- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prot-ko
csendes tag
Az a baj, hogy ennyi félreinformációt, vacak,- kacat amcsi cuccot mind amik a polcokon vannak az már röhejes. Sőt röhejes, hogy sokan még mindig "bekamálják"..... Ennyi glycinnel, taurinnal lebutított, tejfehérjés, össze-visszamátrixos, cukrozott (polydextroz, dextróz) szar-ságot (vélemény).
-
_NCT
addikt
válasz stickrs #43695 üzenetére
Azt tanúsíthatom, hogy a citrom ízt és a narancs ízt kihagyhatták volna belőle
Én 20mg b-vitamint írtam 100mg-ra vetítve, dobozon is ennyi van.
prot-ko: van hogy a töltelék használ és van hogy csak tényleg töltelék. BTW én myprotkónál se nagyon látom a pontos BCAA adatokat. Vagy csak elromlott a számítógépemben a gugli egység.
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
de a számolás se pontos,mert nem 20% b-vitamin
egyébként itt egy összetételi adat az olympos bcaarol:
"Szabad BCAA aminosavak (30% L-leucin, 15%-os L-valin, 15%-os L-izoleucin), 10% L-glutamin, aromák, savanyúságot szabályozó citromsav, nátrium-citrát, sűrítő - gumiarábikum, édesítők - nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát, aszpartám, aceszulfám-K, szukralóz, csomósodásgátló - kalcium-hidrogén-foszfát, emulgeálószer - lecitin, 0,02% B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), színek: E104 (citrom íz), E110 (narancs íz)."
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Casanova*
veterán
válasz God Vazzeg #43692 üzenetére
a mi edzéseink,neki az bemelegítés. nagyon kemény csávó!
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
KoVee84
senior tag
-
Casanova*
veterán
válasz shteer #43684 üzenetére
sajnos eltűnt az a pénz. hiába utalták a pénzt,lenyúlták. -.- szerencsére elkapták őket,most nyomozás folyik... nem tudni mikor lesz meg az a pénnz. majd,ha meg lesz,akkor lesz PC.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
_NCT
addikt
válasz prot-ko #43683 üzenetére
Annyiban igazat adok, h sok terméknél fel sem tüntetik a pontos arányokat, és ez szívás(ilyenolyan csodamátrixként eladják min hatóanyaggal), továbbá beleraknak egy csomó felesleges "extrát" csak épp amiért venné az ember, azt alig tartalmazza normális mennyiségben. Olimp azért nem rossz cucc,glutamint én se értem, de 20mg B6 vitamint is tartalmaz 100g, ami segíti a felszívódást, . tehát 60g bcaa 20g b-vitamin, 10g glutamin, 10 g meg a maradék anyag.
Én nem védem egyik gyártót sem, de azért van ettől sokkal rosszabb profilú BCAA is, 2x-3x ennyiért. Ár-érték arányban szerintem nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz -Mike- #43501 üzenetére
Az a nagy baj, hogy még mindig sokan el sem olvassák mit is tartalmaz az a valami, csak veszik, mert a haver ettől lett swarci ;-)
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=8&m2=10&id=71
Az Olimp BCAA sajnos nem 100%-ban BCAA. És ha Te kidobsz ennyi pénzt és az doboz elején az van rávésve, hogy BCAA, akkor annak BCAA-nak kellene lenni.Ellenben ebben 100g-ban 60g BCAA van és 10g glutamin (ami a BCAA-nál sokkal olcsóbb anyag, ráadásul minek, ha a BCAA glutamint is szintetizal). Ez még mindig csak 70g?!?! És mi a fennmaradó 30g?!?! Erről sajnos nincs adat, mert valahogy a tájékoztatás nem terjed ki rá...... Így számomra (vélemény) necces.
Ha a BCAA-at ami 100%-ban azt szeretnék, akkor mondjuk Myprotein ca. 10.800Ft/kg.
