Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34213) emvy válasza Vertigo18 (#34211) üzenetére


emvy
nagyúr

> Sokkal pontosabb, mint a telefon legprofibb Premium app-jai.

Ez igy nem igaz. Egyreszt azert, mert a GPS pontossaga nem az apptol fugg, hanem a beepitett hardvertol -- csak nehany (olcsobb) telefonban el van szurva. Egy 'jobbfajta' telefon GPS-e epp olyan pontos, mint egy orae, sot. Az app csak siman megkapja a koordinatakat a hardvertol (+ OS-tol). Ami meg problema, hogy az ora a kezeden van, igy nagyobb esellyel 'lat ra' a muholdakra, mint a zsebedben, etc. hordott telefon.

> GPS-Navi rendszer mindig pontosabb lesz, mint a telefon navigációja

A fent emlitett okokbol ez sem egeszen igaz. Csomo 'profi' GPS-nek nincs adatkapcsolata, ami az A-GPS-hez kell, az meg nagyon fasza. A telefon tud wifi meg cell-tower triangulaciot is.

Random cikk:

https://www.singletracks.com/blog/mtb-gear/gps-accuracy-gps-vs-smartphone-vs-cyclocomputer/

"Officially, the iPhone 6s running Strava and the iPhone 6s Plus running Endomondo were the most accurate in our test (±0.67%), followed closely by the Garmin Edge 520 (+1%). "

Lenyeg: ha a fejed tetejere raknad az orat es egy normalis telefont, akkor valoszinuleg nem lenne lenyeges kulonbseg, de siman elofordulhat, hogy a telefon pontosabb.

while (!sleep) sheep++;

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.