Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz Szabikaa20 #74275 üzenetére
Köszi, meg a képeket is!
Állítanám és is a finom állítót, de csak két pozicíója van: aw1240
Ez nem valami nagy lehetőség, utána meg csak a szem kivét/berakás marad, az meg sajnos elég nagyot állít.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
bigdaddylaza
tag
van egy frankó tissot seastar 1000 automata óra a vaterán,hátha érdekel valakait.....
-
burjois
csendes tag
Az enyém:
játszani, "krokodilklopfolásra"
[ Szerkesztve ]
.....gusztus dolga.
-
stewe780
őstag
válasz fagyalllo #74302 üzenetére
A csattnál mindkét irányba egy-egy rövidebb szemmel indít. Viszont az egyik irányba (képen balra) egy speciális szem van, a csatt részén a szélessége kisebb, van benne egy bemarás. A másik irányba (képen jobbra) meg nem tüske van, hanem a finom állító, amit nem tudom, hogy át lehet-e helyezni egy normál szem tüske helyére. Ha valaki tudja, kérem ossza meg. Illetve, ha a finomállító benyomása mellett kihúzom a csattrészből a szemet, akkor a finomállító kis csapjait a rugó kipattintja a fenébe, és estig kereshetem őket, vagy megfogja valami és a helyén maradnak
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
entropy
tag
válasz bigdaddylaza #74223 üzenetére
Köszi szépen!
Közben a járástartalékot mérem és most már 43+2 órája megy folyamatosan 1 felhúzással az óra, úgy +2, hogy tegnap az órás véletlen reflexből húzott rajta 3-at (gyorsan megkértem, hogy ne húzzon többet ). Azt mondta, hogy vonjak le majd 2 órát a az eredményből.. De így is akkor már elvileg 43 órája megy az óra 1 felhúzással.
Ez mit jelent?
Mmint gondolom jót jelent, de akkor ebből levonhatom azt a következtetést, hogy valószínűleg nagyon jó állapotban van a szerkezet (pontos is) és egy ideig jól leszek vele szerviz nélkül?3 húzás a koronán megfelelhet 2 órányi járásnak kb.? Vagy ezek szerint inkább több?
-
stewe780
őstag
válasz TimeCenter #74310 üzenetére
Köszönöm
Akkor az első pont szerint a fél szem állítás/kivétel nem játszik.entropy: várd meg, hogy teljesen leálljon, és számold meg hány húzással húzod fel maxra, abból már jobban meg tudod saccolni, hogy mennyit jelent a 3 felhúzás.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
válasz TimeCenter #74310 üzenetére
A TimeCenter-ben (westend) vettem az órám, van valami kapcsolat a nevek között?
[ Szerkesztve ]
-
Zserno
tag
Holnap végre vissza kapom az óràmat a szervízből.Nagyon várom.
Ti akik ott vagytok sehol........
-
Gabor970
addikt
válasz entropy #74311 üzenetére
majd ha pár hónapja hordod, kiderül. Nekem a seiko 5 van, hogy hetekig szinte 0 eltéréssel jár, aztán gondol egyet, elkezd sietni napi 15s körül, majd kicsit visszavesz, átmegy minuszba is... Szóval értem a lelkesedésed, de türelem!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Blackhole13
senior tag
Találtam itthon egy repedt üvegű Panerai luminor gmt-t (nyilván eredetit... ), gondoltam megnézem mit bír az üvege, elkezdtem a kulcsommal karcolgatni és konkrétan semmi baja nem lett.
A sima üveg ennyit kibír, vagy a szorgos kínaiak véletlen mást tettek bele? -
Zserno
tag
-
Zserno
tag
válasz Blackhole13 #74322 üzenetére
Nagyon szèp óra. :-)Semmi baj a fehèr hátterű dátumlapokkal legalább is nekem bár èlőben lehet kifogásolnám èn is :-)Vagy csak viccelsz.....
[ Szerkesztve ]
Ti akik ott vagytok sehol........
-
apholyon
aktív tag
A G-shockok egyébként hogy bírják az extrém hõmérsékletváltozást? Mintha rémlene olyan promóció, hogy jégbõl verik ki... szaunát pl. szerintetek hogy bírná?
Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)
-
tupacamaru
veterán
válasz apholyon #74326 üzenetére
Én a szaunát hanyagolnám, ha másért nem is de az elem biztos nem örülne akkora hőmérsékletnek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
phranxinatra
aktív tag
válasz csabulaxi #74279 üzenetére
Nekem inverz kijelzős van, de csak Pro-Trek, nem G:
Abszolút egyetértek a mechanikus dologban. Hegyről lefelé bringán folyton azon paráznék, hogy leszakadnak a mutatók vagy akármi. Pedig nem is DH-zok. A kocsimból is az első nap kiszedtem a gyári CD-t és ment bele egy csak kártyaolvasós rádió. Nincs benne mozgó alkatrész, nincs minek szétrázódnia a a kihívásokkal küzdő magyar aszfalton.
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz tupacamaru #74327 üzenetére
Szaunát mindenféle órával (és ékszerrel) érdemes hanyagolni. A szauna írott és íratlan szabályai szerint mindenféle karácsonyfadísztől meg kell szabadulni a szaunázás idejére. Ráadásul az extrém hőmérséklet kiegészítve a páratartalommal nem használ se elemesnek, se automatának.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Zserno
tag
-
hdman
őstag
Fehérnél nincs készleten az SKX007 (3 hét mulva lesz), ezért máshol is elkezdtem nézegetni. Az hogy lehet, hogy ugyanaz a K2 variáns a fehérnél 49,900, több helyen pedig 105,000 ft??
Sopron city :)
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #74297 üzenetére
Nem nem itt! Erröl beszéltünk!
stewe780: A festina nekem is ilyen!Azon is csak ket pozíció van!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
g0n21
senior tag
válasz Szabikaa20 #74338 üzenetére
Defelb.sztam magam, hogy beleolvastam. Azt a kettészakadt tudatlan mindenüket, a kutyafáját ennek a sok tudatlan baromnak. ENGEDÉLYES ROLEX REPLIKA!!! Nanemár. Ugye nem? Vagy van akinek mondjuk a steinhart egy engedélyes Rolex replika, vagy csak ennyire gyökér?
Na jo, beveszek egy magnéziumot..
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Illusion1010
senior tag
Egy ilyen Planet Orient órát szeretnék venni: [link]
Van esetleg valami rossz tapasztalat/vélemény róla? ( a B terv egy Orient Ray)
-
Balli
őstag
válasz phranxinatra #74330 üzenetére
Húha... remélhetőleg a előző PO-d jelenlegi tulaja nem követi ezt a forumot
Athens 2004
-
Bati0501
őstag
Lehet,rengeteg ilyen példa van.
De ha saját magad rendeled netrôl- eu-n belül biztosan -,akkor ~ ugyanannyira jössz ki.
Ha a garancia miatt nem mernéd ezt bevállalni,akkor elmondom,h Fehérnél az a garancia, h visszaküldöd neki,ô meg tovább külföldre,ahonnan rendelte.
Mindenhonnan nézve egy plusz olyan láncszem- Fehér - ,ami kihagyható./ pedig az árai tényleg jók, illetve arra kíváncsi lennék, h h tudja elôre finanszírozni az órákat./
-
_stick_
őstag
válasz stewe780 #74301 üzenetére
Hali!
Ugyan ebben a cipőben jártam én is, ezzel az órával. Vagy túl szűk, ez esetben nyáron a szíj körben nyomot hagy a csuklómon, vagy túl laza. Egyértelmű, hogy az előbbi helyzet nem oké, így maradt lazábban, egy ujj kényelmesen befér. Nyáron amint átveszi a testem hőmérsékletét már nem zavaró, télen egy kicsit igen...[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
Miért, látta, hogy mit vett. Azért nem olyan volt a sztori, mint a Dumb és Dumberben, mikor eladták a döglött papagájt a vak kislánynak. Meg azért nem betonoztam vagy mittudomén kohászkodtam benne. Csak közel se féltettem annyira, mint a mostanit. A 2500-as PO valahogy tool watchosabb, mint az új. Azt pl. simán felhúztam szánkózáshoz, terepmentes bringázáshoz vagy ha akciós volt a csirkefarhát a teszkóban. A mostanit nem.
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #74340 üzenetére
Ez komolyan nagyon dúrva. Az akvárium tiszta, inkább bekapok egy kis édeset...
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Balli
őstag
-
entropy
tag
válasz bigdaddylaza #74342 üzenetére
Atya ég! Az kemény.. Az enyém még mindig megy, most tart 52 óránál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest