Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8590) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Hát én biztos rohadt igénytelen vagyok, mint a felettem említett úriember, ráadásul csóró is, de én is sima, 1-2 ezer forintos pólókban futok, azt se tudom, hogy ezek pamutok, vagy műanyagok. Van decatlonos domyos márkájú, mindenféle adidas hamisítvány, ezer éves gólyatáboros fehér póló, kétezer éves gimnáziumom címerével díszített, már szarrá fakult, és hasonlók. Na mondjuk ezt a kifakultat, meg egy kicsit kinyúlt kínai fehéret kivéve nincs velük kinézetre gond.
A nadrágomról meg csak félve merek írni, az egy hálós strandgatya. Az mondjuk egy drága, minőségi darab volt, de mivel strandra nyáron is ritkán járok, így legalább használatban van.
Persze nem is futok maratonokat, de még csak félmaratont sem. Ezekre a max. 17-18 km-ekre jó ez is egyelőre nekem.

Kis helyzetjelentés: a tempófutásom, ami fixen 6 km szokott lenni, már 4:30-as tempóval megy. Nem erőltetem túl, nem szoktam közben figyelni az időt, de mégis hétről hétre gyorsulok egy kicsit. A 200 m-es résztávokból 8-nál járok, 41-42 mp-re, a korábban említett utolsó 80-90 m-en enyhén emelkedő helyen. A sprintet nem mérem, már csak azért se, mert macerás, nem tudom pontosan magamnak, csak az első alkalommal kíváncsiságból néztem időt, 9 mp-ek mentek 60-on, inkább kicsivel felette. A hosszú távú edzés meg hosszú.
Egyébként roppant mód élvezem, hogy ennyire különböző terheléseknek van kitéve a szervezetem. Eddig csak simán elmentem minimum 5-6 km-t futni, semmi sprint vagy rövid, gyors futások. Meg is van az eredménye a rendes edzésnek. :K
Megint csak köszi tomcica! A többieknek meg az itt olvasottakból merített inspirációt! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.