- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
-
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44674 üzenetére
jól teszed!
soha többet nem fogsz kokszolni? hogy-hogy?
-
deniro2
senior tag
Sajnos nem nagyon, esténként 6g-mal fekszem, de kb. ugyanolyan szarul alszom, mint elötte...
Semmi nem jött be abból, amit írtál, mélyalvás nuku és pisáláskor sem zsibbadok picit sem...
Nem tudom mi van, eddig a superdrolon és most a halon kívül nem volt még kiegészítő ami bármilyen hatást gyakorolt volna rám... Vagy érzéketlen vagyok, vagy nem tudom bemagyarázni magamnak, hogy érzek valamit a semmitől... -
BuilDean
újonc
válasz
BÁ Nutrition #44685 üzenetére
Amúgy igen
Bár én inkább az erőemelés felé hajlok...
-
Champipi
aktív tag
Multivitamin témához: itt csekkoljátok (iherb.com), innen szoktam rendelni cuccost, elég jó. Posta kb. 3000 Ft, de ha már két dolgot rendelsz, akkor már olcsóbban jössz ki, mintha itthon vennéd úgy átlagban. SzájTek és BioTök helyett jó a választék.
Más: nem tudnátok véletlenül a Gyúrós Józsi edzés tervét megosztani?
-
BuilDean
újonc
Sziasztok!
Nem írtam ide még..új vagyok itt. Viszont beleolvasgattam egy kicsit a beszélgetésetekbe és úgy gondolom érdemes megosztanom veletek egy oldal címét (najó nem oldal hanem blog) egyik haverom írja és szerintem elég jók az írásai.. a srác edző (testépítés és fitness) és hát eléggé ott van a témában szakmailag.. ja igen az oldal elérhetősége: [link]
Van facebookon is oldala.. csak kevés tagja van még!
Nagyon szívesen segít bárkinek.. nekem is ő segít az edzésben és hát.. elég sokat fejlődtem már neki hála.
Csak hogy valamit visszaadjak neki én is.. próbálom népszerűsíteni!Sérülésmentes edzést kívánok mindenkinek!
-
megint én
őstag
Hogy hívják azt aki, fát visz A-ból B-be?
Faszállító? -
hrvp
aktív tag
válasz
deniro2 #44668 üzenetére
Az a baj a Dymatize 2x annyiba kerül és ha elosztod kettővel a táblázatban lévő mennyiségeket(mivel 2 kapszula 1 adag) már nincs is annyira hatalmas különbség. Nagyon gáz, hogy nincs a vitaminpiacon egy kompromisszum mentes alternatíva megfelelő áron, mindent külön egyesével magának kell összerakni az embernek, ha normális mennyiségeket akar elfogadható áron.
-
deniro2
senior tag
válasz
brownus #44667 üzenetére
Azért vásárlás elött nézz még körül, főleg, ha szeretnél értelmes mennyiségű b vitamint is szedni...
Asszem neked van elég agyad hozzá, hogy önállóan össze tudod hasonlítani ezt a 2 terméket: [link] [link]Amit idéztél, szerintem marketing bullshit, valahogy el kell adni a rohadtul túlárazott szart is.
Lehet, hogy tévedek, de amíg klinikai tesztet nem látok, addig nem fogok útilapu meg csincsilla here vitamint szedni 30 ezerért... -
brownus
veterán
válasz
baluka6 #44666 üzenetére
szerintem is, hazafelé veszek is két dobozzal.
lehet hülye kérdés: a szervezetünk képes különbséget tenni vitamin és vitamin között? tehát jobban, és gyorsabban hasznosul egy friss gyümölcs által bevitt vitamin pack mintha bekapnánk egy bogyót?
e hozzászólások miatt is kérdem, mert én úgy tudom, nincs különbség:
Sajnos a szintetikus multivitaminok a placebóval egyenértékűek. Zöldséget-gyümölcsöt kell fogyasztani, vagy olyan multivitamin termékeket, amik ezeket tartalmazzák.
igen, pl a szintetikus e-vitamint nagy mennyiségben olcsón lehet előállítani, de szerkezetileg és így hatásilag is különbözik a természetes variánsától! - forrás
olvasgatva a hozzászólásokat, most nem másolom be, de persze ha tanyán élnék más lenne... bio közeli zöldségek, tanyasi csirke, stb,stb..... off ba teszem inkább...
-
brownus
veterán
-
MPowerPH
félisten
válasz
stickrs #44386 üzenetére
Tegnap azert raprobaltam erre a gurtnira. Sajna megint pont halott napot fogtam ki, ketto napja 5 ora alvas ket-ket reszletben. Tenyleg nagyon jo dolog, mondjuk felhuzasban ossz 10kg-t segitett(pedig azt gondoltam, hogy most meglesz a 180..
), 160-ig tudtam felmenni... Szoval nem csak a kezem volt csirke, egyebkent sem birnam sokkal tobbel. Majd talan egyszer...
Meg hatedzesnel meglesem, mennyivel mas, ha hasznalom.
killer1203: Ha birod a gyurodest, akkor War Machine.
Ez nem is kerdes, de 1 adagnal ne tobbet.
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #44652 üzenetére
irigyellek.
én azért néha látom őket ruhában is -
mocsanisi
senior tag
válasz
killer1203 #44653 üzenetére
Akkor War Machine, attól majd pörögsz mint a búgócsiga.
-
deniro2
senior tag
válasz
kolosanyi #44654 üzenetére
Máshogy látjuk, van ez így.
Szerintem a társadalmi szabályoknak addig van értelmük, amíg betöltik a funkciójukat, utána kuka... Meg amúgy, társadalomból, illetve kultúrából is van egy pár, van ahol a férfiak csövekkel a farkukon mászkálnak, a nők meg lobogó mellekkel, máshol zsákba varrják a lányokat, vagy megcsonkítják őket és mindenki azt gondolja, hogy az ő értékrendje/viselkedése az etalon... Ennyit számít, hogy mit csináltak az emberek évezredek óta... -
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #44648 üzenetére
Pedig vannak olyan nők akiknél a boxer, alsógatya, egyszál törölköző kivágja a biztosítékot. Az okát én sem értem, pedig én még a konzervatívabb gondolkodású emberek közé tartozom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
deniro2 #44637 üzenetére
Szerintem a korlátlan szexualitás ugyanolyan káros, mint a túlszabályozott. Előbbire példa egy orgia, mindenki mindent a többiek előtt, utóbbira az egyház középkori szabályozása, ami időponthoz és utódnemzéshez kötötte a házas életet. Mindkettő sarkított eset, szélsőséges példa, de szerintem egyik sem tekinthető normálisnak.
A testrészek nyilván hozzátartoznak az emberhez, de a ruházat is, mivel évezredek óta ruhát viselünk. Ez nem takargatás, hanem a civilizációnk része. Legalábbis én így gondolom.
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg #44648 üzenetére
irigylem a problémáitokat
-
törölt tag
bizony, a szituaciot nem tudjuk teljesen elvonatkoztatni egy esemeny megitelesetol.
Ha felallok es belepisalok itt az irodaban az iroasztalom mellett a szemetesbe azt a kollegaim nyilvanvaloan maskepp itelik meg mint amikor 10 meterrel arrebb a veceben teszem ugyanezt a piszoarba.
A tarsadalom mar csak igy mukodik bar ezen altalaban 6-7 eves kora utan mar nem lepodik meg az ember.
-
stickrs
senior tag
válasz
deniro2 #44639 üzenetére
a mega dailytől jobb,de a multitól nem. igaz h 2 tablettába pl b-vitaminba erősebb,de pl a 200mg c-vit, 25mg kálcium, 100mg magnézium nem túl acélos, multiba c 1500mg, ca 700mg, mg 350mg. meg ottvan még a q10, halolaj,soy lecitin, grape seed. szóval a dymatizet a 2 közé lehet tenni.
killer1203 mennyire birod a stimulánsokat? bár első 3 közül én az assaultot venném,esetleg ha nagyon pörögni akarsz akk a war machine. no-xplode se rossz, plutonium meg drága mint a méreg,annyiért bizt nem vennék,még akk se ha valakivel feleznénk, akk inkább fele áron egy assaultot.
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2 #44637 üzenetére
Azon mindig derülök hogy lányoknál mennyire kiveri a biztosítékot ha egy férfi alsógatyában flangál előttük. Vagy fordított esetben ha meglátják őket egy szál bugyiban, melltartóban.
Aztán kimész a strandra ahol a férfiak fecskében, a nők bikiniben vannak, és a kutya nem foglalkozik vele. -
deniro2
senior tag
válasz
killer1203 #44641 üzenetére
-
törölt tag
válasz
deniro2 #44637 üzenetére
semmifele megbotrankozasrol nincs szo, nem azokrol beszelunk akik nezik a kepeket, hanem akik kiteszik. Hogy a kozonseg hogy reagal, az az alapproblemaval kapcsolatban totalisan irrelevans.
(#44638) God Vazzeg A mertek a lenyeg.
erdekes egyebkent hogy mennyire probaljatok tudat alatt vagy tudatosan elferditeni a temat...
-
God Vazzeg
veterán
válasz
#48584626 #44633 üzenetére
Szerintem meg nincs abban semmi ha valaki valamire büszke. Ha szép a gyerekem, kiposztolom, mert büszke vagyok rá. Ha faxa a gyüjteményem kiposztolom bazze, mert büszke vagyok rá. Vagy ha megveszem álmaim kocsiját blabla.. Nem kell komplexussal magyarázni mindent szerintem, egyszerűen ilyen az emberi természet.
Az meg hogy valaki nem akarja használni a facét vagy más sz@rt, magánügy, ugyanúgy mintha valaki használja valamire. Próbáljuk már elfogadni hogy ahány ember annyi féleképp gondolkodik. És ez így jó, ettől változatos a világ.
Rakok én is mindjárt segges képet nektek bazze -
deniro2
senior tag
válasz
kolosanyi #44632 üzenetére
Nem vagyunk egyformák... Szerintem meg az ember meztelenül sem kellene, hogy bárkit megbotránkoztasson, mert a ruha az, ami nem tartozik hozzá, nem pedig a testrészei...
És, ha már személyiségzavaroknál tartunk, mind, akinek takargatnia kell magát, mind, aki elől takargatnak, gyönyörű pszichés problémákat tud begyűjteni a dologból.
Nyilván évszázadokkal, évezredekkel ezelött megvolt mindennek a praktikus oka, de manapság egy fejlett társadalomban szerintem mindez nagyobb kárt okoz, mint amennyi haszna van... -
stickrs
senior tag
válasz
-secret- #44617 üzenetére
a kettő közül a plus. de nézd még meg az iss super vitamin pak-ot,az pl b-vitaminokba duplája,a multiba meg van pár plusz,pl q10 meg ilyenek. én iss-t meg multit szedtem,mind2 rendben van sztem. mega daily meg inkább alap multivitamin,szval azt én a nemsportoló embereknek szoktam ajánlani.
-
killer1203
senior tag
Melyiket vegyem ?
MUSCLEPHARM ASSAULT
SCITEC POW3RD 2.0
SCITEC MA WAR MACHINEBSN NO XPLODE 2.0 EU VERSION
PEAK PLUTONIUMAz utolsó kettőt az felesbe vennénk haverral, Trec SAW az nincs a készleten. Szerintetek ?
-
kolosanyi
veterán
válasz
deniro2 #44622 üzenetére
Szerintem - minden prüdériától mentesen - nem tartozik hozzá az egészséges szexualitáshoz az, hogy közszemlére teszi valaki a seggét. Azért ez elég intim dolog, bár itt is a mérték fontos. Egy-két versenyfotó rendben lenne, de ez már sok. Ugyanígy gyerek, kutya, macska, hörcsög, akármi esetében. Persze ez az én értékrendem, nyilván tükrözi a konzervatív neveltetésem, de akkor sem tartom ezt egészséges dolognak.
( #44624) Ijk
Sajnos nem csak náluk, elég megnézni az önmagukat szépnek gondoló, de közben szerintem röhejesen kinéző embereket. A csaj, aki egész nap a körmét reszeli, vagy a pávagyerek, aki ha meglát egy fényes, tükröződő felületet, már a szálanként belőtt haját igazgatja mind ezt a kategóriát képviseli nálam. -
deniro2
senior tag
válasz
#48584626 #44629 üzenetére
Így van, én is erről beszéltem. Viszont úgy tűnt, nálad a segg minősített esetnek számít önmagában, tekintet nélkül a módra, vagy mértékre...
Egyébként szerintem akinek nincs valamilyen személyiségzavara, az nem is ember, ideértve azokat is, akik azt hiszik, hogy nekik nincs... -
törölt tag
válasz
deniro2 #44628 üzenetére
nem betegsegrol van szo, hanem onertekelesi zavarokrol, onbizalomhianyrol, kisebbsegi erzesrol. Ez pusztan szemelyisegzavar, nem betegseg.
Adott esetben a GI Joe gyujtemeny posztolgatasa ugyanugy szemelyisegzavart jelezhet, vagy amikor a 30-as sokgyerekes csaladanyak allandoan a boldogsagrol meg az igaz szerelemrol szolo Coelho-idezeteket posztolgatnak. Lehet meg peldat mondani.
-
deniro2
senior tag
válasz
#48584626 #44627 üzenetére
Ok, te biztos tudod mire gondoltál, én csak annyit látok belőle, amit leírtál, abból meg az én csekély értelmemmel annyit sikerült kiolvasnom, hogy szerinted aki dzsiájdzsókat gyűjt és kiposztolja a gyűjteményét, az kevésbé beteg, mint akinek az edzés a hobbija és megmutatja az eredményeit, ami adott esetben a segge...
-
deniro2
senior tag
válasz
#48584626 #44623 üzenetére
Aki folyamatosan mutogatja bármijét, az nem oké, ebben egyetértünk, viszont nekem nincsen olyan vaskalapos értékrendem, hogy egy segget elítéljek, egy vadidegen kölyöknek meg tapsikoljak...
A hajamat kitudnám tépni tőle, hogy a 21. században egy emberi test, vagy annak bizonyos részei még tabunak számítanak és magukat felvilágosultnak tartó emberek két kézzel takarják a gyerekük szemét, ha előkerül egy női mell, de nem tartják problémának, hogy egy híradó kötelességének érzi, hogy minden létező balesetről részletes tajékoztatást nyújtson...-secret- nézd, én nem árulok semmit, a te dolgod mit veszel, nyilván nem véletlenül ajánlottam, adott a lehetőség, hogy az adagok-ár-összetétel alapján összehasonlítsd őket...
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg #44619 üzenetére
pedig ez van mogotte. olyan ember aki teljesen rendben van magaval es a vilaggal, nem posztolja a segget a netre.
-
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44606 üzenetére
eredeti winstrol hatna rendesen. azt bevállalnád,mi.
-
sziasztok, akarok vitamint szedni ... ezek amiket nézegettem...
-Scitec Mega Daily One Plus
-Scitec Nutrition Pro Plus
Esetleg negatív tapasztalatok? Inkább a Pro Plus felé hajlok.
-
kolosanyi
veterán
Érdekes ötlet, holnap kipróbálom, úgyis nyomó nap lesz.
-
kolosanyi
veterán
válasz
#48584626 #44612 üzenetére
Egyébként az ilyen típusú embereket megint nem értem. Ok, én is büszke lennék csajként egy ilyen testre, de ebben benne van a genetika is, mint hozott anyag. Természetesen sok meló meg minden, de mi a rákért a segge van minden második képen? Egy-két versenyfotó miért nem elég? Miért jó az neki, ha mindenki az ő képeire matyizik? Na mindegy, sok dolgot nem értek én ebben a világban...
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #44610 üzenetére
mondjuk úgy
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition #44604 üzenetére
nem rossz, meg nem gyurta szanaszejjel magat, de jo uton van.
Mondjuk az eszbeli teljesitmenyet ne bolygassuk, nem sok jot jelent ha valaki a segget posztolja az orcakonyvbe.
-
Because
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44610 üzenetére
egyik se lesz, már 80kilótól szétment a vállam
-
mocsanisi
senior tag
válasz
Mert várják az igazolást hogy nyomják ezt vagy azt mert veszélytelen és mert 200at fognak tőle nyomni. Amúgy meg egyéni döntés mint az alkoholfogyasztás, cigizés, stb.
Más: Nem értem táplálkozás téren miért sztárolják a sárga kapszulát, mikor a 12 hét is ingyenes és sokkal bővebben ki van fejtve minden...
Megint más: Jövőhéttől újra elkezdek DC Tréning szerint edzeni.
-
törölt tag
válasz
Ez a csaj omfg
-
Koczó93
őstag
válasz
Csupán a tapasztalatod érdekel. Tudod a "rutin meg az évek"
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Champipi #44601 üzenetére
az nincs ráírva hogy mutáns szupermátrixot tartalmaz
[link]jó ez a csajszi
Koczó: miért ennyire fontos a véleményem nektek?
leírtam már hogy nem mindegy ki mennyit hogy, mert 100x-os eltérések vannak mennyiségekben.
ugyan olyan mint a pia. van aki 30 évesen belerokkan a napi 3 üveg pálinkába, más meg 3 évente iszik 1 pohár pezsgőt
de kogsznál mindkettő ugyanolyannak számít, mert fújj -
Koczó93
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44590 üzenetére
Ide is jöhet ctrl+c persze csak ha nem vagyok indiszkrét
-
Ijk
nagyúr
válasz
TwentyFour #44598 üzenetére
A kiszállítós kaja mennyiségben és minőségben is alkalmatlan egy alap testépítő étrendhez.
-
Champipi
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #44592 üzenetére
Dobozára rá van írva
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest