Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25933) zaskar válasza Vertigo18 (#25932) üzenetére


zaskar
senior tag

Én is azt mondom, hogy ha sikerül jó áron megvenni a 920XT-t, akkor az éri meg legjobban manapság (persze ha az ember csak sportórának akarja, és nem egész napos használatra). Két éve használom, stabil, nincsenek fagyások, bugok. S bár a pontossága az alábbi oldal szerint elmarad a korábbi modellektől, semmi problémám vele. Két év alatt egyszer kellett nyomni egy hard resetet, amikor egy nagyobb rendszerfrissítés után nem akart bekapcsolni. Nagyon gyorsan talál jelet, gyakran még ki sem megyek a lakásból, és már készen áll. Ha megjövök futásból, még a házig sem érek el, wifin már fel is töltötte az edzést. A wifis feltöltés sebessége a régi ANT+-hoz viszonyítva nagyon gyors, de még a Bluetooth-hoz viszonyítva is. Szerintem egy nagyon jól sikerült óra, de azért kevésbé népszerű, mint a Fenix, mert a formája nem olyan, hogy rendes karórának is felvegye az ember. Én a magam részéről nem vagyok rá kíváncsi, hány lépést teszek meg egy nap, az ilyen hülyeségek max azokat érdeklik, akik semmit nem sportolnak. Az okosóra-vonal sem érdekel. Cserébe fizettem érte 61 ezer Ft-ot, újonnan, HRM-Run pánttal, persze ez alkalmi ár volt. Nem tudom, Fenix-et mikor fognak ennyiért hozzávágni az emberhez, gyanítom, nem mostanában lesz...:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.