Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21651) kolosanyi válasza borix (#21650) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ha a szívedre teszed a kezed, őszintén bevallhatod magadnak, hogy a futáshoz (is) rengeteg felesleges sz@rt vásárol magának az ember. Pont így vagyok a kondizással is, csóró egyetemistaként a koli alagsorában húzódzkodtam gázcsöveken, meg egy pár olcsó, szerelhető kézisúlyzóval edzettem nullforintért és teljesen jó volt az. Most a város legdrágább termében edzek, három hónapig személyi edzővel nyomtam, egy rakás tápkieget kipróbáltam, de megint rá kellett jönnöm, hogy teljesen felesleges. Pont egy hobbi racionalizálási projekten dolgozom, csak a legfontosabb dolgok maradnak meg. Futáshoz is igazából mi az, ami kell? Egy normális cipő és ennyi. Teljesen felesleges 3-4 pár cipő, GPS-es óra, kütyü arzenál, méregdrága ruházat stb. Persze kényelmi opció, meg jó érzés ha vesz valami új, menő cuccot az ember, de egyáltalán nem szükséges a sporthoz és nem is növeli a produktivitást, a teljesítményt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.