Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#187436) m3ss válasza Dorian (#187422) üzenetére


m3ss
veterán

amugy igazad van abban, hogy fogyo utan sanszos, hogy ugy is visszajon...azt mondjak az okosok, hogy az a jo dieta, etrend amit hosszu tavon is tartani tudsz. hiaba ketozol vagy probalsz vmi mas radikalis etrendet tartani, fogysz le vele bizonyos szintig, hosszu tavon valszeg nem fog mukodni.

ja, ezek a rostos dolgok brutal telitenek. en a reggeli zab utan orakig nem vagyok ehes egyaltalan. de egy nagy tanyer tonhalsalataval (50-100 g salata, paradicsom, dio, tonhalkonzerv, borecet, olivaolaj, so, bors) is full televagyok, es ez kaloriaban se sok.
nem is kivanom az edes dolgokat egyaltalan amiota keves cukros dolgot eszek. ra kell szokni az egezseges, rostban gazdag cuccokra, minden szempontbol elonyos.
amikor toltam a cukros dolgokat, meg se allsz, addig eszed amig van..nem veletlen van minden tele kukoricasziruppal meg cukorral, eteti magat. azota amiota nem eszek sok edeset, konkretan bekressel a szervezetem fel oraval kaja utan ha cukrosat eszek, le kell dolnom.
sztem a durumos tesztabol is kevesebbet eszek amugy, mint a simabol. mondjuk nem kizart, hogy azert mert az ize is szarabb :DDD

en meg eleg szarul aludtam elmult 1-2 hetben, kb. a napok feleben 6 h korul volt csak...azonnal elkezdtem stagnalni mind3 ppl napomon, sot volt ahol gyengultem is (kar).
egyedul huzodzkodasban volt progresszio. amiota atalltam neutral fogasra minimal forgatassal, mert azert vmit mozog a csuklom, alkarom a gyurun, azota edzesenkent +1kg-t tudok rapakolni. igaz meg csak +19 kg-nal tartok 7 repre. de lesz ez meg jobb is idovel. korabban amugy pronatedbol indultam lent, es supinatedben fejeztem be fent a huzodzkodast.

szoval aludjatok sokat, sztem errol nem beszel senki eleget. egezseg miatt is nagyon fontos. persze nehez ezt megoldani, amikor az elet egyeb teruleteit is menedzselni kell. amugy amikor elkezdtem par honapja kemenyen labazni es nottem is tole szepen, voltak olyan napok labedzes utan amikor 10.5 orakat aludtam...soha eletemben nem aludtam ennyit korabban.

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.