Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48002) Hi!King válasza inf3rno (#47999) üzenetére


Hi!King
őstag

Az idősek, beteg emberek elsősorban azért halnak meg jóval nagyobb arányban, mert nekik a teljes tüdőkapacitásuk nagyobb százalékát kell használniuk nyugalmi állapotban is, mondjuk neked 20-30% elég, neki meg 60-70%, aztán a tüdőgyula miatt csak felét tudjátok használni. Aztán lélegeztetőgépre kerül, a szíve, vérkeringése, veséje pedig ezt az állapotot bírja, ameddig bírja, ha szerencséje van, addig bírja, amíg legyőzi az immunrendszere a vírust, és elkezd helyreállni a tüdeje. Ettől a verziótól megvéd, ha fiatal vagy, illetve jó alapból a VO2 maxod, de ha belekerülsz azon kevesek közé, akiknek meg túl erős az immunreakciójuk, vagy éppen egy bizonyos szerved érzékeny rá, akkor bele is halhatsz, de hangsúlyozom ennek kicsi az esélye.

Feleségem gyógyszeriparban dolgozik, amit elmondott, az alapján a kínai vakcina kivételével bármelyik befutó vakcina jónak tűnik. A kínai legyengített koronavírusos, az orosznál és az egyik nyugatinál teljesen más, ártalmatlan vírusra teszik rá a koronavírus egyik fehérjéjét, a többi nyugatinál pedig egy RNS darabot juttatnak be a sejtjeidbe, és ez alapján a sejtjeid fogják termelni a koronavírus azon fehérjéjét, ami alapján az immunrendszer megtanulja felismerni a koronavírust.

Szerk.:
Öcsém szerint apám lehetett az első betegek egyike, de ez csak feltételezés. A lényeg, hogy öcsém tárgyalt janárban egy kínai fazonnal, aki Wuhanból érkezett, és hát ő sokat van apáméknál meg a kislánya is. Apámnak január végétől konkrétan másfél hónapig volt viszonylag magas láza, a második hét után elkezdte járni a vizsgálatokat, 20+ éve nem volt orvosnál, de mindenhol mindent rendben találtak, a láz viszont nem múlt el. Az utolsó vizsgálat után azt mondták, hogy valami vírus lehet, de nem tudják micsoda, ezután meggyógyult. Utána még hónapokig gyenge volt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.