Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25746) LanyUs válasza Vertigo18 (#25742) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszönöm az információkat, mert hasznosak. Ne félj, mert mások építkeznek ebből :)) Én még mindig telefonnal futok :)
Terepen kell a telefon!!! Fő a biztonság!!! Amíg ezt nem tudja az óra nekem felejtős. Ha meg viszem a telefont, akkor mi a tökömnek óra? No mindegy. Rövid távra ott van a 2500 Ft-os decathlonos öv, hosszabbra zsák. Ennyi...
Erősen telefonkészülék függő a GPS pontossága. Nekem mindig ugyanannyit mér és egyszerre futtatom rajta a Sport trackert és a Strava-t. Strava auto-pause funkciója ipari hulladék, ezért ha nagyot téved sport trackerből importálom a gpx-et. Jól elvagyok vele. Xiaomi Redmi Note 3 pro dual simes a telcsi. Elég nagy, de vállalható. Karpánt és a háromszög tartót már utálom.

Chuck Norris: megelőzésképpen szedem: Arthro Guard [link] és kúraszerűen Collagen Liquid [link]. Mindkettő bevált nekem. Állítólag az Arthroxon Plus is jó kiegészítve a többivel, de sok pénz az tuti. Ja igen és ellipszis tréner nagyon jó a térdemnek és az egész testnek is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.