Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35494) LanyUs válasza tepenzed (#35487) üzenetére


LanyUs
senior tag

Feleségemnek szoktam mondani ( Nekem Xiaomi van, neki iphone "Iphone snooker" vagy? :) ) Ezt nem Rád írom, Ő rá mondom. Szóval Ő is szeretne tavasszal egy Watch 4-est. Olvastam a 3-ashoz képest a fejlesztéseket és meggyőző a marketing. Még azt is el tudom képzelni, hogy a továbbfejlesztett csuklós pulzusmérés pontosabb, mint egy Garmin 235 esetében. Keskenyebb, szebb kijelző. Csajosabb, mint egy Garmin. Mi a gond az akkuval? 18 órát írnak rá elvileg. Szívelektródák funkció nincs a többiben. 32g gyorsulást is mér ha esetleg valaki gyors 100-on :D

Többiek: Ma teszteltem 2 fokban a Lidl-ben jelenleg kapható hosszú futó nadrágot. Furcsa elsőre, mert az alja "lengős". Megszoktam a tapadós szabást. Kellemesen párnázott a combnál, térdnél, a többi részen viszont szellős. Meglepően kényelmes ás nem volt hideg érzetem benne. A vékonyabb verzión könnyebben átfúj a hideg szél. Ennél nem. Van egy nagyon vastag verzióm is. Azt utólag már nem venném meg, mert abszolút nem szellőzik és totál izzadás a vége.

Reggeli bemelegítésem inkább 10-15 perc lassú átmozgatás bent, nem rángatom a "felkelt" izmokat és azt viszem át lassú alapozó tempóra. Remélem így oké a dolog.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.