Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27897) Ijk válasza Shadowbull (#27891) üzenetére


Ijk
nagyúr

Túl lehet ott edzeni amatőr szinten is, ráadásul mindenki másként tolerálja. Volt hogy lenyomtam intenzív hetet 3 edzés, 2 kardió, rengeteg aerob. Jó volt, pörögtem, éreztem hogy gyorsul az anyagcsere, csak aztán a következő héten megmozdulni nem volt kedvem, nem bírtam olyan jól az edzést sem.
Van aki 5-6 óra alvással simán elvan, ha nekem nincs meg a 7 óra zombi vagyok.

Egyébként nehéz úgy segítséget nyújtani hogy kevés az információ. Szinte minden befolyásoló tényező. Szerintem két lehetséges dolog áll fenn, az egyik a túledzettség. Nem az edzés miatt, hanem mert nem eszik eleget, nem iszik eleget, nyár van, meleg ami már önmagában megviseli a szervezetet.
A másik, kisebb valószínűségű hogy 3 év alatt szünet nélkül időnként vannak mély pontok. Nekem ezeket eddig sikerült átvészelni, 5-10%-kal visszavettem edzésen.
Azzal hogy most elkezd erőemelő edzést csinálni nem biztos hogy rosszui jár. A volumen úgyis megmarad, nem épül le hónapok alatt, és állítólag néha jó a változatosság.

Hogy az élsportolók mennyire vannak túlterhelve? Borzasztó mód, a legtöbb sportágban 10 év alatt kiégnek, egyszerűen nem lehet tovább hajtani. Csak túl kell magukat tenni a vinnyogáson, sokkal erősebb motiváció a verseny, minthogy jól nézzek ki majd nyáron a strandon.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.