létezik, hogy peck-deck gépen bárhogy próbálom a gyakorlatot, egyszerűen fáj a vállam? Egyáltalán használ valaki melledzéshez hasonló gépet? Múltkor próbáltam, már a végén szúró fájdalom volt a vállamba, hagytam a picsbe az egészet. Nem tettem rá sokat direkt, 30 kg asszem. Nem is volt nehéz, de bárhogy állítottam, mindenhogy csak a vállam fájdult meg tőle.
Mondjuk mellhez inkább csigás tárogatást szoktam 30 fokos padon, keresztezést, fekvenyomást. Gondoltam beújítok, de kárvót.....
-
Casanova*
veterán
-
kolosanyi
veterán
Bakker, ezt rossz nézni: link
Sérülések, meg szarul sikerült emelések is vannal benne, akit zavar a látvány, ne nézze meg. -
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #42723 üzenetére
Kizárt, én ilyen szteroidos állat vagyok 45-50-es karokkal az utcán. Megmondta!
-
Dexar007
veterán
válasz
A masodik annyira bejott...
-
Dicker
őstag
válasz
Én végigolvastam, akkor most mi van? Mocskos ösztrogén.
Egyébként meg nem igaz a hüvelykujj. Vagy lehet nőtt gyerekkorom óta, lehet már megvan 30+.Folytatom az ON-t.
A bróker egyik este későn ér haza. A felesége ráförmed:
- Hol voltál!?
- Tetováltatni.
- Milyen tetoválást csináltattál?!
- Egy tíz ezrest tetováltattam a farkamra.
- Mi a fenének tetováltat egy bróker egy tízrongyost a farkára?
- Szeretem látni, ahogyan nő a kontóm, szívesen eljátszogatom a
pénzemmel, szeretem a markomban tartani a vagyonomat, végül pedig
te a vásárlás helyett itthon maradhatsz, és annyiszor verhetsz el
tíz rongyot, ahányszor csak akarod!!! -
BÁ Nutrition
addikt
- Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a
gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni.A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor a kutya meg van kötve....
ez se rossz:
1. Egy emberi hajszál 3 kg-ot is elbír.2. A pénisz hossza a hüvelykujj háromszorosa.
3. Egy nő szíve gyorsabban ver, mint a férfié.
4. 300 izmunk felel az egyensúlyunkért amikor állunk.
A nők már rég végigolvasták ezt a szöveget.
A férfiak még mindig a hüvelyujjukat bámulják
-
nepszter1
addikt
válasz
BÁ Nutrition #42717 üzenetére
Versenyzésen nem gondolkozol?
-
mycso
veterán
válasz
Dicker #42716 üzenetére
Hát ezt nagyon jól mondod: "...halvány képe van..." (nagyon halvány), mert picit össze-vissza beszél. A többi jogos, hogy mindezt érthetetlenül, meg tele trágár szavakkal.
Illetve a te linkelt videódon nem látom a 21 hónap edzést, vagy előtte nagyon durván vékony lehetett...(vagy nem tudom, hogy mit edzett) -
Dicker
őstag
válasz
Koczó93 #42715 üzenetére
Topikba vannak fele ekkora emberek, meg dupla akkora hülyék is bőven. Az egy dolog, hogy nem tud két mondatod megfogalmazni, nevelési, tanulási hiányosság, de legalább valami halvány képe van bármiről is, ha kifejezni nem is képes az emberi kommunikáció által.
Nem vót' vicces, és vót' már. -
Koczó93
őstag
A nyúl utánpótlása
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #42713 üzenetére
Szerintem meg ez mindenkinél más, én állig szoktam húzni és végig érzem a hátam (mellkasig már szerintem is felesleges, ha a hát a célizom, ott már valóban csak a kar dolgozik).
Ilyet meg nem állítottam, valamit félreértesz. A tornászok nevetségesen erősek, ez tény, de az erőemelők is, csak máshogy, sőt egy profi ökölvívó is rohadtul erős, de ő is teljesen másképp. Egyik a testét mozgatja jól, másik brutál nagy súlyokkal tud dolgozni, harmadik meg rettentő gyors. Nem vagyok a híve annak, hogy ezt összehasonlítsuk, felesleges is lenne, más sportok, más célkitűzések szerint edzenek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #42706 üzenetére
nagyon szabályos, csak az a baj hogy a fenti helyzetben már rég karból húzza magát szerintem
ha meg az számít erősnek amit linkelsz akkor a Mészáros Laci meg a Kathi Béla egy gyenge puding szintjén van szerinted.
ill a világ legerősebb emberei a tornászok, mert ők az 56 kilójukkal fél kézzel húzódzkodnak 40et, meg egy lábujjon guggolnak 200x -
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #42711 üzenetére
Oké, ez tényleg relatív. Mi számít erőnek? Relatív erőben minden bizonnyal jobb ez a katona fazon, de max erőben valószínűleg felülmúlják a linkelt srácok. Azért mire ekkora tömeget felépít valaki, csak eljut az edzésében egy olyan progressziós lépcsőig, ami durván jó erőszintet feltételez.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #42707 üzenetére
Nyilván nehezebb egy testépítő, de erősebb is
elvileg. Egyébként vannak könnyebb húzódzkodás variációk is, nem muszáj feladni a formát, persze nyilván tudja, mire reagál jól, ha már odáig eljutott, ahol van.(#42708) Dexar007
Jobbulást!(#42709) penene
Nézd meg az edzéseit, beteg. Szerintem a fele olyan intenzív, hogy elhánynám magam utánuk. -
Dexar007
veterán
Elestem motorral..nem adta.
Mivel feldagadt a mutatoujjam,igy most fogni se tudok.Sulyzot se. -
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #42672 üzenetére
"hol látod szabálytalannak a gyakorlatokat?"
Például ott, hogy az nem húzódzkodás, ez az: link. Ez maximum fél mozgástartomány, ami persze alkalmazható tudatosan is, ezzel semmi gond. Akkor van gond, ha egy tapasztalatlan sporttárs elkezdi ezt csinálni, mert ezt látja másoktól. Persze ez az ő esetében nem fog eredményre vezetni.
Egyébként a linkelt fazonnak rettentő jó fizikuma van, elég csak megnézni, miket megcsinál. Szerintem formára se rossz, örülnék ha egy napon ezt elérném.
-
cibere11
tag
válasz
BÁ Nutrition #42697 üzenetére
Üdv
Ide még én is beillek.Van -67kg kategória?
Csodálkozom hogy miért van ilyen kevés versenyző... -
baluka6
aktív tag
válasz
GyurosAki #42689 üzenetére
Költői kérdésnek szántam, tisztában vagyok vele, hogy injekciós tű volt a jele az oviban...
BÁ': [link] Minap néztem ezt a videót és ebből indultam ki. Kb 4:30-nál kezdődik a Bereczkivel az interjú, ott azt mondja, hogy "18 évesen kezdett edzeni és 5 év munkája". Kicsit utána néztem, 89.04.04. a szül. ideje, szóval reális az a 5 év, de hát kitudja.... nem okoskodni akarok én.
-
Xantor
tag
válasz
BÁ Nutrition #42695 üzenetére
Alátámasztom, hogy 8-9 éve kezdte érdemlegesen a testépítést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BMW topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!