Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15389) inf3rno válasza eastsider (#15366) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Arra érdemes odafigyelni, hogy cserélhető legyen a szíj. Elég sok review-ban olvastam már, hogy 1-2 hónap után eltört a szíj, és kuka az óra. Meg lehet próbálni használtan is. Talán 1 hónapja még volt zergénél FR15, de az női volt, most csak Polar-ok vannak. [link]. Amire még figyelni kell, hogy a pulzusmérővel kompatibilis legyen ANT+ vagy BT4 amik vannak. Ezen kívül régebbi Polar volt olyan, hogy egyéni megoldása volt, ami miatt másik pulzusmérőt nem lehetett rátenni. Manapság ez már nem jellemző. Garmin meg a kezdetek óta kb támogatja az ANT-ös szabványt, úgyhogy ezzel nem lesz gondod. Nézni kell még az üzemidőt. FR15-öt azt hiszem eléggé lehúzták emiatt, mert nem tudott annyi órát, mint amivel reklámozták, de ennek nézz utána. A Garmin órák könnyen törnek, nem szabad mondjuk ráülni, leejteni, mert eltörik az üveg rajtuk, legalábbis néhány model ilyen. Ilyen árkategóriában ne számíts csodára. Nagyjából pontos lesz a GPS, de simán tévedhet 1km-en 30 métert is a távolságban, meg várhatsz 1-2 percet, mire megtalálja a jelet. Kb dupla ennyibe kerülnek az olyan órák, amik már pontosak. Használtan sem engednek sajnos sokat az árból, legalábbis zergénél nem. Azt hiszem nagyjából ennyi.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.