Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39066) oxox


oxox
addikt

no éjfél körül mentem el futni (mozitunk asszonnal...ill. Ő a felétől a szemhéját nézte )

Kezdek hó végére megint nagyon a végén lenni testileg...a bal lábam vádli alatt eléggé bevolt állva 3-4napja, ami szerencsére elmúlt, erre bedurrant a jobb lábamon vádli alatt. Valószinüleg a feltört sarkam is benne van a dologban, mert hol egyik, hol másik lábam terhelésével próbáltam kimélni (nem tudatosan)

első kilóméterem 4:57 lett (ami agyon is csapta az átlagot), de azt hittem sirva fakadok úgy fájt, frankón gondolkozdtam rajta, hogy hagyom a fenébe az egészet (pedig még be is melegitettem), szóval első kilóméter gyenge emelkedő brutál fájdalom, az aszfalt nyomta a meleget, hogy nehogy fázzak.
Második kilométert úgy alakitottam, hogy enyhe lejtőn menjek, itt csökkent a fájdalom, ami maradt végig.

7km 4:31 átlag lett a vége, otthon beledöglöttem a medencébe és nyalogattam a sebeim, ill. próbáltam nyújtani, reggel hát nem volt élvezet ráterhelnem az emlitett jobb lábamra, ugyhogy sportkérm, most mintha jobb lenne. jahh Saucony ebben a melegben lényegesen jobb mint Kayano.

24,2km maradt a hónapra....8,5 -7,1-7-7 az elmúlt négy nap, ha birom ma sem akarok lemenni 7km alá, szombaton Apuméknél úgy is legalább "izgalmasabb" lesz a hely és az ebből fakadó emlékek miatt, ill. az atlétika pályát megvizslatom. Jó lenne vasárnapra letudni a hónapot, és pihenőnapot tartani.

viszont asszon is rákapott, és szépen emeli a távot...Ő reggelente stipistoppolta le a szabadidőt, addig én foglalom le a gyereket (ha szerencsém van akkor alszik)

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.