Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35460) Peterhappy válasza bencze (#35457) üzenetére


Peterhappy
őstag

Szerencsére a fejlettebb civilizációkban (értsd külföldön) egyre több helyen mennek rá arra, hogy olcsóbban, de a csúnyább zöldségeket is kitegyék a polcokra, sőt azt hiszem, már itthon is felmerült ennek az eshetősége, talán a teszkó jóvoltából.

@LanyUs: na én meg arra nem vagyok képes, hogy ilyen szigorúan odafigyeljek, és/vagy egész álló nap rizs+csirke kombót egyek :)
Tavaly szeptember óta vezetem a kalóriabevitelem (MyFitnessPal), tételesen írok mindent, mikor mit ettem. Sokáig konyhai mérleggel mértem mindent, ma már nem veszem ennyire szigorúan, inkább csak érzésre tippelek súlyokat, mennyiségeket.
Még nekem is tudott segíteni, pedig hála az égnek, jelentős súlytöbbletem nincs, de ha valaki komolyabban fogyni vágyna, annak szerintem remek társa lehet a diétázásban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.