Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Motorola Xoomal van valakinek itt tapasztalata?
-
tc2014
aktív tag
Ha mégis az lennék, akkor arról ti is értesülni fogtok.
A cél az vmi Joe Donnelly féle kinézet és igen elszántnak érzem magam, időközben persze mindig formálódik, hogy mit is szeretnék elérni, de ez szerintem helyénvaló. Jó ez a topik, mert így mások tapasztalataival megspórolható akár több év tesztelgetés is.
Az ebédem köv héttől csirke + rizs.
[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
válasz tc2014 #45682 üzenetére
Az a helyzet,hogy napi 2-3 étkezéssel tömeget növelni,az eléggé nehézkes. Mert pl eszel reggel 100g zabot, az 64g ch, ebédre...hát azt nagyon nem tudod ha rendeled a kaját,de legyen az is egy 70g,ez igy 130,meg egy adag jumbo prof,még 85g,az össz 215g,ami nagyon kevés,főleg ha vagy 90kg körül. Este is egy csirke rizs mehet,mert ha csak húst eszel akkor bizt nem lesz meg a kellő tápanyag h nőljön a tömeged,de még 100g rizzsel is csak 290 körül van a ch.. szval edzés utáni étkezés is csirke rizs legyen,ha nem megy fel a tömeg,akk max még 1 adag jumbot legurítasz munka közbe,ha van 3 perced,vagy egy darált zabpehely + fehérje kombót.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Woodslave
félisten
-
-
GyurosAki
tag
válasz -secret- #45677 üzenetére
Ez kb olyan kérdés, hogy trabantról váltsak-e zsigulira.
Egy kis tesztofokozó -
stickrs
senior tag
válasz tc2014 #45672 üzenetére
szóval... reggeli zab+fehérje ok. De az ebéd olyan 900ft körül van,aminek az árán ha veszel csirkemellet (felénk kb 1200/kg) az 750g csirke..ami még rossz esetben is 150g fehérje. szóval majdnem az egész napi adagodat fedezné. Ezt a kenyér felvágottat ugy ahogy van felejteném. A 10 tojásba max a zsirtartalma miatt tudnék belekötni esti fogyasztást illetően.
-secret- összetételre kb ugyanaz a kettő,szval ha akarsz váltasz,ha akarsz akk nem én mondjuk az íze miatt iszok szájteket,sztem a legjobb izei vannak. Max annyi a kül,h a szájtekbe van emésztőenzim is.
[ Szerkesztve ]
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Arcképgyáros
NITRO PURE WHEY GOLD - WHEY PROTEIN BLEND -em van
gondolkodok, hogy következőre
100% WHEY PROTEIN* PROFESSIONAL-t rendelek... szerintetek célszerű váltani?
-
userxy
őstag
Étkezés összeállításához javaslom ezt a könyvet.
Man 2.0
egész jó kis könyv. -
tc2014
aktív tag
Tegnapi táplálék kiegészítős hozzászólásom után kérdezték többen is az étkezésem, így összeszedtem:
Reggeli: 1 bögre tej és zab + fehérje vagy cottage cheese vagy túró vagy zabfalatok vagy jó reggelt szelet
Ebéd: hétköznap Foodexpressz Fit Atkív aktuálisa, hétvégén csirke + rizs
Vacsora: 2-3 szelet kenyér + felvágott vagy 10 tojásos rántotta
Jóformán csak vizet iszok és teát, nasinak sós magvak + 1-1 kanál méz.
Nagyjából így fest egy-egy napom.
Csalónapom havonta egy alkalommal pizza.
Észrevétel? Javaslat?
-
userxy
őstag
-
Radnix
senior tag
válasz Shadowbull #45298 üzenetére
Félelmetes ba+, már csak a csávó hiányzik az ezotévéből hogy idesugározza a Zenergiát
-
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Jó konditermet tudtok az Oktogon közelében, esetleg a 4-es 6-os vonala közelében ami 7000Ft alatt van havonta?köszi előre
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Yeffy
veterán
-
Stirbi
addikt
válasz BÁ Nutrition #45659 üzenetére
Saját célokról beszéltem, ne beszélj hülyeségeket.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tc2014 #45652 üzenetére
a szilárd kajára fókuszálnék a helyedben, nem a porokra.
kiegészítésnek bőven elég neked napi 60g tejsavó, esetleg kreatin.de ugye kell valamibe kapaszkodni hogy majd nagy mutáns szörny leszel tőle. úgyhogy ne hallgass rám.. inkább verd el a pénzed, aztán rájössz te is
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
mocsanisi
senior tag
válasz tc2014 #45652 üzenetére
Animal PM árát költsd fehérjére inkább. Jumbo nem kell.
Reggel: zab+tojás+1-2 (inkább 2 adag) fehérje.
Edzés után: 2 adag fehérje + dextróz, maltodextrin, carbox, vitargo, amit szeretnél mehet a testsúlyod 70%-a grammban kifejezve.
Edzés előtt: Hot Bloodnál ha scitec vonalon maradunk akkor jobb a War Machine meg a Big Bang is, ha más is játszik akkor S.A.W.
Próbáld ki neked mi működik, nálam a 2gnál magasabb fehérjebevitel akár kevesebb szénhidráttal nagyon jól működik, holott ektomorf vagyok. Erre sikerült rájönni pár év alatt. Ez a 2g/tskg meg a tömegeléshez az 5g/tskg ch, diétához meg 2g egy nagyon leegyszerűsített szám. Próbálgatni kell és figyelni magad. Jah közvetlen lefekvés előtt is innék fehérjét... Valaki írta hogy szilárd kajából olcsóbb megoldani. Hát nem...
Szóval amit én javaslok és vennék:
-5kg fehérje, akár ez az új shop builderes cytogen utód csokis, nagyon finom. Jó alternatíva a Myprotein és a StillMass is.
-Erős vitaminpak.
-Pár kiló szénhidrát (vitargo, dextróz, malto, stb. amit szeretnél vagy van rá pénzed)
-Edzés előttre SAW.Lehet jöttök majd vitatkozni hogy felesleges ennyi fehérje, de én észrevehetően jobban fejlődöm és erősödöm ha feltolom 3g/tskg fölé... Sőt...
Na mindegy ha van kedved azért megírhatnád a kajád többi részét mert ez csak a kiegészítő.[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
glok
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #45644 üzenetére
-
-
Stirbi
addikt
válasz BÁ Nutrition #45636 üzenetére
Én mindig ott tartok ahol szeretnék, ami ki van tűzve célul az el van érve.
-
tc2014
aktív tag
Helló!
A véleményetekre lennék kíváncsi, a cél a tömegnövelés, étkezésem rendben van, ezt a termék kombinációt raktam össze elméletben:
Reggeli vitamin csomag + zabpelyhes fehérje (Protein Power - 30g - ebből 23,5g fehérje)
Ebéd után Jumbo Professional (3 kanál - 1 adag - 160 g, ebből 52g fehérje)
Edzés előtt Hot Blood 2.
Edzés után Protein Power (30g - ebből 23,5g fehérje)
E kettő között kb. 60-90 perc telik el.
Elalvás előtt 30-45 perccel Animal PM (1 csomag)Napi fehérje igényem: 180 gramm (testsúlyonként 2g)
1 éve gyúrok hobbi szinten, célom az erős fizikum. Szerintetek jó az elképzelés vagy ti mit javasoltok? Köszi!
-
kolosanyi
veterán
válasz Champipi #45642 üzenetére
Stift + parfüm. Borotválkozási cuccokból, meg szappanból, samponból (szappant jobban szeretem a tusfürdőnél) is jobban szeretem az illatmentest, vagy a nagyon visszafogott illatút. Egy márkás parfümnek nagyon kellemes illata van, de a gagyi Axe-ok irritálnak, tényleg fullasztó, mintha rátapadna a torkodra és elzárná a légutakat...
-
baluka6
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #45644 üzenetére
+1 a vízre a sziszegős szappan helyett...
-
Champipi
aktív tag
Bedobnék itt egy témát, kiváncsi vagyok a véleményekre: Bp-en edzek egy teremben és elég szűkös az öltöző, és sokszor kell fuldoklanom, amikor a sok "paraszt" elkezdi dezodorlálni a kis hónalját.
Én már 10 éve csak illatmentes stiftet használok, ha meg alkalom van, akkor külön parfűmöt.
Namost nem fér a fejembe, hogy mekkora csóringer tulkoknak jut még eszébe megvenni az illatos Axe-ot és fél méterről permetezni magára, hogy közben bűzlik már az egész öltöző, de ezek meg csak fújják orrba-szájba.
Szóval: stift vagy fullasztó dezodor?
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
válasz BÁ Nutrition #45639 üzenetére
A mondat vegen egy pont van,nem harom.--by Bunny
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz BÁ Nutrition #45636 üzenetére
Ha minden melledzesen tudsz maxot nyomni,akkor nem az a maxod---by Bunny.
Give me your cum,bull!
-
-
_NCT
addikt
válasz Casanova* #45626 üzenetére
En szednem az elejetol kezdve. + egy ilyen Damage Control-t ebben jobban megvannak a méregtelenítéshez szükséges anyagok.
-
Stirbi
addikt
válasz God Vazzeg #45623 üzenetére
Gogsz szezon van ?
-
Stirbi
addikt
válasz MPowerPH #45622 üzenetére
Vegyes nézetek vannak, ha csak hobbiból csinálja valaki felesleges kínoznia magát. Attól, hogy nem teszed első gyakorlatnak a mellnyomást és előfárasztod az izmot még nem azt jelenti, hogy nem lehetsz jó benne, amikor máskor első gyakorlatként végzed a mellnyomás gyakorlatot.
-
MPowerPH
félisten
válasz Stirbi #45621 üzenetére
Mar bocsanat de... Attol, hogy valaki a minel nagyobb sulyra megy ra, az maris egy egolifter? Szerintem tevedsz, amikor azt hiszed, hogy mindenki azert csinalja ezt, hogy a tukorben meg a strandon jol mutasson.
A legjobb motivacios ero, mikor erzed, hogy egyre erosebb vagy.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Casanova*
veterán
válasz Stirbi #45619 üzenetére
na ez is jó!
(#45621) Stirbi: én szeretek nagy súlyokkal edzeni,de azért módjával. 15-20 éve edzek,még soha nem volt komoly sérülésem,semmi vállsérülésem nem volt. vállból nyak mögötti nyomást mindig hanyagolom,ettől a gyakorlattól könnyen lesérülhet a vállunk. haver múlthéten nyak mögül nyomott,le is sérült megint.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
[link] már akinek fáj a válla....
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
glok
csendes tag
-
mocsanisi
senior tag
-
glok
csendes tag
válasz Barell #45610 üzenetére
De akkor már ennyi erővel mi értelme a külön glutaminnak, mikor a fehérjeépítő aminosavak egyike? Emelem a napi protkó bevitelem és kész.
SZVSZ: aki egy idő után úgy érzi, hogy megrekedt a súlyok növelésében vagy az izomtömeg növekedésben és mondjuk nem akar gogszolni, annak adhat egy kis lendületet a kreatin kúra.
Elsődleges úgyis az étrend meg az alvásidő, ha az utóbbit nem is tudom jelentősen növelni sajnos, de az étrendet grammra betartanám (no félrezabálás) és csak úgy kezdenék bele a kreatin kúrába.
-
hrvp
aktív tag
válasz kolosanyi #45606 üzenetére
Ha lesz még tapasztalod én szívesen olvasom. Már a múltkor is elgondolkodtam rajta, amikor beírtad, hogy rendeltél, ha másra nem "rehabilitálni" jó lenne pár problémás területet, ahol a gépes és a szabadsúlyos gyakorlatok is kényelmetlenek.
Nem tudom mire fogjam, genetika, testalkat, izomtapadás, izületek bármi is legyen az oka, de néha jobban tudok egy célizomra koncentrálni, ha pl. a széket tologatom(vagy magam a székben), mint amikor egy fix gép mozgáspályáját próbálom magamra erőltetni. -
kolosanyi
veterán
Ja, amúgy kipróbáltam a gumiköteleket. Múlt héten megérkeztek Kínából, hétvégén tudtam csak kézbevenni, úgyhogy msss volt az első edzés vele. Azt kell mondjam, hogy jó. Más, mint a súlyzó, nem jobb, nem is rosszabb, más. Nem hat rád a gravitáció közben, ebből a szempontból hasonlít egy géphez, de változik az ellenállás közben, illetve az excentrikus szakaszok elég kemények, durvában ellen kell tartani, mert visszahúz rendesen a gumi. A leggyengébb gumi izolálni jó, a középső felsőtestre, a legnehezebb pedig lábazni (ez elég bivaly, nem bírom kinyomni, se húzni, lábhoz viszont jó). Ajánlom mindenkinek, aki mobil eszközt keres és nem sajnálja a pénzt rá.
(#45605) mocsanisi
Itt is érvényes, ami a többi gyakorlatnál, rá kell érezni. Fekvenyomni se egy alkalommal tanultál meg.[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz mocsanisi #45600 üzenetére
Hogy csinálod? Mert lehet azt úgy nyomni, hogy semmi értelme ne legyen, meg úgy is, hogy beszarjon az ember. Ami fontos, hogy a könyököd zárd a törzsed mellé szorosan, legyen végig feszes, egyenes a törzsed, mint a deszka (sok embernél hiba, hogy csak a felsőtest mozog), próbáld minimalizálni a törzs kifordulását (ez csak terpeszben megy) és szép lassan, kontrolláltan nyomd. Én amúgy is a lassú ismétléseket szeretem, 4 másodperces excentrikus szakaszokkal és vagy 2 másodperces koncentrikussal, vagy pedig robbanékonyal.
Persze az is lehet, hogy nem elég intenzív neked. A te tömegeddel ez egy kb 80 kilós szűknyonásnak felel meg, mivel jó a relatív erőszinted, elért valószínű ez lehet a hiba. Úgy tudod fokozni az intenzitást, hogy magasabbra teszed a lábad, vagy egyszerűen felemeled az egyiket a talajról (itt már komoly egyensúlyérzék és törzs erő kell), de egész egyszerűen külső ellenállást is magadra tudsz tenni.
Én szeretem a fekvőt, mert az egész test dolgozik közben és pont az általad említett instabil helyzet miatt (aszimmetrikus változtatok) jól megerősödik a törzs is. Ha másért nem, azért jó, mert dobhat a fekvenyomásodon (nyilván a megfelelően nehezített változat). Új inger, ami mindig jó, illetve megtanít feszes törzzsel nyomni, ami a hozzáértők szerint sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest