Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27291) LanyUs válasza borix (#27289) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nekem nagyon bejött a példa :DDD Jól emlékszem, hogy olvastalak a gyúrós topikban is? Én is arra jutottam, hogy jobb ezeket a kiegeket elhagyni, de mindenki eldönti maga természetesen. Izgatottan várom már a 09.16-os Bonyhád-Bátaszék 24 km-ert, addig csendesen edzegetek az itteni infókkal és segítségekkel. Jövő héten Szálka triatlon. Egyszer funból kipróbálnám, de tuti hülyének néznének ha montival odamennék :) Trackinggel lassabb vagyok, országútit meg nem veszek.

Tomcica: melyik úszásnemet ajánlod leginkább egészségügyi szempontból és miért? Értem itt ezalatt: hátúszás - váll felesleges para? Mell - hátra feszített nyakcsigolya? Stb. Vagy ússzon mindenki ahogy tud :D

Ui.: csoki és sütemény helyett kesüdiót, mandulát és pisztáciát csipegetünk. Kalória ezekben is van, de sok hasznos tápanyag is. Főleg egy tábla milkához képest :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.