Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38348) bencze válasza Agony (#38347) üzenetére


bencze
senior tag

Nekem valahol fél és egy % közt van a hiba, inkább fél asszem, és sok ember így van ezzel a Strydes facebook csoportok szerint. Nyilván lehet ennél több is, az már inkább anomália de hallottam ilyet.
Igazából a konzisztenciája a nagy előnye, a Margitszigeten pl gps-el telefon is, óra is problémás a pesti oldal közepe táján egy részen valamiért.
Wattos edzést én sem csinálok de tavalyi UB-n dombos részt paceltem wattra és tök jól kijött asszem 4:38-ra és nem nyírt ki, amikor síkon 4:30 pace volt a tervem. Szóval engem meggyőzött, hogy dombos pacelésre nagyon jó erőt beosztani, oda ugye pulzust használtak régebben csak az lassabban reagál így nem tökéletes. Versenyen időre szoktam pacelni mert síkon futok, de ha ez változik pl terepre megyek akkor tuti watot fogok nézni.
Ugyancsak tavalyi utt-n, ub-n voltak nekem eltérések a hivatalos mérésnél, úgy értem ilyen fél perc, perc is. Arra spekuláltam valami wifis, lte-s kapcsolatot használhattak és nem volt rendes térerő, én legalábbis azóta ezért nem veszem komolyan a szakaszidőket. Most nem tudom a pontos példát de végigbogarásztam a szakaszokat a méréseimmel és tökre nem egyeztek egyes szakaszok.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.