- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
25909 - 25801
25909 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
aazimi
tag
-
ArmanD.
őstag
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok!
E-bike akksi felújításhoz tudtok valakit ajánlani Veszprém és környékén?
Saril-t találtam itt PH-n, de még nem írt vissza.
Egy llobe city ii extreme a bringa és 10dzl8-01(DCH-006) li-ion akksi van benne, ami elméletileg nem veszi fel a töltést. Bár nem biztos, hogy csak ez a baj. Addig jutottam, hogy a töltő oké, leadja a 42V-ot.
Ha esetleg valakinek lenne ilyen akksija tesztre vagy ki tudja mérni valaki, hogy a BMS jó, már az is haladás lenne. BP-en vagy Győrben találtam neten céget legközelebb.Hello.
Sztem várd meg Sarilt, megéri!Üdv B.
-
8
őstag
Sziasztok!
Egy llobe city ii extreme a bringa és 10dzl8-01(DCH-006) li-ion akksi van benne, ami elméletileg nem veszi fel a töltést. Bár nem biztos, hogy csak ez a baj. Addig jutottam, hogy a töltő oké, leadja a 42V-ot.
Ha esetleg valakinek lenne ilyen akksija tesztre vagy ki tudja mérni valaki, hogy a BMS jó, már az is haladás lenne. BP-en vagy Győrben találtam neten céget legközelebb.veszprémben nagyon jól felújítottak egy eroller akksit nekem:
https://elektromos-roller.net/ -
aazimi
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne ilyen akksija tesztre vagy ki tudja mérni valaki, hogy a BMS jó, már az is haladás lenne. BP-en vagy Győrben találtam neten céget legközelebb. -
cigam
titán
Fiók mélyén van valakinél asztali gépbe való 2GB-os DDR2 memória?
-
ArmanD.
őstag
Eladó első tulajdonostól Iphone 13 mini Midnight Black szinben, ritka 256GB kivitelben, karc és sérülésmentes, végig tokban hordott, üvegfóliával ami azt mondom most már cserés, mert egyik sarkánál feljött és levegős, de rajta van még, dobozában gyári töltőkábelével, 2 db ajándék tokkal, az egyik új, gyári akku van bent ami 85%-os nem volt bontva a telefon 1 napot simán kibir! Személyesen Veszprémben átvehető.
Eladás oka új készüléket vásároltam.
Ár: 94999.-
-
8
őstag
Van esetleg valakinek felesleges járókerete, amitől szívesen megválna most a hétvégén?
Bármilyen, alap is jó. Lépegető-összehajtható lenne a legjobb, de tényleg bármilyen megfelelne. -
csibor
addikt
Szigligeti színházba volt mostanában valaki? Hol érdemes parkolni, vagy lehet
Esetleg megy be busz, illetve jön ki 22 óra után valamelyik közeli helységbe? Menetrendek szerint esélytelen tömegközlekedéssel oda vissza eljutni Almádiból. -
_kovi_
senior tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van otthon elfekvőben DVI - Displayport kábel? -
szente
addikt
-
Grave_444
nagyúr
Köszi már urban racer tápját megvettem.
Valakinek nincs Sata-Molex átalakítója vagy olyan Sata tápkábel hosszabbító, aminek a vége 90 fokos? Ma kéne, elmegyek érte.
MSI Pro DP180 MT PC, 3,5" bővítési lehetőséggel, van is a tápon Sata táp, de olyan bénán van kialakítva gyárilag, ha beteszed a HDD-t és bekötöd a gyári táppal nem megy rá az oldala.
A gyári képeken persze 90 fokos a tápkábel, a valóságban nem. [link] Az átalakító kérdés megoldva.
-
Grave_444
nagyúr
Nekem van 12V 3A-es adapterem, illetve 2,5A-es is. A 3A-est használom, ezért a dugója le van vágva, a 2,5A-es egyben van. Illetve lehet van elfekvőben 4A-es, de azt meg kell néznem, mert egyet használok az elektromos autós ülés táplálásához, de anno kettő volt.
Írj, ha érdekes, holnapra tudnám hozni Veszprémbe.Köszi már urban racer tápját megvettem.
Valakinek nincs Sata-Molex átalakítója vagy olyan Sata tápkábel hosszabbító, aminek a vége 90 fokos? Ma kéne, elmegyek érte.
MSI Pro DP180 MT PC, 3,5" bővítési lehetőséggel, van is a tápon Sata táp, de olyan bénán van kialakítva gyárilag, ha beteszed a HDD-t és bekötöd a gyári táppal nem megy rá az oldala.
A gyári képeken persze 90 fokos a tápkábel, a valóságban nem. [link] -
aazimi
tag
Nekem van 12V 3A-es adapterem, illetve 2,5A-es is. A 3A-est használom, ezért a dugója le van vágva, a 2,5A-es egyben van. Illetve lehet van elfekvőben 4A-es, de azt meg kell néznem, mert egyet használok az elektromos autós ülés táplálásához, de anno kettő volt.
Írj, ha érdekes, holnapra tudnám hozni Veszprémbe. -
Grave_444
nagyúr
-
cigam
titán
-
urban racer
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
Jobban jársz egy 14-esetleg a legjobb lenne 14,4V DC táppal. És a 2-3A is szerintem karcsú lesz. Megnézem otthon-ha ráér délutánig-, de szerintem van pár elfekvő combosabb darabom- de nyitott házas, C sínre szerelhető darabok.
Írj majd kérlek privátot, ha van. Köszi!

Igazad van, lehet tényleg jobb lenne legalább 5A. -
urban racer
senior tag
Jobban jársz egy 14-esetleg a legjobb lenne 14,4V DC táppal. És a 2-3A is szerintem karcsú lesz. Megnézem otthon-ha ráér délutánig-, de szerintem van pár elfekvő combosabb darabom- de nyitott házas, C sínre szerelhető darabok.
-
Grave_444
nagyúr
Valakinek lenne olcsón 12V DC tápegysége?
2-3A szerintem elég, autós rádió + hozzá tartozó hangfalakra lenne kötve. -
Ukraan
aktív tag
-
aazimi
tag
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Akinek esetleg van DisplayPort - DisplayPort (apa-apa) kábele, és reális áron megválna tőle, kérem, írjon privátban!
Legalább 1 m-es hossz kellene, és akár ver1.1 is OK.Előre is köszönöm!
-
Grave_444
nagyúr
-
Ukraan
aktív tag
Üdv!
Tudtok ajánlani megbízható szakit/számtech boltot Veszprémben? [Lenovo asztali gépemet] szeretném kitakaríttatni, illetve a CPU-t és a videókártyát újrapasztáztatni. -
Penty
aktív tag
Nyugis, nincs nagy forgalom, mert 6:00-ra már bent vannak a délelőttös műszak népei, az irodisták meg 7:00-8:00 között érkeznek. Az éjjeles műszak megy haza a környező gyárakból 6:00-6:15 között, de ez nem generál túl nagy forgalmat, mert töredéke a délelőttös és délutános műszakoknak.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Reggel 6 után mennyire halál a Házgyári út? Ki kéne meló előtt ugranom a Valeo parkolóba, csak nem tudom, hogy mikor induljak. 3/4 7-re már az OBI-nál kell lennem.
-
szente
addikt
-
aazimi
tag
Ha valakinek van itx eladó alaplapja, érdekelne!
Hogy milyen procis, az másodlagos, intel gen 3., 4., 6-7 is jó lehet. DDR3 vagy DDR4-es. Az ára is lehet nyugodtan baráti
-
aazimi
tag
SFX tápja nincs valakinek eladó jó áron? Sajnos a meleg kinyirta a Nas-omban lévőt, már este éreztem éget szagot a lakásba csak nem tudtam honnan jön persze elmúlt 5 perc után, de reggelre lebaszta a lakásba a biztositékot és ha ez be van dugva lebassza megint meg bűzlik is szóval ennek kakukk..aztán meg, hogy magával vitt e valamit az meg majd a másikkal kiderül.

Szia! Árul itt egy srác olcsón:
Ha rendelsz, szólj, nekem is kell egy a 2500-as chieftecből, elfelezzük a postát
-
ArmanD.
őstag
SFX tápja nincs valakinek eladó jó áron? Sajnos a meleg kinyirta a Nas-omban lévőt, már este éreztem éget szagot a lakásba csak nem tudtam honnan jön persze elmúlt 5 perc után, de reggelre lebaszta a lakásba a biztositékot és ha ez be van dugva lebassza megint meg bűzlik is szóval ennek kakukk..aztán meg, hogy magával vitt e valamit az meg majd a másikkal kiderül.

-
csibe1
veterán
Márkó felé most is járnak, csak már nem ladával.
Van egy sofőr, van egy eladó, a harmadik kolléga pedig fényesre törli átadás előtt.Jó tudni, köszi.
Amúgy ez pazarlás, mert egy ember nagyon sok dinnye helyét elfoglalja.
-
csibe1
veterán
-
inf3rno
nagyúr
"Nálunk 10+ a minimum, a többinek nincs íze."
Ezt melyik marha mondta?
Az íze a lékelés után derül ki!
Ezt gondolom te is tudtad, ha már tíz évig voltál zöldséges.
Anno nagyimnál a nyári szünetben szoktunk dinnyét venni a faluban járó árusoktól.
Akik dinnyés Ladával
hozták az árút. Fullon volt az egész autó (a sofőr éppen csak elfért valamikor), dudált-kiabált ahogy végigment szép lassan az utcán. Akadt mérleg is náluk (valamennyit biztos csalt), de amit választottál azt mindegyik meglékelte, hogy meg lehessen kóstolni, tök mindegy mekkora volt. Nem ez a lényeg, hanem hogy 10 év után végre volt normális dinnyéjük. Amit boltokban kapni azt nem nevezném dinnyének.
-
Rabbitf_24
addikt
Ezt melyik marha mondta?
Anno nagyimnál a nyári szünetben szoktunk dinnyét venni a faluban járó árusoktól.
Akik dinnyés Ladával
hozták az árút. Fullon volt az egész autó (a sofőr éppen csak elfért valamikor), dudált-kiabált ahogy végigment szép lassan az utcán. Akadt mérleg is náluk (valamennyit biztos csalt), de amit választottál azt mindegyik meglékelte, hogy meg lehessen kóstolni, tök mindegy mekkora volt. Márkó felé most is járnak, csak már nem ladával.
Van egy sofőr, van egy eladó, a harmadik kolléga pedig fényesre törli átadás előtt. -
csibe1
veterán
Ezt melyik marha mondta?
Akik dinnyés Ladával
hozták az árút. Fullon volt az egész autó (a sofőr éppen csak elfért valamikor), dudált-kiabált ahogy végigment szép lassan az utcán. Akadt mérleg is náluk (valamennyit biztos csalt), de amit választottál azt mindegyik meglékelte, hogy meg lehessen kóstolni, tök mindegy mekkora volt. -
inf3rno
nagyúr
-
cigam
titán
Ha csak nagy dinnyéid vannak.
Mondjuk az eperszezonba találkoztam olyan eperrel, hogy előre köszöntem neki, nehogy ő egyen meg engem.
-
inf3rno
nagyúr
-
Calimtr7
csendes tag
Sziasztok! Valakinek van pontosan SanDisk Extreme Pro 170MB/s SDXC tipusu sd kartyaja? 64GB vagy nagyobb érdekelne
-
szente
addikt
Ha eszedbe jut, majd légyszi írd meg.
Nekem kiesik nagyon, hogy csak úgy beugorjak. -
tDr1v3r
veterán
Szia,
Szent András lineupból volt mindent, meg asszem Mad Scientists is - egy ideje már nem voltam bent (lakásfelújítás elviszi minden időmet), majd valamelyik nap sztem benézek felmérni mik vannak.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van olyan fórumtárs, aki képben van autóhifivel? Egy gyári tolatókamerát kéne működésre bírni egy androidos fejegységen. Úgy látszik, hogy én nem tudom megugorni a problémát.
-
szente
addikt
Hali!
Kraft sörrel hogy áll a Gusto? Pár éve volt a Bástyában egy üzlet, ahol mindenféle termelői cuccok voltak és volt egy csomó magyar kraft sörük, ráadásul elég naprakésszek is voltak. A jelek szerint sajnos csak én jártam oda vásárolni, mert becsődölt.
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
A Gusto-n kívül van még delikat bolt a városban? Különlegesebb dolgokat (kézműves sör, üdítők, snackek ilyenek) szeretnénk vásárolni, lehetőleg olyanokat amik nincsenek a Gusto-ban.
-
cigam
titán

Nem férnek el a mentőállomáson? Vagy hazaviszik a "munkát" a nővérszállón? -
varmi2
nagyúr
-
cigam
titán
-
MasterDeeJay
veterán
Eladó cuccok jelenleg:

Asrock Fatal1ty Z97 Killer + i7 4980HQ + 4x4GB 1866 ram
40 000 Ft
Gigabyte B450M-DS3H hibás
8 000 Ft
Asus P104 8GB bányászkártya (~GTX1070 8GB GDDR5X)
16 000 Ft
Xerox B205 multifunkciós LAN portos keveset futott (~2500 oldal)
25 000 Ft
Később lesz még egy x99 konfig is 20 magos procival. -
thomeef
őstag
-
varmi2
nagyúr
-
cigam
titán
-
Rabbitf_24
addikt
-
helkis
veterán
A pápai úton kifelé a daniella villamossági bolt után milyen bolt épül?
-
szkury
aktív tag
Allegro - én reggel sokszor ettem "ham&eggs-et", fincsi volt.
Cím: Veszprém, Külső-Kádártai út 3, 8200Telefonszám: (06 88) 564 950
Nyitvatartás:
hétfő8:00–19:00
kedd8:00–19:00
szerda8:00–19:00
csütörtök8:00–19:00
péntek8:00–19:00
szombat8:00–19:00
vasárnap8:00–19:00 -
szente
addikt
Allegro a tesconál nincs nyitva?
10kor nyit.
-
Rabbitf_24
addikt
-
thomeef
őstag
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de nem tud valaki egy jó szendvicsezőt a városban, ami nyitva van 7kor? Annyira nem tudok már mit kitalálni reggelire, és a Valeo étteremben botrányos a felhozatal.

-
8
őstag
megy esetleg ma vagy holnap Budapestről Veszprémbe valaki?
Egy táska gyümölcsöt szeretnék küldeni csomagként
-
_kovi_
senior tag
-
Calimtr7
csendes tag
Valakit Mac Mini M2 nem érdekelhet?
-
Bencus88
nagyúr
https://allapotfelmeres.hu
Bárhová elmennek, az átvizsgáláson felül "csak" a km-t kell pluszban kifizetni. Sajna közelebbit nem tudok.Mi számít "a környéken"nek? Van egy Fehérvári srác, az a Spring-ekre van ráállva. Kintről behozza, honosítja, és eladja. Most csak egy 6 millás van nála, de szokott lenni mindíg valami készleten 4 Milla környékén is. Pár napja vittek el egy régebbi fehéret 3'999e-ért. https://www.villanyautok.co.hu
Találtam szombathelyen egy nagyon korrekt profi srácot 15ért kiment plusz a szolgáltatói díj. Szerencsére szuper lett a kocsi azóval megérte.
-
cigam
titán
https://allapotfelmeres.hu
Bárhová elmennek, az átvizsgáláson felül "csak" a km-t kell pluszban kifizetni. Sajna közelebbit nem tudok.Mi számít "a környéken"nek? Van egy Fehérvári srác, az a Spring-ekre van ráállva. Kintről behozza, honosítja, és eladja. Most csak egy 6 millás van nála, de szokott lenni mindíg valami készleten 4 Milla környékén is. Pár napja vittek el egy régebbi fehéret 3'999e-ért. https://www.villanyautok.co.hu
-
szente
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Csatak
junior tag
-
aazimi
tag
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ismer valaki olyat Ajka és környékén aki kimegy használt autót megnézni, diagnosztika stb? Találtam Fehérváron, de sajna addig nem megy el -
Rabbitf_24
addikt
Hirdet valaki itt a környéken vellanyautót?
Nyilván magánszemély, ismerős stb érdekelne 3-4m Ft környéki árral. -
szente
addikt
Sziasztok!
Nem túl régi, 10 év körüli DVD írót keresek.
-
Calimtr7
csendes tag
-
ArmanD.
őstag
-
Calimtr7
csendes tag
Valakinek nincsen eladosorban egy hi8-as kameraja?
-
szente
addikt
AM4 félkonfig érdekes lehet valakinek? Táp, RAM és VGA kell bele.
-
Grave_444
nagyúr
-
csibor
addikt
Csak autóklíma töltés Alarm Kádártai úton kívül van más is?
-
Csatak
junior tag
-
Csatak
junior tag
Üdv ismét.
Érdeklődnék nincs e valakinek a [hirdetésemben] szereplő ramok valamelyikéből esetleg eladósorban?
Köszönöm. -
ArmanD.
őstag
Eladó egy gyönyörű Iphone 12 128GB hófehér kivitel szinte hibátlan karcmentes állapot, akksi 74%-os, kábel, doboz nincs csak a telefon, hibátlanul működik.
Ár: 39000.-
-
ArmanD.
őstag
Eladó Lenovo Thinkpad X240 carbon házas és ez már az érintőkijelzős! verzió, I5-4300U 3Ghz, Billentyűzet világitás, 8GB Ram, 120GB Kingston SSD, 2-3 órás akku, vizszintesen kihajtható egyetlen egy szépséghibája van egy csik van a kijelzőn lehet egy szalagkábelcserével orvosolható vagy valaki aki ért hozzá lehet 2 perc, de nem zavaró max világos képernyőnél. A gép hibátlanul és gyorsan működik friss gyári aktivált Win 11 pro! Olcsón adom 30 ezerre gondoltam gyári töltőjével Veszprémben átvehető.
-
Grave_444
nagyúr
Továbbra sem érted szerintem. Ez egy új táp nem használt lehet nem a legmárkásabb, de nézd meg 13 alatt nem kapsz semmilyen olcsóbb vagy nem márkás tápot sem 600-650wattban irányár 8 ezer korrekt neki a gazdája ennyit kér érte, 5-6 ezerért meg vegyetek lerúgott 5-8 éves enermax fsp chieftec 450wattos tápokat volt hozzájuk szerencsém sajnos azok érnek annyit, szóval továbbra is üzletrontás amit csinálsz szerintem fejezd be, de majd ha lesz kint eladó cuccod majd segitek neked is beárazni meg lehúzni a termékeidet, nem értem ez mire jó unatkozol???
Oké.
-
ArmanD.
őstag
Megnéztem aprón, kb 5-6ezer a reális irányár egy ilyen kategóriának.
Ha valaki régi kb 50ezret érő gépbe keres valamit, aminél már nem gond, ha valami elhasal meg fogja venni. Ilyesmi áron 4-500W (tud is annyit) FSP, Be Quiet és Chieftec is van.Nincs mit szépíteni ilyet csak az vesz, aki ráugrik a ráírt 650W-ra.

Azért egy hirdetést megérhet.
(N-Power és társai 5-600W körül megfordulnak nálam is, most is van egy a fiókban, mert kidobni még nem akartam, meghirdetni viszont nem láttam értelmét.)
Továbbra sem érted szerintem. Ez egy új táp nem használt lehet nem a legmárkásabb, de nézd meg 13 alatt nem kapsz semmilyen olcsóbb vagy nem márkás tápot sem 600-650wattban irányár 8 ezer korrekt neki a gazdája ennyit kér érte, 5-6 ezerért meg vegyetek lerúgott 5-8 éves enermax fsp chieftec 450wattos tápokat volt hozzájuk szerencsém sajnos azok érnek annyit, szóval továbbra is üzletrontás amit csinálsz szerintem fejezd be, de majd ha lesz kint eladó cuccod majd segitek neked is beárazni meg lehúzni a termékeidet, nem értem ez mire jó unatkozol???
-
Grave_444
nagyúr
Megnéztem aprón, kb 5-6ezer a reális irányár egy ilyen kategóriának.
Ha valaki régi kb 50ezret érő gépbe keres valamit, aminél már nem gond, ha valami elhasal meg fogja venni. Ilyesmi áron 4-500W (tud is annyit) FSP, Be Quiet és Chieftec is van.Nincs mit szépíteni ilyet csak az vesz, aki ráugrik a ráírt 650W-ra.

Azért egy hirdetést megérhet.
(N-Power és társai 5-600W körül megfordulnak nálam is, most is van egy a fiókban, mert kidobni még nem akartam, meghirdetni viszont nem láttam értelmét.)
-
ArmanD.
őstag
Én nem haragszom, leírtam mire számítson, nem üzletrontás csak a kérdező háttérinfó nélkül keresett 6-700W teljesítményre tápot. 170W-os kártya is lehet új, 150-200ezres kategória, ami mellé nem szerencsés elspórolni a tápot, hogy kinyírja.
Ez is tény, ha valós 6-700W-al szeretné terhelni, akkor olyat kell venni ami tudja is.
Nem értem mi ezzel a gond, ez egy szakmai oldal, elsősorban informatika, ezért csak rávilágítottam, ne az legyen, hogy olyat vesz, ami alkalmatlan neki a feladatra.Saját termékemnél is felhívnám erre a figyelmet.
Hirdetnek gagyi tápegységeket az aprón, oda nem fog senki írni, azok is elkelnek a megfelelő helyekre, megfelelő arányú és értékű gépbe.
Lehet nálad ritkán fordulnak meg tápok, nálam szinte naponta, úgyhogy van tapasztalatom... Na mindegy, részemről is ennyi és bocsánat az off-ért a topikban.

Nincs semmi gond nem haragszom csak akkor most add el ezt a tápot köszi
-
Grave_444
nagyúr
Tehát most ledegradáltad a tápot amit kiraktam? Ez kicsit üzletrontás ne haragudj, ráadásul nem is enyém a táp hanem egy barátom kért meg, hogy eladjam neki nem én szabtam az árát sem, jó hogy nem már leszarozzuk egymás cuccát, meg még az illető elvárta volna hogy elvigyem 2x kilómétert valahova, lehet alkudni, ha valakinek nem szimpi valami, de egy max 170w-os karit lazán elvitt volna ez a táp is mert beszéltem az illetővel mi a config. Amúgy köszi még egyszer Grave szép volt. Jahh nem márkás meg nem agyon használt hanem zsir új, vettem már nem egyszer olcsón használt márkás tápot anyámnak a gépébe 1 évet nem birtak mert elpukkantak azt 70 wattot nem fogyasztott a gép még VGA-sem volt benne normális csak ami képet ad. Szóval erről ennyit.
Én nem haragszom, leírtam mire számítson, nem üzletrontás csak a kérdező háttérinfó nélkül keresett 6-700W teljesítményre tápot. 170W-os kártya is lehet új, 150-200ezres kategória, ami mellé nem szerencsés elspórolni a tápot, hogy kinyírja.
Ez is tény, ha valós 6-700W-al szeretné terhelni, akkor olyat kell venni ami tudja is.
Nem értem mi ezzel a gond, ez egy szakmai oldal, elsősorban informatika, ezért csak rávilágítottam, ne az legyen, hogy olyat vesz, ami alkalmatlan neki a feladatra.Saját termékemnél is felhívnám erre a figyelmet.
Hirdetnek gagyi tápegységeket az aprón, oda nem fog senki írni, azok is elkelnek a megfelelő helyekre, megfelelő arányú és értékű gépbe.
Lehet nálad ritkán fordulnak meg tápok, nálam szinte naponta, úgyhogy van tapasztalatom... Na mindegy, részemről is ennyi és bocsánat az off-ért a topikban.

-
ArmanD.
őstag
Én kérek elnézést.

(Ilyenkor felmerül a kérdés mire, vagy miből a 6-700W, mert ha valós teljesítmény kell, akkor felejtős.
Vettem a fáradtságot utánaéztem, 2x216W-ot tud, azaz 432W. Ezt egy normális 450W-os táp is tudja, sokkal megbízhatóbban.

Na mindegy, nem a tápos topik csak jelezni szerettem volna a ráírt 650W közelében sincs.
Gamer gépbe inkább ne.Tehát most ledegradáltad a tápot amit kiraktam? Ez kicsit üzletrontás ne haragudj, ráadásul nem is enyém a táp hanem egy barátom kért meg, hogy eladjam neki nem én szabtam az árát sem, jó hogy nem már leszarozzuk egymás cuccát, meg még az illető elvárta volna hogy elvigyem 2x kilómétert valahova, lehet alkudni, ha valakinek nem szimpi valami, de egy max 170w-os karit lazán elvitt volna ez a táp is mert beszéltem az illetővel mi a config. Amúgy köszi még egyszer Grave szép volt. Jahh nem márkás meg nem agyon használt hanem zsir új, vettem már nem egyszer olcsón használt márkás tápot anyámnak a gépébe 1 évet nem birtak mert elpukkantak azt 70 wattot nem fogyasztott a gép még VGA-sem volt benne normális csak ami képet ad. Szóval erről ennyit.
-
Grave_444
nagyúr
Én kérek elnézést.

(Ilyenkor felmerül a kérdés mire, vagy miből a 6-700W, mert ha valós teljesítmény kell, akkor felejtős.
Vettem a fáradtságot utánaéztem, 2x216W-ot tud, azaz 432W. Ezt egy normális 450W-os táp is tudja, sokkal megbízhatóbban.

Na mindegy, nem a tápos topik csak jelezni szerettem volna a ráírt 650W közelében sincs.
Gamer gépbe inkább ne. -
Gaaabeeesz
senior tag
-
chatran
őstag
-
Grave_444
nagyúr
-
chatran
őstag
Sziasztok.
egyik ismerosnek szuksege lenn egy 6-700-as tápra. Lenne esetleg valakinek elado? Provatban jelezzetek.
kosziTekerj kicsit feljebb.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
egyik ismerosnek szuksege lenn egy 6-700-as tápra. Lenne esetleg valakinek elado? Provatban jelezzetek.
kosziAzt jól sikerult leirni
🤣 -
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
koszi -
Rabbitf_24
addikt
Eroute FOLD 7 Li-ion e tricikli, piros új, nem
használt, tavaly augusztusi vásárlás, eladó.
Ár 300e Ft.
-
ArmanD.
őstag
-
tDr1v3r
veterán
+1 de nagyon
Nekünk most Ignisünk lesz (20 éves, após odaadja nekünk), jó ez nem friss kocsi de piszok sok fut még az utakon belőle, nagyon megbízható és olcsó hozzá az alkatrész is. Ha venni kéne újabb autót akkor is olyat néznénk elsődlegesen amit sokan vettek.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Olcsó, de normálisabb tápot keresek.
-
helkis
veterán
A német oda se fogja adni
Idehaza, ha jön egy távolkeleti és meg akarja venni az autódat, odaadnád neki? Valószínűleg beparáznál, hogy utólag aztán ne legyen belőle bajod. Odakint igyekeznek a szemetet kivinni az országból, erre a biztosító által anyagilag rendezett, kártérített autók a legjobbak. Csak legyen egy távolkeleti betelepült, aki okosba megjavítja. Vagy a motorral már nem foglalkozunk, mehet a bontóba, vagy tőlünk keletebbre.... Aztán a behozatalnál a sok papírmunka, buktatók. Onnantól, hogy a tiéd, már nem tehetsz semmit, vissza nem küldheted. Én abban hiszek, hogy hazai autót, lehetőleg magánszemélytől, akiről el tudod dönteni, hogy átvág-e, tisztességesen karban tartotta-e stb.... A beszámított autók a kereskedésben vagy "letojom, úgyis beadom" hozzáállású embereké, volt flottás autó stb.... kevés az, ami gondos gazdás volt és nem akart foglalkozni az eladással. ( megteheti, hogy nagyobb pénz veszteséggel kiszálljon belőle).Egyetértek, én még szűkíteném a kört, olyan magyar autót érdemes venni, amit első tulajtól tudsz megvenni, népszerű autó volt újonan, sok fut az utakon, lehet unalmas, de akkor a szerelők is kevésbé hibáznak, van hozzá alkatrész, mert fogy,
-
Diák66
őstag
A német oda se fogja adni
Idehaza, ha jön egy távolkeleti és meg akarja venni az autódat, odaadnád neki? Valószínűleg beparáznál, hogy utólag aztán ne legyen belőle bajod. Odakint igyekeznek a szemetet kivinni az országból, erre a biztosító által anyagilag rendezett, kártérített autók a legjobbak. Csak legyen egy távolkeleti betelepült, aki okosba megjavítja. Vagy a motorral már nem foglalkozunk, mehet a bontóba, vagy tőlünk keletebbre.... Aztán a behozatalnál a sok papírmunka, buktatók. Onnantól, hogy a tiéd, már nem tehetsz semmit, vissza nem küldheted. Én abban hiszek, hogy hazai autót, lehetőleg magánszemélytől, akiről el tudod dönteni, hogy átvág-e, tisztességesen karban tartotta-e stb.... A beszámított autók a kereskedésben vagy "letojom, úgyis beadom" hozzáállású embereké, volt flottás autó stb.... kevés az, ami gondos gazdás volt és nem akart foglalkozni az eladással. ( megteheti, hogy nagyobb pénz veszteséggel kiszálljon belőle). -
csibe1
veterán
A becsületesnepper videóiban is vannak érdekes szituk.
Aztán ő már nem tegnap óta jár ki külföldre.
Amatőrként elsőre jó autót kifogni, pláne külföldön.
Ha sikerül akkor utána vegyen lottót is.
Simán megvezetik a jóembert, aztán itthon meg lehet csekkolni a szerelőnél,
ha úgy jött ki a lépés. -
cigam
titán
Nincs igazad
a 2019-es kodiaqomat majdnem 2 hónapig hírdettem, mire elvitték. És erdélyi vette meg
És patika volt az autó, L&K, horog, majdnem minden extrával.
A baj az, hogy a relatíve új autó drága, a régi(youngtimer) szintén drága, a középmezőny az értékéhez képest drága és szét van használva.
A kínálatról eleve megvan a véleményem: túl van árazva minden, neppertől nem vagyok hajlandó vásárolni, így inkább akasztottam a trélert a pickupra és hoztam magamnak egyet külföldről. Egy barátom vesz most ugyanolyan autót, mint én, 40 ezrrel több méterrel, nyári szett nélkül 1M-val drágábban.Lehetséges, de külföldön nincsenek nepperek? Plusz nem mindenki tud kimenni trélerrel, és venni egy neki tetszőt. Főleg ha csak annyit tud az autókról, hogy benzint, vagy dieselt kell bele tankolni.
-
urban racer
senior tag
Egy nap alatt eladtam az autót, meg is lepődtem. Azt hittem jóval tovább tart, így még nem volt konkrét utód. Kinéztem egy jónak tűnőt a Marsalnál, de addig gondolkodtam míg 2 nap múlva már eltűnt a hírdetése. Kérdezgettem a családba, mondták hogy az egyik ismerősnek van egy nekem való, de mint kiderült már eladta. Szóval a jó autókat hamar elviszik, és már gyanús, hogy olyan is van amit hónapok óta hírdetnek. 1-2 hét alatt feltűnt hogy van jópár "beragadt" autó. Különösen az 1.2-es puretech motorosak (olajban úszó, szétmálló vezérmű szíj)
Nincs igazad
a 2019-es kodiaqomat majdnem 2 hónapig hírdettem, mire elvitték. És erdélyi vette meg
És patika volt az autó, L&K, horog, majdnem minden extrával.
A baj az, hogy a relatíve új autó drága, a régi(youngtimer) szintén drága, a középmezőny az értékéhez képest drága és szét van használva.
A kínálatról eleve megvan a véleményem: túl van árazva minden, neppertől nem vagyok hajlandó vásárolni, így inkább akasztottam a trélert a pickupra és hoztam magamnak egyet külföldről. Egy barátom vesz most ugyanolyan autót, mint én, 40 ezrrel több méterrel, nyári szett nélkül 1M-val drágábban. -
Diák66
őstag
-
cigam
titán
-
Diák66
őstag
Ebben az idősàvban az árakat irreleváns összehasonlítani.
nézd meg mekkora infláció volt, es ha ebben a kontextusban nezed, máris oke.Nem összehasonlítás, csak rá akartam világítani, hogy 10 év alatt mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Felette már van opció, minél több a probléma, annál olcsóbb.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Azért akad jó pár autókereskedés Veszprémben is, de tény nem egy nagy piac és leginkább az új autó kereskedések udvarain, vagy mellette állnak csak a beszámított használt autók. Inkább a kilóméterrel van gond, évi 10.000 km-t kevesen mennek az autóval az 5-8 éves autók meg 4 millió felett vannak sajnos, ami nem a leharcolt kategória. Az annó 4 milliós 1.6-os vitarákat is 4,1 milliótól találsz a hahun és van amelyik elmúlt 10 éves.
Ebben az idősàvban az árakat irreleváns összehasonlítani.
nézd meg mekkora infláció volt, es ha ebben a kontextusban nezed, máris oke. -
cigam
titán
Azért akad jó pár autókereskedés Veszprémben is, de tény nem egy nagy piac és leginkább az új autó kereskedések udvarain, vagy mellette állnak csak a beszámított használt autók. Inkább a kilóméterrel van gond, évi 10.000 km-t kevesen mennek az autóval az 5-8 éves autók meg 4 millió felett vannak sajnos, ami nem a leharcolt kategória. Az annó 4 milliós 1.6-os vitarákat is 4,1 milliótól találsz a hahun és van amelyik elmúlt 10 éves.
Ja, én nem nagy autót keresek, kicsi városi szaladgálós bőven elég. Azért nem is ritka, az évi 10kmnél kevesebbet futott, pl.Suzuki Ignis 2017/11, 1 242 cm³, 66 kW, 90 LE, 79 000 km
Persze a papír sokmindent elbír, de a rendszám alapján lekérdezve hihetőnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
25909 - 25801
25909 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- Nem éghet le a 12V-2x6 tápkonnektor, ha nem is használod!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5420 HD i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Eladó LG 32MR50C-B 32" ívelt monitor
- Xbox Elite 2 kontroller // Számla // Garancia//
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 /1000W 80+ / 2TB NVMe - Beszámítás
- Sulikezdési akció!! Kishibás - HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD TOUCH 1 évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Okosítás és Szerviz - Nintendo Switch (OLED/Lite/V1/V2) - Picofly RP2040 plus Modchip - TMR Joy-con
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS XII EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gps Wayteq X995 Pro 7 + térképpel
Esetleg megy be busz, illetve jön ki 22 óra után valamelyik közeli helységbe? Menetrendek szerint esélytelen tömegközlekedéssel oda vissza eljutni Almádiból.
A gyári képeken persze 90 fokos a tápkábel, a valóságban nem.

hozták az árút. Fullon volt az egész autó (a sofőr éppen csak elfért valamikor), dudált-kiabált ahogy végigment szép lassan az utcán. Akadt mérleg is náluk (valamennyit biztos csalt), de amit választottál azt mindegyik meglékelte, hogy meg lehessen kóstolni, tök mindegy mekkora volt.

🤣