[ Szerkesztve ]
-
prot-ko
csendes tag
válasz Fecogame #43643 üzenetére
Ez a fa-core-mass nem mást, mint egy fekete cukros zsák. Még jó hogy ennyibe kerül az amiben 100g-ban csupán 20g fehérje van a többi szénhidrát. Vagy is igen drágán vettél a zsák cukrot. A fehérje mátrix sem piskóta.
fehérje-komplex [tejprotein-koncentrátum, savófehérje koncentrátum (Carbelac ®), író, savófehérje izolátum (Isolac ®), tejsavó fehérje hidrolizátum, hidrolizált savófehérje izolátum ( Optipep ™) hidrolizált, kazein (PeptoPro ®)]
A legtöbb benne az alacsony minőségű tejfehérje (ami kb. 80%-ban kazein), aztán itt az író, ami egy silány adalékanyag (véleményem szerint), és a többi felsorolásnak különösebb jelentősége nincs mert olyan kevés lehet benne. Ha nekem edzés után gainerre van szükségem, abban gyors felszívódású whey-re (minőségi) és nem tejből nyert kazeinre, + még kazeinre van szükségem, meg ívóra.
Edzés előtt illetve után innám.
Szabad kérdeznem edzés előtt minek még egy ilyen cukor bomba?!?![ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
ezt a topikot még nem zárták? még mindenki küzd, hogy izmos legyen?
szerintem jónak tűnik..
-
freaghill
őstag
Voltam edzeni.
Edzőtárs bátyja bejött, és elkezdett okosítani.
Csináljátok ezt-az-amazt. Én ennyivel annyival nyomtam. Pfúú mikor még jártam akkor ilyen jó voltam, de én tisztán nyomtam, semmi kiegészítő.
Meg, hogy 'nem szoktátok azt csinálni, hogy ki mennyit bír?'Másik, hogy korábban volt benn egy csaj is, de várt valakit, kinn vannak a falon pár poszter csajokról, mire megszólal: De jó lenne így kinézni.
Aki mondta, kb így nézett ki. -
őstag
-
Dicker
őstag
válasz SchumiBácsi #43667 üzenetére
Bele, meg az is ami a rizsbe, és a többibe van. Azt számold ki.
-
őstag
válasz Peddy789 #43654 üzenetére
Értem. A víz nem gond, úgyis rákaptam az "occsó" csapvízre
Nem tudom más hogy van vele de kajakra jobb mint ezek az "izgalmas/fantasztikus ízvilág" ásványvizekLehet lerágott csont volt már, de a célszerű napi folyadékbevitelbe beleszámít a leves is? Vagy önmagában 4liter körül igyak vizet?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #43665 üzenetére
Mondjuk akár nyújtó edzés is lehet, kinek mi az ízlése...
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #43662 üzenetére
A szex az aerob?
-
szőröscica
addikt
Ok, akkor megyek holnap edzeni.
Egyébként aerobot toltam ma, meg az asszonyt...
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Kreatin HCL-el mennyi szünetet kell tartani? Ugyanúgy mint monohidrátnál?
Eltérő dolgokat olvastam...Van aki 1 hetet, van aki 1 hónapot ír...
-
mocsanisi
senior tag
válasz szőröscica #43655 üzenetére
nem
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Woodslave
félisten
Ijk ezt hozná simán
ha abbahagyná az edzést egy időre
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dicker
őstag
Nem kéne, de a színészeknél elég gyakori, hogy zsákszámra eszik a cytomelt, és társait. Egyébként elég satnya vállai vannak, meg a melle is csodaszép. Mondjuk lakatlan szigetről mégse térhet vissza ronikólmenként.
-
Morris
veterán
Talán nem...
-
szőröscica
addikt
Ez koxos forma szerintetek? [link]
-
Peddy789
őstag
válasz SchumiBácsi #43650 üzenetére
Nekem anno gyerekoromban, amikor alig ittam vizet, viszont bátyám kitalálta hogy szendjünk vmi lenkei kurvadrága kamu, de amugy nagydózisú vitamint, elég sárgákat hugyoztam, egész nap, és pár hét mulva más okból voltam orvosí kivizsgáláson és vér volt a vizeletemben. Az orvos mondta hogy könnyen lehet a tulsok vitamintól, kevés vízzel, kissé megviselheti a vesédet, aztán kitudja mitől volt...
