Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72215) atala


atala
addikt

Kis segítséget kérek az értelmezésben. :)

Ha további tévékészüléken is szeretné nézni digitális csatornáinkat, és ehhez a jelenleg igénybe vett médiaeszközénél (mediabox/mediacard) magasabb havi díjú és tudású médiaeszközt rendel, azzal a számlázás szempontjából az válik az első TV-re érvényes médiaeszközzé, és az eredetileg igénybe vett médiaeszközre a plusz TV-n igénybe vett médiaeszköz havi díja lesz érvényes.

Például: Ha digital gold szolgáltatása mellé idáig nem vett igénybe HD-csomagot, felvétel opciót vagy HD és felvétel opciót, és a plusz tévéjére HD-csomagot rendel, akkor a jövőben a digital gold csomagja mellé a HD-csomagot biztosító médiaeszközt elsődleges, míg az addig fizetett médiaeszközt plusz TV-n igénybe vett szolgáltatásként számlázzuk ki.

Ez azt jelenti, hogy ha én kérek egy média kártyát, ami ingyenes, és kérek felvevős boxot, akkor nem csak 1000 Ft pluszt fogok fizetni, hanem 1890 Ft-ot?
Tehát a felvevős box válik az elsődlegessé, ami 1000 Ft, és a média kártyáért meg elkérik a plusz 890 Ft-ot. (ha jól tudom annyi a plusz box vagy kártya)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.