Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49000) myckey válasza Hi!King (#48998) üzenetére


myckey
veterán

Amit mutattam neked fentebb, gondolom olyan lesz...más is használja ezt a típust, van akinek bevált. Lehet hogy nem lesz megfelelő, de egy próbát megér. Jó is lehet.

Egyébként, HA nem válik be, akkor trx használatával is ki tudod váltani, ez igen hasznos eszköz, számos gyakorlathoz. Esetleg ha valahova becsavarozol két tartót, arra kötél és rá gyűrű. Talán még a powerband is jó lehet, ilyen jellegű erősítéshez.

Fel is emelheted a lábad, fel is polcolhatod, térre is ereszkedhetsz....
Mindenesetre, ha nehéz a testsúlyos, érdemes gumis ellenállást, bandet venni, azzal tudsz könnyíteni is.
Továbbá a gyakorlatnál, nem is szükséges a teljes mozgástartomány, ami a karokat illeti. A könyök ízületet nem kötelező "kiakasztani". Nem kell teljesen nyújtott állapot, ezzel is nyerhetsz.
Az a lényeg, hogy a hátizom dolgozzon, a lapockákat kellően nyisd és zárd, erre az érzésre érdemes fejben is koncentrálni. Akár kar mozgás sem szükséges, az elején....

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.