Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34225) Peterhappy válasza dragonfx (#34218) üzenetére


Peterhappy
őstag

Bikas egy tragedia, legutobb futottam rajta, eletemben eloszor es sanszos hogy utoljara. Sajnos tul kozel van a melohelyhez, adja magat hogy kezdes elott oda jarjak ki, de nekem oriasi csalodas volt.
Soha nem fogom megerteni, miert jo valamibe sulyos penzeket beletolni, aztan hagyni lepusztulni...

En is jobban szeretek betonon futni, de multkor a Bikashoz vezeto 200 meteren is ereztem mar a terdem, az nekem most kuka egy idore. SZAC palyara jarok (az se nagy szam, de szeretem), az viszont hajnalban nincs nyitva... Az Oheggyel mar szemeztem, ra is nezek jovo heten!

MiBand 3 jo, hasznos, olcso, stb. De pulzusmeresre nem a legjobb valasztas, arra pedig totalisan alkalmatlan, hogy pulzuskontrollalt futast igazits hozza.
Altalaban a csuklos merok sem a legpontosabbak, de egy fitness karkototol, foleg egy 20 dollarostol nem lehet ilyesmit sem elvarni, sem remelni. Mondom ezt MB1, majd 2 tulajdonoskent.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.