Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30668) Peterhappy válasza Chuck Norris (#30663) üzenetére


Peterhappy
őstag

Hogy oszinte legyek, en kicsit csalok. Van egy "rohangaszos" kvazi utcai cipom, abban megyek meloba/jovok melobol. Ebbe sem artana betet, de nincs. Viszont a meloban "csinibe" kell vagni magam, ezert "elegansba" preselem a pataimat. Ez ket cipoben merul ki, egyforma marka, meret es kialakitas, csak a fazon es a szin mas. Ez azert jo, mert igy az egyikbe csinaltattam betetet (Podiart-ban, ha mar ingyen bemertek a labam) es a kovetkezo learazasnal tudtam, milyen cipot keressek :) be is jott. Szoval egesz nap nem, sajnos epp a napi lepeseim legalabb felet nem, de idotartamban kb. napi 9-9.5 orat viszont hasznalom.

Ami egyertelmu hosarek, a boka- es terdfajdalmak megszuntek. Labfej-fajdalmaim, talpsajogasok adodtak eleinte, de epp a magas betetnek hala. Kikerult a gyari es azota nincs vagy csak elenyeszo mertekben akad problema.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.