Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61887) Intelligencs válasza dkess (#61882) üzenetére

Még nem vettem meg. Csak próbálok tájékozódni. Egyébként egyre jobban a 220+ felé hajlok. Nem kell nekem se SSD cache, se bővítési lehetőség, egyedül az erősebb proci miatt venném a 720-ast, de lehet már az se kell. Pláne ha annak meg szar a ventije. Egyébként a venticsere az garanciavesztéssel jár?

arn: Azt értem, hogy filléres ventik, na de a német oldalon több user leírja, hogy van Synology NAS-a, ismeri a hangjukat, és ez egyértelműen nem normális hang. 175 ezer forintért én nem fogadom ezt el. Nekem az étkezőben vannak a NAS-ok, szóval nem alszom velük egy szobában, de éjszaka minden zavaró. A gépem is szuper csendes, még a routeremnél is első dolog amit megnézek, hogy ad-e ki magasfrekvenciás hangot, ha igen (volt már rá példa), megy is vissza. Kevés dolog idegesít, de a zaj sajnos igen, főleg éjszaka.

Én még arra gondolok, hogy mivel pulzáló hangot írnak, meg kattogást, hogy nem a venti rossz, hanem valami konstrukciós hiba miatt ebben a típusban kattog csak. És itt se mindegyiknél.

[ Szerkesztve ]

The Amiga, Born a Champion

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.