Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38299) Agony válasza k5.20 (#38296) üzenetére


Agony
aktív tag

Ami azt illeti lassan egy éve ez van, de köszönöm. :)

Nekem is Polar V800 volt, aztán volt egy jó lehetőség váltani Fenix 3 HR Sapphirera. Bemutató óra volt, kb. fél áron 2 mikro karccal a multinavigátornál, úgyhogy ezt is meg lehetett venni számlával és garanciával vállalható áron, aztán 1 év után kiszálltam belőle amikor jött az 5-ös kb. annyiért amennyiért vettem, de patika állapotban volt az is.

Gergő:

A GPS-es -szerintem- nagyon pontos és üzemidőben is elég korrekt pedig nekem csatlakozik hozzá füles, HRM RUN pánt, Stryd, úgyhogy kapja rendesen. :D Mondjuk ha most vennék lehet inkább Forerunner 945-öt, mert az sokkal inkább futóóra és az is megkapott mindent amit a Fenix tud (sőt..), amúgy meg üzemidőben is jobb és olcsóbb is.

Tom:

Látod Tom, ez a baj ezzel a sok sz*rral... informatikusként imádom a kütyüket, statisztikákat, elemezni a dolgokat, csak kár hogy nem futnak az ember helyett. :D Annyira szeretem látni versenyeken, amikor odaáll a rajthoz első sorba valami full egyszerű ember (értsétek jól), semmi űrtechnikás futóruha, egy 25 éves Casio kvarcóra, amin van stopper funkció, egy leharcolt futócipő... és úgy leiskolázza a hozzám hasonlókat, hogy öröm nézni. Emlékszem Szegeden az EPAM jótékonysági maratonon volt, hogy egy srác keresett magának párt váltóba, hogy 2x21K-ba fussuk, azt mondta 4:30-as tempó kellene, mondom jól van... szépen le is toltam az első 21K 1:34-es idővel, aztán amikor a váltóponton átadtam a chipet mondják, hogy mi vagyunk az elsők, hajrá... a párom is hozta a 4:30-as időt, befutott és még akkor is azt mondták, mi nyertük a kettes váltót.
Aztán ahogy néztük az eredmény listát, volt ott egy másik páros, aki 1:15-re futotta a félmaratonokat, de olyan gyorsak voltak, hogy azt hitték az négyes váltó. :D A dobogón találkozunk velül és mint kiderül ők voltak azok akikről a bekezdés elején írtam. :U

[ Szerkesztve ]

Start with a whisper, end with a scream!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.