- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
enginev3.0 #175893 üzenetére
Nem igen szeretem, minek bele
A zabot egyedul ugy birom, hogy van ez a tasakos instant oatmeal, abba rakok egy adag feherjet, csomo mogyivaj, meg granolaigy nagyon finom es eheto
-
Vitee
aktív tag
válasz
enginev3.0 #175885 üzenetére
Feherje, mogyorovaj, banan, viz helyett csinalhatod tejjel, az is plusz kaloria, tehetsz meg bele olajat is ha keves.
Ezzel lehet csinalni egy jo sok kalorias turmixot es kibszott finom is -
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #175882 üzenetére
Legtöbb ember aki azt mondja semmitől nem hízik vagy nehezen izmosodik az valójában nem eszik eleget.
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #175876 üzenetére
gyorsan megnéztem hogy már 2012-be is írtál ide, szóval egy ideje foglalkozol a dologgal.
Abba most nem menjünk bele, hogy vagy 80 kg és a célod 95 kg. Mondjuk azt most nem tudom milyen magas vagy de ha nem 190+ akkor finoman szólva is ambíciózus cél.
De hogy legyen némi segítség ez ugyanúgy megy mint a "fogyás" mert ez is diéta.
Kiszámolod kalkulátorral a napi energia szükségleted. Hozzáadsz 500 kcalt Nyilván van egy tervezett kajád aminél tudod mi mennyi. Megnézed mennyi kell még hogy elérd a +500-as célt és ennek fényében kikalkulád hogy mennyi zabot meg egyéb összetevőt kell tenned a turmixba.
Ha a fentiek nincsenek meg akkor meg tök mindegy rakjál bele annyit amennyit Kökény aztán úgyis hizni fogsz.
ja ezt még azelőtt írtam hogy leírtad nem számolgatsz
-
F34R
nagyúr
válasz
Inkabb egy olyan adag szamomra amit ket etkezest kozott dobsz be.. vagy egy rovid szunet alatt meloban mikor csak pisilni van idod.
Nincs megszabva ezt hanyszor ihatod.. egyenfuggo stb... de en csak hablatyolok a tobbiek majd kijavitanak. -
Xelo
addikt
válasz
egy adag
-
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #175874 üzenetére
[link] ha nagyon genyo akarnek lenni akkor mondanam a par hsz el feljebbi fosatos turmit
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #173772 üzenetére
Mától kezdtem újra mindenből 4x15-16okat csinálni, számomra sokkal jobb élményt ad edzésbe mint a 4x8 vagy 4x10, hiába csinálok nagyobb súlyokkal kevesebbet, egyszerűen úgy megyek haza mint ahogy elmentem edzeni, míg a 15-16 sorozatoknál rendesen kibélelve érzem magam, és alig csinálom kisebb súllyal mint a 8-10eket
Megfigyelhető mindenkinél, hogy a végrehajtási forma romlik minél nagyobb a súly.
flash-
20kg 12 ismétlés
28kg 5 ismétlés
Csökkentetted a volument miközben nőtt az intenzitás, viszont nem ennyire egyszerű. Ha megnézed 20*12=240 vs 28*5=140. Melyik verzióban végeztél több munkát? -
flash-
veterán
válasz
enginev3.0 #173772 üzenetére
na nálam fordítva !
elmúlt 4 hónapban 4x12-es szisztémát követtem nagyjából, és ugyan erősödötem nyilván, de egy látható "ugrás" történt amikor most átálltam az 5x5 - 6x5 re.
a karomon a bőr elkezdtett repedni, izmok is láthatóan "nőttek"hiába ugyanolyan hosszú egy edzés(85-100perc) másképp fáradok el.ti melyik szisztémával tudtok a kiszámitott 1rm súllyal végezni a gyakorlatot?
pl. egykezes bicepszhajlításnál 4x12-nél 11 kilóval tudtam 12 ismétlést már első sorozatban (, az ebből kiszámított 1RM 15.4kg)
még 5x5-nél 18kg-al 5 ismétlés (ott az 1RM 20.3 kg) azért ez jelentős különbség.egykezes fürészelésnél pedig:
4x12-nél:20kg 12 ismétlés( számított 1RM:28 kg)
5x5-nél: 28kg 5 ismétlés (számított 1RM:31.5 kg)vagy egykezes vállból nyomásnál:
4x12nél: 15kg-al (1Rm:21kg)
5x6nél: 21.25kg-al (1rm:24.6 kg)szerintetek ez az izomrostjaim aránya miatt van, vagy ez természetes mindenkinél?