Én ha előre tudom hogy nem fogok tudni elég vizet inni inkább bese veszem a reggeli 6tabimat.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
válasz Fecogame #43643 üzenetére
edzés előtt gyors szénhidrátot kissé fölös inni szeritnem, volt róla egy cikk builderen
Én amúgy ezt nem venném meg, teljesen retardált a cucc, minek egy tömegnövelőbe casein?? 20%fehérje egy rakat szénhidrát, tehát este nem tudod inni ha nem akarsz szépen elzsírosodni, edzés után meg minek innál kazeint? belassítja az mindennek a felszívódását, pont amikor a gyorsaság lenne a lényeg nem? Aztán lehet tévedek. Amúgy elég jó áron van, de nembiztos hogy annyira nyerő a cucc.
-
őstag
-
_NCT
addikt
válasz SchumiBácsi #43640 üzenetére
B vitamintol sárga. Nem iszol eleget ha egész nap sárga, nekem fogyasztást követő 1-2 orabam sarga csak... napi 4-6 liter viz lecsúszik
-
őstag
válasz Silverr #43642 üzenetére
Eddig ősztől folyamatosan Uniós ( ) C-Vitamin volt. Azzal hétfőn leálltam és jött a Scitec kedden.
Ha holnap rendbe jövök, sztem működőképes lesz a cucc, mert ahányszor volt ilyen nyavalya mindig 5-7nap volt mire lement, most lemehet 4nap alatt. Ősök hozták be ezt a franckarikát tesómékkal együtt még vasárnap/hétfőn és kedden ért hozzám ez a franc. Jó jel hogy míg náluk javában csúcson a nyavalya, addig ez nekem tegnap már megvolt. Ma még kicsit rossz lesz, de már nem annyira mint tegnap este.IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Silverr
aktív tag
Igen normális. Nem szedtél még vitamint?
-
Dicker
őstag
Állítólag sugárzó anyagokat tesznek bele, azért sárga.
-
őstag
1ébként jut eszembe, bár holnap terveztem a vitaminkúrát, a betegség miatt elkezdtem még kedden.
Scitek Multi Pro Plus a cucc és az normális hogy a vizelet sárga egész nap?IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
Én asszem hétvégén indulok újra edzés terén, valami benézett és a rossz közérzethez néha dugult orr is társul.
Ugyan ma dél környékén teljesen jól voltam de inkább csúsztattam legalább egy napot a következő edzésfolyamaton... De azért a vádligépre felerősítettem az önbeálló talpakat, meg az ütköző/koppanó felületekre keménypapírt ragasztottam és így kezd profi kinézete lenniIDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
penene
őstag
válasz freaghill #43633 üzenetére
Hogy igy nézz ki?
Na, próbálok még egy MP Assaultot, most 1/3 dózissal. A fél dózis is túlságosan stimulált múltkor, az 1től meg már egyenesen rosszul voltam.
A franc se gondolta, hogy ennyire koffeines. Mivel kicsi a dózis, a többi cuccból is kevesebb van, aminek értelme is lenne, de evvan.[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Na lassacskán akkor én is indulok edzelődni.
[link] -
mocsanisi
senior tag
Mell jön felfelé,
soundrajó is lesz ez majd kép"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
szőröscica
addikt
Elfogyott az l-karnitinem, úgyhogy vettem egy ilyet: [link]
Brutál savanyú íze van, nekem nagyon bejön.
-
hrvp
aktív tag
válasz -secret- #43604 üzenetére
Szerintem buzis a kesztyű, viszont egy fasza csuklószorító hoz. +3-4 centit bicepszre nekem korábban nyomó gyakorlatoknál jól jött, de már nem fáj a csuklóm, szóval nem is használom. A gurtni viszont nagyon jól jön hátedzesnél, már ha van annyi esze az embernek, hogy ellenkező irányban tekeri fel.
-
deniro2
senior tag
-
Peddy789
őstag
Nekem biotech kesztyűm van, ez a standard fekete csuklószorítós, hát a csuklószorító nem tökéletes, de ha jó kell külön fásnit érdemes hozzá venni, amit a bokszolók is használnak annál úgyse lesz jobb semmi kombinált faszság ez egyértelmű
viszont a kesztyű szerintem faxa, egyáltalán nem fest semmit feketére, az valami régi szar széria lehetett, haszna kérdéses, de legalább azóta nem tiszta bőrkeményedés a kezem, engem nem zavar de barátnőmet nagyon, am ő vette karira
-
harry3
őstag
Üdv.
Nem pontosan testépítéssel kapcsolatban kérdeznék. Van rajtam pár kiló felesleg, amit szeretnék leadni, illetve egy kicsit formálni az alakomon. Mindenképpen otthon csinálnám, így néztem különböző edzéseket.Kettő tetszett meg: a T25 és a Tae Bo(Boot Camp - Ultimate). Annyi bajom van a T25-tel, hogy minden napra be van osztva az edzésterv több héten keresztül, így eléggé kötött és minden edzés másra fókuszál. A másik esetében ahogy néztem mindent megmozgat egyszerre, és ha valamiért ki kellene hagyni egy edzést, akkor nem szakad meg a program, mint a T25-nél. A kérdés, hogy esetleg vannak-e ezeknél jobb otthon végezhető edzések vagy szerintetek ezek jók-e? -
rwin5
őstag
na gó edzeni betöltöttem az első krea adagot [muzsika mellé]
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
válasz -secret- #43607 üzenetére
annak tényleg csak dísz a csuklószorítós része nekem ilyen kesztyűm van már pár éve,most kezd szétmenni,hogy potyognak ki belőle a gumi betétek,de pont nem lehet rendelni,ugyh keresnem kell nekem is valamilyet nemsokára.
szerk: Ha már csuklószoritó akk a gasp csuklószorítóit nagyon dicsérik errefelé.
[ Szerkesztve ]
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
rwin5
őstag
válasz -secret- #43607 üzenetére
én ajándékba kaptam kb 1-2 éve egy bioteches kesztyűt de kb 2-3x volt rajtam de mindig szép fekete lett tőle a tenyerem és nem is jött le csak erős vakarás után. Nem is használtam sose kesztyűt amúgyse csak ifjú koromban, inkább szivacsot használok. Kb ~1 éve házi verseny előtt 1 héttel szétment a jobb csuklóm, úgy, hogy a fekvenyomó rudat nem tudtam kinyomni Utána vettem nem 100%, hogy bioteches csuklószorítót, amit a hüvelyk ujjra kell ráakasztani a rátekerés előtt, na az nekem nagyon jól tartotta és valahogy nem is zsibbasztotta, és az alkarom se dagadt meg bicepsz méretűre Aztán szép lassan mindkettőt ellopták a kondiból, de meg is gyógyult magától ha csak szorítót keresel nézd meg a bioteches-t aminek van ilyen kis "füle" nekem az bejött, és nem is drága 2-3ezer max.
2: Annyi rossz van benne, hogy nem engedik kibontani, szóval döntsd el a zacskóban látva, hogy jó lesz-e.. én 5 éve egy helyen edzek és kibontattam a csajokkal, csak ezért vettem meg, látatlanban azért elég szar, ettől függetlenül lehet te is protekciós vagy
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz God Vazzeg #43600 üzenetére
S az nem jelent semmi hátrányt, hogy ha csak azért rendelem a csuklószorítósat mert az tetszik?
Hallottam olyant, hogy szétb@ssza a csuklóm stb.. -
_NCT
addikt
Bcaa-bol napi 30-40g kellene bevinni ugye ? (Az ilyen 85kg-s pehelysúlyú embereknek mint en is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Mous 18 literes hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett