- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok tovább adnám alváshoz vagy sportoláshoz mágneses légzéskönnyitő eszközt 60 db mágnessel amiből 2dbot elhasználtam. Nekem a sima orrtapasz jobban bejött igy ez feleslegesség vált számomra, egyszer használtam.
Ár 2000.- ft
-
Asus B250m-A (matx, 4 ramslot, 2db m.2, usbC.. )+ i5-7400 gyári hűtővel
20eft -
-
KaZo
tag
Sziasztok! Keresek DDR4 sodimm 2666MHz-t párban, 8G-től felfele.
-
aazimi
tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
Szia!
Asus expedition 1050ti érdekelne?
Üdv.
-
WD Green 640GB-os 2db egyben 8eft.
https://hardverapro.hu/apro/2db_egyforma_wd_green_640gb_keveset_ment/friss.html
-
[HUN]Zolee
őstag
Sziasztok.
Keresek 1050 körüli vga-t. Nincs elfekvőben valakinél?
-
t1
veterán
Eladó 4K 55' okos TV : [link]
-
https://hardverapro.hu/apro/haswell_felkonfigok_igeny_szerint_akar_komplett_ge/friss.html
Eladó többféle fékonfig, igény szerint extrákkal akár komplett gépként is.
Gigabyte H81M-HD3, 4GB ram, i3 4170, gyári hűtő, hátlap - 7eft
Gigabyte H81M-HD3, 8GB ram, i5 4460, gyári hűtő, hátlap - 10eftKomplett konfiguráció:
Gigabyte H81M-HD3, 8GB ram, i5 4460, gyári hűtő, hátlap, 1TB Toshiba HDD, FSP táp, Logic ház, DVD meghajtó. 22eft
(lesz még többféle gépház is)Kérhető pluszok:
Quadro FX1700 videókártya (2xDVI) +2eft
Sapphire Nitro RX570 4GB +16eft
Zalman ZM500-LXII 500W tápegység +10efti5 4460 helyett van egy árban i5 4570-es aminek az IGP-je hibás azaz kell mellé videókártya.
További eladó cuccok:

IBM M2 billentyűzet buckling spring mechanikával szép állapotú de javításra szorul
HP Elitedesk 705 G1 gép, AMD PRO A4, 8GB DDR3, HDD
Commodore 64 dobozos alapgép és néhány kiegészítő.
Dell Optiplex MT Intel i3-6100, 20GB ram, 120GB SSD, dvd
34efthttps://hardverapro.hu/apro/sapphire_nitro_rx570_4gb_gjm4/friss.html
Eladó Sapphire Nitro+ RX570 4GB 18eft. -
https://hardverapro.hu/apro/sapphire_nitro_rx570_4gb_gjm4/friss.html
Eladó Sapphire Nitro+ RX570 4GB 18eft.
-
Kube
senior tag
Valakinél veszprémben nincs esetleg egy számára felesleges alacsony fogyasztású nagyon egyszerű pci-e videokártya? Teszteléshez kellene csak, szóval nincsenek túl nagy követelmények

-
Calimtr7
újonc
Valaki errefele marat otthon nyákokat? Kéne egy nyáklap, hátha valaki jópénzért megcsinálja nekem
Tervek adottak, csak 1 nyákért nem szívesen rendelgetek össze minden vegyszert meg bizbaszt
-
cigam
titán
Tudtok ajánlani olyan könyvelőt, aki magánszemély részvény eladását lepapírozza az adóhatásság felé a bevallásban?
-
tranceplanet
addikt
Eladó egy XBOX konzol: [link]
-
_kovi_
aktív tag
Keresek 2x4gb ddr3 sodimm ramot, 1,5V.
-

IBM M2 billentyűzet buckling spring mechanikával szép állapotú de javításra szorul
16GB DDR4-3200, 2026.08-ig garancia, kettő is van!
HP Elitedesk 705 G1 gép, AMD PRO A4, 8GB DDR3, HDD
Commodore 64 dobozos alapgép és néhány kiegészítő.0

2x8GB DDR5 5600 Samsung adapteres modulok asztali gépbe! -
aazimi
tag
válasz
ArmanD.
üzenetére
Sziasztok!
Én most adtam el a 32gb DDR4-et 3x-os áron, mint amiért vettem fél éve. Túl sok gépem van itthon. Ha kell a ram, akkor szerencsére van 2011 v3-as gép E5 2695 v3-as procival, 128 GB rammal
. Quad channelben elég gyors az is a 2400-as DDR4-es ramokkal.Játszani nincs időm sajnos, pedig arra is fel vagyok készülve
Semmi olyat nem használok, amihez kellene új cucc, DDR5 ram. A régi cuccokból is elég jókat lehet építeni
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok! Nikotin shotokat (elektromos cigibe, folyadék) melyik dohányboltban lehet kapni?
-
Rabbitf_24
addikt
[link] Sapphire 9070 16G eladó.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Elvitték. Igazából Te döntöd el mit adsz el és mikor, de amikor valami 5-6x-re ugrik az sosem szokott sokáig tartani, láttam már ilyet jó párszor és éltem is át. Megy a pánik meg a reszketés másnak meg üzlet vagy profit ki mit lát vagy talál meg benne, de ez már mindig igy fog menni valami mindig lesz, nem egyszer adtam el ilyen csúcsokkor dolgokat és beigazolódott fél-1 év múlva megint ingyen hozzád lesz vágva minden mert nem kell majd senkinek.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Ma már elvittek egyet 150-ért kint volt láttam, új ára meg emagon 208 ezer és szerintem még drágulni fog. én is benne ragadtam ddr4-ben de bőven használható még főleg egy ilyen procival és még igy is sok 100 ezer a zsebedben marad és rengeteg előnye van ennek a procinak még a gyors ramot sem igényli és kapod a teljesitményt amivel most ram krizisben is tovább spórolhatsz. De most konkrétan hülye lennék nem eladni ki sem használom majd lesz helyette más.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Pedig keresik és megveszik, hárman irtak rám úgy hogy nem is hirdettem, hogy nem e adom el. Az árat meg a piac szabja továbbra is nem én találom ki, sajna ez ilyen, én jelen pillanatban nem használom ki a procit sem. Ez még mindig sokkal jobb vétel mint egy ddr5--ös platfromra beruházni jelenleg
-
Grave_444
nagyúr
válasz
ArmanD.
üzenetére
Remélhetőleg senki se szorul rá, hogy az újkori ára felett megvegye használtan csak mert a DDR5 árak miatt nevetséges, ami AM4 platformon működik.
7800X3D, ami jóval erősebb újonnan olcsóbb.Ne csak az jöjjön le rontom az üzletet, javaslom írj azokra aprón, akik keresnek ilyet és 5800x3d-t, tele van sajnos ilyen hirdetéssel.
-
ArmanD.
őstag
Ha valaki szeretne vásárolni, eladó Ryzen 7 5700X3D proci, Veszprémben átvehető.
-
Rabbitf_24
addikt
Ha valakit izgalomba hozna egy 7600 (nem x), proci akkor KATT.
-
vashal
tag
Nincs valakinek meta quest 3 estleg 3s szemüvege? Szeretnék egyet megnézni.
-
cigam
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Semmi gond, egy próbát megért. Köszi!
-
ArmanD.
őstag
Pontosan ilyen távirányitója nincs valakinek? ARGB-s ventiket vezérel -
cigam
titán
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Hú, köszi! Nem is gondoltam volna, hogy a könyvesboltokban keressem.
-
-
cigam
titán
Hol van olyan újságos, ahol kapható a "ZsebRejtvény SZÓVADÁSZ Könyv" december 3-i kiadása?
-
Újabb projekt DDR5 ramokat keresek amelyek memtest hibásak!
Jöhet DDR4 is!
Cikket szeretnék írni arról hogy hogyan lehet Windows alatt ezeket használhatóvá tenni.https://hardverapro.hu/apro/memtest_hibas_ddr5_ramokat_keresek/friss.html
-
-
Grave_444
nagyúr
Valakinek nincs eladó 6-7. gen I5-I7 procija?
-
csibe1
addikt
válasz
szente
üzenetére
Érdeklődj az óradíjakról, tavalyelőtt volt 18k a márkaszervíz, ha jól emlékszem.
Most tippem sincs mennyi lehet; biztos nem lett olcsóbb.
A számlát is érdemes alaposan átnézni, mert simán feltöltik az ablakmosót akár 5-10 ezerért, ha úgy van.
Ismerős ezért üvöltötte le 6-7 éve a szervizes csapatot, mert csak a kötelező szervízre vitte a céges kocsit, aztán más dolgokat is hozzáírtak, 15 ezerért.
Az egyéb szerelőknél meg nagyon változó. -
cigam
titán
válasz
szente
üzenetére
Mert a nem márkaszerviznek nem kell kifizetni?
Amúgy ez két külön hibának tűnik az MI szerint.Check Parking Brake System hiba
Típushiba: A 2009–2012 közötti Avensis T27 modellekben az elektronikus kézifék (EPB) aktuátor hajlamos meghibásodni.P1604 hibakód
Jelentése: „Startability Malfunction” – az ECU azt érzékeli, hogy a motor indítása nehézkes vagy sikertelen.
Okai lehetnek:
Gyenge akkumulátor vagy indítómotor.
Üzemanyagellátási probléma (szivattyú, injektor).
Gyújtásrendszer hiba.
Hidegindításnál rossz érzékelő (pl. hőmérséklet szenzor).
Fontos: A P1604 nem közvetlenül a kézifékhez kapcsolódik, hanem az indítási folyamat hibáját jelzi. Gyakran más kódokkal együtt jelenik meg, amelyek pontosítják az okot. -
Calimtr7
újonc
Valahol nem lapul egy elado kazettas magno deck/szalagos magno esetleg egy tascam portastudio?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ismertek a környéken olyan szakit, aki képben van Toyotákkal kapcsolatban? Diagnosztika kellene.
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Veszprémben van olyan cég/üzlet ahol Play Stationt-t tisztítanak, pasztáznak? -
szente
addikt
Sziasztok!
Nincs itt valaki véletlenül, aki képben van kapumozgató motorokkal?
-
Gaaabeeesz
senior tag
Valakinek esetleg nincs elfekvőben jó áron 2.5-es SSD-je 400gb-1Tb kozott? Ha akad, privibe küldjed. Köszi
-
cigam
titán
-
-
helkis
veterán
sziasztok!
valaki tudja, hogy fizikailag hol van az union biztosító ügyfélszogálata?

előre is köszi! -
cigam
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Az is szépen kilőtt, bár tény, hogy nagyobb a szórás. (30-60k)

Nem is néztem az apró árai mennyire követik le az emelkedést. -
A 8GB Sodimm nem hinném hogy felmenne jelentősen. Alapesetben megveszik a notikat 2x8 rammal. Nem hiszem hogy nagy kereslet lenne a 8-as modulokra használtan mivel az a legalja. Tervem az lenne hogy most eladom drágán az asztali ramjaimat és ideiglenesen sodimm adapterrel húznám ki a válságot (1-2 év?) Elvileg elég lenne 4x8GB ram is amikkel én játszom, az meg hogy fos teljesítménye van hát bevállalom. 21eft volt early bird akcióban a mostani 4db 16GB-os 6400-as kínai modulom, még jó hogy kihasználom a helyzetet és 100eft felett el tudnám adni őket. Aztán 1-2 év múlva meg 2x32GB lenne a cél valami szolid 6000@cas30-32 körüli.
-
cigam
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hát... Szerintem buktad az olcsóságot.

Döbbenet hogy pár hónap alatt megduplázták az árakat. -
Keresek Veszprémben legolcsóbban 8GB-os Sodimm DDR5 modulokat egy projekthez. [link]
Órajel, márka mindegy. -
-
Rabbitf_24
addikt
[link] ház + Noctua ventik eladó.
-

ViewSonic VP2130b 4:3-as 21" monitor 1600x1200
38eft
Antec/Veris Fusion HTPC gépház (kijelzős, hangerő szabályzós)
(van benne valami AMD alapú gép + táp is de az nem indul, ajándék hátha javítható)
35eft
HP elitedesk 705 G1 gép, AMD PRO A4 8350B cpu, 8GB DDR3, 250GB HDD
8eft -
vashal
tag
Hello!
256gb m.2 ssd-t keresek, ha esetleg valakinek lenne helyben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Proxmox VE
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell PowerConnect 5548P 48 Port Ethernet Gigabit + 2 Port 10Gb SFP+ POE Switch - Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Quad channelben elég gyors az is a 2400-as DDR4-es ramokkal.

Pontosan ilyen távirányitója nincs valakinek? ARGB-s ventiket vezérel