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #173766 üzenetére
Én biztosan nem edzeném a kettőt együtt. Mármint a mellet a háttal.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #173764 üzenetére
és mi lenne ha nem hanyagolnád el?
-
Speeedfire
félisten
válasz
enginev3.0 #173760 üzenetére
Egy napon a 2 szerintem erős. Ennél már csak egy láb + hát lenne durvább. Szerintem érdemes lenne máshogy felosztani.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #160534 üzenetére
Igen. Én egyáltalán nem bírom a steviát. Egy kis adag is hashajtó nekem. Szukralózzal nincs baj.
-
aelod
veterán
válasz
enginev3.0 #160348 üzenetére
szukralóz; szteviol glikozidok
Valamelyiket nem bírja a bélésed.
Biotech stevia-t használ javarészt. -
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #160348 üzenetére
Akkor lehet jobban járnál ha kivizsgáltatnád, hogy mitől van ez.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #160337 üzenetére
Nincs olyan, hogy felsőmell.
A mell az egy nagy izomtömeg, nem fog jobban nőni felül, mint alul. Ez inkább a tömeg és a tapadások kérdése.
Viszont most sokkal kevesebb pihenővel és jobb érzés is
Ha durransz, az eleve egy komoly motiváció szerintem is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #160332 üzenetére
6-ot írtál, én 7-8 at vetkőző szériákkal sokszor. Kijön az, hidd el.
Mell ma nálam így nézett ki:
Ferdepados nyomás keretben 4 széria + bemelegítő
Ferdepados nyomás egykezesekkel 4 széria
Nyomás Hammer Strength mellgépen (nem tudom a magyar nevét, angolul: Plate-Loaded Iso-Lateral Decline Chest Press) 4 széria
Nyomás a másik Hammer Strength bench press kerettel 3 széria
Keresztezés csigán 4 széria
Pull over gép 4 széria
Ez volt 70 perc kb. -
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #160330 üzenetére
Kar = Bicepsz (kb 4 gyakorlat) + Tricepsz (3-4 gyakorlat)
Nekem kell ennyi, hogy érezzem.
Általában szettben vannak, de van, hogy nyomok egy vetkőző (3x8, csökkentve a súlyokat) letolást kötéllel, majd egyből lentről bicepszet kötéllel szintén vetkőzőben. Ilyenekkel szépen elszalad egy edzés.
Ha nem érzem a végén, hogy meghalt, akkor még random gyakorlatokkal kiégetem. -
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #160316 üzenetére
Egyél zabszeletet. [link]
-
Hansomester
tag
válasz
enginev3.0 #160314 üzenetére
Talán a különböző műzli szeletekben nincs, vagy csak nyomokban.
Illetve mit értesz energiaszelet alatt?
Mert pl az isostarnak is van energiatablettája, amiben tuti nincs.
Illetve van vegan energiazselé, stb. -
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #158538 üzenetére
Akkor ezt úgy tudod korrigálni, hogy lejársz edzeni. ;p
Rakj össze egy edzéstervet, és igazodj hozzá. Ha megunod, változtass rajta, tele van a net tippekkel. "Ha nem mész le, szar vagy." plusz hasonlókat ismételgessél magadban.
Nézegess edzős csajokat youtubeon, és szégyelld magad, hogy ők nő létükre izmosabbak mint te. Tessék motiváció. -
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #158536 üzenetére
Értelmetlen a kérdés... Mit értesz az alatt, hogy "elszabtad edzés terén"? Gyanítom nem jártál le rendesen, és lecsoffadtál. Vagy izomszakadás, baleset, vagy mi történt?
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #125709 üzenetére
Tessék: [link]
-
-Ben-
veterán
válasz
Fogyás és ördögnyelv?
Lenyalja róla a zsírt?
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #125711 üzenetére
és akkor mit akarsz tudni? Gondolom rá van írva a dobozára hogy napi 3x1 szem aztán jónapot. Gőzöm sincs mi ez de nem hiszem hogy baja lenne egy doboztól, vegyél neki hagy örüljön
-
válasz
Vegyél neki C-Vitamint és mondd, hogy ez ördögnyelv kapszula. Olcsóbb és ugyanannyit ér. Placeboért felesleges többet fizetni sztem.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
enginev3.0 #109356 üzenetére
Sokat kell sexőni
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #109356 üzenetére
Diéta lesz, amit keres.
-
Tenken
őstag
válasz
enginev3.0 #103108 üzenetére
fehérjét javaslok, orális úton.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #103108 üzenetére
Miért ne tudnád, ugyanazt amit neked.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #103081 üzenetére
A súlyzós edzéseken is inkább a lábnak kellene dominálnia mint hogy nem. Meg popeszra is mehetne simán 1-2 gyakszi. Guggolás pl. szerintem tök alap egy csajszinál is, mondjuk először otthon akár, vagy teremben 5 kilós tárcsával.
(#103072) BÁ Nutrition: az komoly hogy néhány g cucc milyen durván számít. A félrekajálást simán megállom, de hogy még ne is ízesítsem a csirkerizst azt már halál... mondjuk én nem is mennék soha versenyre
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #103079 üzenetére
Valami hasonlóra gondoltam
http://shop.builder.hu/napi-30-perc-a-tokeletes-alakert-a839
Csak hétfőn lenne a szerda
Futás, taposás, bicikli, vagy elipt.Szerdán
Bicepsz gépen és kézi súlyzókkal vagy francia rúddal
Tricepsz csigás gépen, és mondjuk egy kezes súlyzókkalPénteken
Cicihez húzás széles fogással fentről
Evező gép
váll gép felfelé
oldalemelés -
Apollyon
Korrektor
válasz
enginev3.0 #103069 üzenetére
Aerob legyen több, fogyás szempontjából az a fontosabb. A súlyzós edzés se gáz, az én barátnőm is velem edz, csak ő még jár futni is. A kardió meg mehet otthon
-
Cassidey
senior tag
válasz
enginev3.0 #103069 üzenetére
Válasszatok inkább egy női edzéstervet és egyen normálisan, a kardió legyen kevesebb.
-
Radnix
senior tag
válasz
enginev3.0 #77100 üzenetére
Közeleg a nyár papa, csak szólok!
Egyébként nagyon nagy tömeg feljött a két kép között, a zsírmennyiség meg nem vészes, végig tömegeltél?
(a tesztó már csak ilyen jön tőle a szőr)
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #77104 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #77102 üzenetére
arra már büszke se vagy, hogy nőtt még egy csík időközben a gatyádra?
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #77100 üzenetére
telefont is cseréltél!
a képről legalábbis az látszik a legnagyobb előrelépésnek az elmúlt évekből -
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #72201 üzenetére
annak jó sok pénze lehet
-
nepszter1
addikt
válasz
enginev3.0 #68549 üzenetére
Pattanásra jó tanács fürödj sima szappanal talán a legjobb a baba szappan , illetve az omega3 felejtsd el pl. én attól pattogtam ki meg a szójás fehérjétől de a jóminőségű tejsavótol sose. Illetve probáld meg a biotechnek van olyan hogy Spirulina nekem ez is segített.
-
Zola007
veterán
válasz
enginev3.0 #68570 üzenetére
Én nem tudom, hogy nálatok milyen volt a matek gimiben, de 72 x 2g = 144g
Ebből te betolsz turmixxl úgy 100at, a maradék 44 megy össz vissz szilárd kajából?
Mit eszel még a turmixon kívül edzésnapon? -
hunoxo
csendes tag
válasz
enginev3.0 #68563 üzenetére
Húst kell venni a retek fehérjepor árából,nincs ezen mit ragozni.
-
Rivaul
addikt
válasz
4 adag whey pro 88 gramm fehérje. 50 kilósról mentél fel 25 kilót így. Ne csodálkozz hogy nem bírja a szervezeted és kicsapódik...
-
Woodslave
félisten
válasz
igazad van, semmi közöm hozzá amúgy se
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #68560 üzenetére
házikoszt, de vagyont költesz xar porokra....
-
válasz
enginev3.0 #68560 üzenetére
Ha tényleg a tejsavó a probléma, akkor a marha, tojás és szója kombinációját ajánlom. A rizsfehérje, meg egyéb marhaságok csak arra jók, hogy indokolatlanul sok pénzért indokolatlanul alacsony biológiai értékű fehérjét adjanak el olyanoknak, akik ezt ideológiai okokból hajlandóak megfizetni (pl. vegák).
Mivel azt írtad, hogy a marhafehérjétől is előjött a dolog, így már érdekesebb a kérdés. A táplálkozásod rendben van mellette? Iszol elég folyadékot naponta? Megvan a megfelelő mennyiségű rostbevitel? esszenciális zsírok?
Mindenesetre a tojás és a szója fehérjékkel próbálkoznék, de azért a marháról sem tennék le, ha mégis tejérzékenységről lenne csak szó. De ezek közül se ragadj le egynél túl sokáig, váltogasd, kombináld őket. Minden normális gyártó palettáján megtalálhatók ilyen fehérjék.A napi fehérjebevételed 25%-ánál semmiképp sem legyen több a tápkiegből bevitt fehérje. Ha 3-4 adagot eszel, az 70-100g is lehet, ami 2g/tskg-os bevitelnél a 75-át is jelentheti a fehérjebevitelednek. Lehet, hogy tényleg az étkezési rutinodat kéne helyretenni.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Absorice-nál még ez is olcsóbb, ha nem 1 dobozzal veszel.
"legfontosabb dologra vagyok allergiás"
Amúgy kajád rendben van, rendesen belőve? -
aclandiae
senior tag
válasz
enginev3.0: Az első választásodtól engem is az ára riaszt el. A második jobban tűnik, a következő körben meg fogom kóstolni.
A marhafehérjét bátran próbáld ki! A mandulás-csokis nagyon finom, ha szereted a marcipánt. A vanília-fahéj önmagában erős ízű, viszont zabpelyhes turmixként majdnem desszert. Eprest még nem próbáltam. Elsőre furcsának tűnhet a tejsavó után.
Nem tudom mennyire súlyos a gond, de ha nem annyira gáz a gyakorlatban akkor a ProMix-et is használhatod.
A csokis finom, a vanília és epres nagyon jellegtelen.
Mivel kellene a változatosság nekem már, a PowerTrack szójafehérjét rendeltem, erdei gyümölcs és banán ízben. Kíváncsian várom!Ha segít: én ugyanígy voltam vele, viszont túl kell rajta jutni. Minél előbb elfogadod, annál hamarabb lesz könnyebb. Közhely, de működik. Én élő példája vagyok.
Zola007: egyetértek a leírtakkal!
Rivaul: egy évvel ezelőtt így gondoltam én is. Most már nem. Nem ment könnyen az biztos, viszont megoldottam a lehetőségeimhez képest. A március-április hónapomat még ellenségemnek sem kívánom. Kísérletezni kell, mert egyéni érzékenység mindennel a kulcsa.
-
Zola007
veterán
válasz
ha jól tudom, Európában összesen 4 gyárban folyik minősített tejsavó koncentrátum előállítás
A Scitec és Biotech sem gyárt, csak kever és csomagol
Jó esélye van, hogy ugyanazt iszod más néven
Ahogyan a sárga oldal saját márkás termékeket se gyárt, angol és német import, amit abba a rikító sárga-fekete csomagolásba tesznekSzóval szerintem érdemes lenne lejönni erről a "melyik fehérjétől növök jobban" hallucinációt okozó drogról
és azok közül amelyikben megbízol (egyéni preferencia) -> vedd meg a legolcsóbb egységárút
a mi szintünkön ezen nem múlik semmi -
Rivaul
addikt
válasz
Nézd a pozitív oldalt.. Ha a legfontosabbra lennél allergiás akkor fém allergiád lenne
Annyira nem értek ehhez a részhez (másikhoz se
) de nem lehet hogy előbb meg kéne valóban nézetned mi az amit nem bír a szervezeted mielőtt nekiesel a bevásárlókörútnak? Menj szakemberhez sztem és nézess rá a dologra.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
enginev3.0 #68538 üzenetére
Irjal majd, hogy mire jutottal, en legkozelebb az Absorice-ot fogom kiprobalni. Voltak fenntartasaim vele kapcsolatban, mert relativ uj magyar ceg, de fb-n irtak engem megnyugtato dolgokat kerdeseimre. Hatrany, hogy elegge draga.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #68450 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!
Nem vagyok egy túl nagy darab, 50kg-mos kölök voltam egész életemben, most pedig 72 voltam sokáig, és utolsó 1-2 hónapban sikerült feltornázni magam 73-75 kg közé (reggel ébredés után, egy szál boxerben), aminek nagyon örültem, azt hiszem sokat segített, hogy sokáig a 100% WPP-t szedtem a korábbi fehérjém helyett.
A cél kb 80-85kg, annál nagyobb nem feltétlen szeretnék lenni, azzal megelégednék a kb 180cm-emhez, nyárig ha elérném a 78kg-mot már annak nagyon örülnék.
Nézelődök növényi fehérjék között, speciel erre nem gondoltam, mert tudtam, hogy gyengébb minőségűek mint az állati eredetűek, ezért maradtam távol tőlük, viszont remélem és azt hiszem igazatokat van, hogy ehhez a szinthez tökéletes lesz az is
Nézelődöm, aztán jövök érdeklődni a továbbiakért
-
Zola007
veterán
válasz
pontosan miért nem tudod szilárd kajából bevinni? (az edzés utánitól eltekintve)
egyébként érdemes lenne elgondolkodni a túlzott bevitelen
szilárd kajából 250g-ig simán hozható, afölött meg keveseknek kell
próbáld ki a szitek fourstarját(#68454) G@ben: akkor a molekulatömege a - még degradált - kollagénnek is, hogy nem nagyon jut át a bőrödön, de azt mondom én is, hogy nem vesztes vele semmit. Egy 10 dekás zselatin valami 130 ft, szóval nagyot nem buksz vele, ha másnem, borogatásnak és helyi keringésfokozónak jó lesz a meleg lötyi
fájó ízületre meg Condrosulf és Movalis
(#68470) deniro2: pontos analitikai mérések a bolti zselatinról nincsenek, ennek fényében badarság lenne kijelenteni, hogy biztosan nem működik.
Mivel nem tiszta kollagén, ezért tartalmazhat olyan mellék vagy műterméket,ami fel tud szívódni és esetleg hatásos is. -
Dicker
őstag
válasz
Fel kéne pörgetni a veséidet, aztán rendesen kiválasztana nem lenne ilyen gondod.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Akkor jöhet rizs, vagy borsó, vagy kender fehérje, vag ezek kombinációja. Általában mindegyik hippoallergénnek tartott. Én ezt kezdtem el használni, de még első fehérjém. Legközelebb valószínűleg külön veszek barnarízs és borsó fehérjét, aztán valahogy kombinálva tolom őket, mert nem vagyok benne biztos, hogy az adalék emésztőenzimek a blendben kellenek nekem.
-
válasz
Nem értek egyet azzal, hogy nem lehet bevinni szilárd kajából a megfelelő mennyiségű fehérjét. Persze könnyebb és praktikusabb tápkieget használni. De pl. napi fél kilo csirke, estére 250 g zsírszeegény túró plusz egy tojásrántotta mondjuk és mindjárt alulról közelíted a 200g-ot. Nem tudom mekkora vagy, de ha ektomorf, akkor feltehetően nem túl nagydarab, szóval gondolom ennyi elég lenne.
Ahogy shteer is mondta, lehet, sőt én azt mondanám, hogy érdemes is növényi fehérjével is próbálkozni, de azt sem feltétlen tápkieg formájában. A hüvelyesek (bab, borsó, sárgaborsó, lencse stb.) mind nagyon jó fehérjeforrások, csak az aminosav-profiljuk nem teljes, mint az állati fehérjéké. Viszont ha kevered őket, akkor már le tudják fedni az egész spektrumot(#68452) G@ben
A glükozamin és kondroitin tartalmú cuccok nem arra jók, hogy ha már fáj meg bajod van vele, akkor az elmulasztja. Ahhoz olyan cucc kell, amiben gyulladáscsökkentő is van. Az előbbi arra jó, hogy folyamatosan szedd, akkor is ha nem fáj semmi. Folyamatosan ellátja alapanyaggal az ízületeket és nem fognak "meghibásodni". Régen nem szedtem, mert hát kell a francnak és pár havonta mindig összejött valami ízületi sérülés. Aztán úgy 2 éve szedem minden nap és azóta nem jön elő semmilyen probléma az ízületeknél. Ezért ajánlom. -
shteer
titán
válasz
Rizsfeherje? Bar ezek a novenyi forrasok mindig aminohianyosak. Szerintem tovabbra is kurvaramindegy a mi szintunkon
-
nuke7
veterán
válasz
enginev3.0 #65750 üzenetére
Paleo protein
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #60025 üzenetére
"(5-6g/tskg (amennyi tömegeléskor kell))"
Latod mar itt bukik a mutatvany.
Nincs ilyen szabaly, hogy ennyi kell.
A topik stilusa pedig onmagaban egy szuro: ha besertodsz a gecizesen, akkor nem is akarsz itt lenni. Pedig megeri, itt barkit osszezavarunk mert barmit bebizonyitunk tudomanyosan, valamint annak az ellenkezojet is.
Hetfon baletton ugy rarugtak a bal terdem folott a negyfeju combizom csatlakozasi pontjara hogy nott egy golflabda a borom ala es ket napig alig birtam jarni. Most mar jobb
-
dani3l
őstag
válasz
enginev3.0 #60025 üzenetére
En eddig igy edzettem. Par honapja kezdtem csak el szamolni a kajat, mikor kezdtem a dietat, de mostmar a tömegelest is igy nyomom majd.
A tapasztalat nekem az, hogy en is kajaltam össze-vissza minden szart, amit talaltam, feher kenyer, teszta, süti, csoki, stb es nem hiztam. Valamennyi zsir nyilvan volt rajtam, de nem nagyon hiztam. Azert, mert a sok szar ellenere is böven messze voltam szerintem attol a rendes ch mennyisegtöl, amit meg kellett volna ennem. Ugyhogy annyi, hogy a sok mozgassal kb elegettem a sok szemetet, amit megettem, de minösegi tapanyag nem nagyon volt, amiböl epitkezni lehetett volna.
Ektomorf vagyok egyebkent, tehat amugy is rohadt nehezen hizok.Röviden: szerintem ha nem szamolod a kajat, nem eszel meg annyit, amennyi eleg - vagy inkabb optimalis - lenne.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #60020 üzenetére
Ha ingyen mérnék a szőlőcukrot, maltot stb akkor se kellene. Ott a rizs, ott a krumpli, ott a tészta, zöldségek. Ezeket kell enni, nem a turmixot inni....
-
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #60016 üzenetére
Nem iszol ch-t?
Szőlőcukros turmixra gondolsz? Ha azt elhagyod véged.
Napokban iljesztően csökkent a topik színvonala. Visszasírom poroltó sanyit.
-
deniro2
senior tag
válasz
enginev3.0 #57656 üzenetére
Pufirizs nutellával... Mégis milyen megfontolásból? A cukros zsírt nyugodtan kenheted kenyérre is, azon már semmi nem múlik..
-
python1
veterán
válasz
enginev3.0 #57658 üzenetére
De ha futsz,akkor az izmot is lefutod.
Ja,azt hittem,hogy te gyúrsz.?
-
shteer
titán
válasz
enginev3.0 #57656 üzenetére
igen. nem.
persze, mert finom
-
Gergosz2
veterán
válasz
enginev3.0 #51964 üzenetére
passz, sosem próbáltam a másikat. CH-t sem nagyon szoktam venni.
(#51974) Ijk
Múltkor kiment a 4*10
Ez a fajta:Mindig szépen lassan leengedem és nyújtott lábbal szoktam , hogy ne kapálózzak.
Másik héten meg ilyet szoktam:
Ilyenkor úgy szoktam hogy egyet jobbra egyet balra húzok.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #51961 üzenetére
Amíg nincsen rendben a kajád, teljesen fölösleges ezen agyalni.
-
Gergosz2
veterán
válasz
enginev3.0 #51961 üzenetére
FLÜD sem rossz!
-
Dexar007
veterán
válasz
enginev3.0 #51941 üzenetére
-
deniro2
senior tag
válasz
enginev3.0 #51933 üzenetére
Szerintem simán ehetsz lekvárt, ha a makrókba belefér, de ezt a "házi lekvár biztos fasza" hülyeséget hagyjuk már, recept: Házi Baracklekvár: 6 kg sárgabarack, 1,5 kg cukor...
Attól, hogy a nagyi teszi bele a répacukrot, még nem lesz egészséges/diétás egy cukorral tartósított gyümölcs.. -
Dicker
őstag
válasz
A Jumboba is baracklekvár van, csak nem merik ráírni.
Én amúgy ilyet eszek vörös hús mellé. Link Nem lett tőle nagyobb a fejem. -
kolosanyi
veterán
válasz
Edzés után miért ne? Én a múltkor lekváros kenyeret ettem (szinten házi), akkor izmos is lettem, de már elmúlt.
Szerk.: Persze csakaszájtek cukor a jó edzés utánra, minden más szar.
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #51928 üzenetére
Xillites lekvár. Drága, de jó ha félsz a cukroktól.
(#51931) Ijk
Finom is. Edzés után feltöltésnek jó. -
válasz
Természetes paradicsomszósz...
-
Dicker
őstag
válasz
Házi baracklekvár. Abba nincs cukor. Diétás.
-
Unsign
tag
válasz
enginev3.0 #51903 üzenetére
Milka
Carb-f gyorsnak, Carb-s ha lassú kell
-
Ijk
nagyúr
válasz
enginev3.0 #51175 üzenetére
Légtornásznak készülsz a nagycirkuszba?
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #51177 üzenetére
Olyan esetben felszabadul annyi adrenalin, hogy a
dagadtkevésbé edzett embertársaink is felhúzzák magukat. -
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #51173 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mi adja az ellenállást, lehet saját súlyos gyakorlat is, ameddig képes vagy folyamatosan nehezíteni a gyakorlatokon, addig tudsz fejlődni. Visszatérve az eredeti témára, többet kell enned.
(#51174) Ijk
Ezek alapgyakorlatok, amit mindenki végezhet, akárhány kiló is. Nyilván egy magasabb, nehezebb embernek erősebbnek kell lenni, de azért nem árt ha a saját súlyával képes valaki alap mozgásformákat elvégezni. -
Ijk
nagyúr
válasz
enginev3.0 #51173 üzenetére
Ha 71 kiló lennék én is húzódzkodnék meg tolódzkodnék.
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #51170 üzenetére
nehéz ügy
várj csak, egyél többet
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #51170 üzenetére
Milyen edzést csinálsz? Ha jól emlékszem, régebben belleztél, az inkább állóképességi edzés, persze lehet azzal is nehéz nyomásokat, húzásokat csinálni. Emeld a kalóriabevitelt,maradj 10 ismétlés környékén, inkább alatta és próbálj izomfáradást előidézni, ne központit. Menni fog az.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #51167 üzenetére
Ilyen étrend mellett ne várj túl nagy csodákat.
-
Ijk
nagyúr
válasz
enginev3.0 #51164 üzenetére
Remélem nem fog kiderülni hogy már egy egész hónapja csinálod és még mindig nincs változás.
Minden nap meg kéne enni azt a fél kiló húst, gyúrósok nem ismerik azt hogy ami van itthon koszt. -
nepszter1
addikt
válasz
a zsírbevitel hol marad ?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
A növényi fehérjét én nem is igazán számolnám bele. Kevésbé hasznosul, mint az állati eredetű.Elnéztem.
Hát pedig részletezhetnéd pontosabban, mert így eléggé nehéz érdemi segítséget nyújtani. Minden nap ezt eszed? Mi az, hogy edzésnapon 500g csirkemell? Nem edzésnapokon meg nem eszel húst?
-
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #43949 üzenetére
De eszik, egy igazi zabálógép
-
Dicker
őstag
válasz
enginev3.0 #43937 üzenetére
Kalcium, Magnézium, Zink, Bór, a csontokra.
Omega 3, valami egyszerű ízület védő az ízületekre.
C-vitamin, D-vitamin, B-vitamin komplex külön.
Meg multivitamin csomag, és antioxidánsok, mint a szőlőmag kivonat.
Még biztosítom a havi zsírbevitelemet három dupla sajtos mekrojállal.Ennyi.
-
Peddy789
őstag
válasz
enginev3.0 #43943 üzenetére
q10, c-vit valami bioflavonidal, megadailyone, omega3, calcium-magnesium, D-vitamin télen, animal pak flex
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
Részemről Scitec Mega Daily One Plus multivitamin (bár téli időszakban C-1000 kiegészítettem), Myprotein Hurrican XS, és kb3 havonta Biotech Arthro Guard izületi problémák megelőzése képpen.
-
venge
aktív tag
válasz
Én az edzés mellé bérletet szoktam venni...
-
_NCT
addikt
válasz
Danone Activia
Vótam adta... Olyan f@szát durrantottam hogy csak na. Aztán hogy üres lett a terem, elkezdtem edzeni
Viccen kívül, tricepszemet ma nagyon jól bedurrantottam 2 gyakorlattal. Egyik. Másik. Köteles letolás a legjobb. Tolódzkodásnál megcsináltam 3x8-at de nem igazán éreztem bedurranva a tricepszem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
én multivitaminos pezsgőtabit szoktam venni a lidiben. narancsos ízűt.
állítólag nincs benne protein, de az úgyis mérgező
kolosanyi akkor már majdnem egy normális egykezest összeszerelhetsz -
Dicker
őstag
válasz
enginev3.0 #41898 üzenetére
-
xcds
őstag
válasz
enginev3.0 #41898 üzenetére
Nem kell az még neked.
-
Kleroo
veterán
válasz
enginev3.0 #39454 üzenetére
7500?
Az inkább olcsó, mint húdedrága. -
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #39454 üzenetére
melyik terem?
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #39170 üzenetére
majd átalakítod izommá
-
Casanova*
veterán
válasz
enginev3.0 #39163 üzenetére
öregszel,lassúl az anyagcseréd.
-
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #39163 üzenetére
Vagy mondjuk csak a beled nő, a nagy mennyiségű kajálástól, kitágult és kész. Nekem is ezvan, általában az nő meg elsőre, de egy kiadós sz*rás szokott segíteni rajta, vagy mondjuk reggel nézem meg magam, nem rögtön kajálás után.
Tömegelés már csak ilyen, szarni rá. Majd ha diétázol, lentebb megy....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged