Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz SupaCow #14004 üzenetére
gondolom csak oakley jöhet szóba
ugye én is imádom a márkát, de az órái közül fel nem vennék egyet sem az tuti
nem hiszem,hogy szerkezetileg bármi különbség lenne e között és azok között, amik vannak neked. szóval ha azokkal meg vagy elégedve és probléma sem volt velük, akkor vedd meg ezt nyugodtan.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
jookomak
őstag
válasz SupaCow #14014 üzenetére
Ebben a Holeshot-ban gyanítom ugyanaz a g10-es kvarc szerkezet dobog, mint a legtöbb belépő svájci kronó-ban. Ha ennyire márkahű vagy, megveheted, boltban is ennyikért mennek a hasonló órák. Pl. innen a legfölső: [link]
Az eleje baromság volt. Leírtam, a második felével meg megcáfoltam magam. Ugyanannyiba kerül egy O, mint bármelyik swiss made quartz chrono.
[ Szerkesztve ]
-
norbertb88
tag
Szerintem nézz inkább valami jó kis Tissot......
Ha az ilyen "extrémebb" formák jönnek be, akkor:
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T048.417.37.057.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T024.417.17.051.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T011.417.17.207.00.ora
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-sport+karorak/T018.617.17.031.00.ora
-
bandus
veterán
ha esetleg leírsz párkritériumot, hogy milyen kellene, akkor biztosna tudunk mutatni 1-2 szép darabot
sportos/elegáns, kvarc/automata, ár, ilyesmik...koxx: ismét egy irreális áru valami tőlük még szerence, hogy az O órák egyáltalán nem dobogtatják meg a szívem, amúgyis teljesen más stílusú darabot hordok
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
ans
aktív tag
válasz SupaCow #14141 üzenetére
Én szeretem lazán hordani az órát, hogy tudjon előre hátra mozogni a karomon. Például kézmosásnál csak felemelem a kezem és az óra hátrébb csúszik (váll felé). Viszont ha nagyon könnyű, akkor nem mozog előre-hátra. Persze van aki szorosabban szeret órát hordani, neki inkább előny lehet a könnyű súly, és van aki kifejezetten szereti, ha könnyű az órája.
-
ToBeY
nagyúr
-
MaUser
addikt
válasz SupaCow #14237 üzenetére
Ha hosszabb távra tervezel az órával és napi szinten hordanád, akkor bármilyen bevonat és nem zafír üveg szvsz felejtős (kivételt képez persze a Max Bill Chronoscope ). Bevonat lekopik (igen PVD is, régebben linkeltem egy Porsche Design órát, hogyan tud az is kopni, pedig az közel egy nagyságrenddel drágább, de kopnak a szuperkemény Sinn és Damasko PVD bevonatok is...), ásványi üveg pedig karcolódik, bár ezt legalább tudod cseréltetni.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
ans
aktív tag
-
norbertb88
tag
válasz SupaCow #14272 üzenetére
Szerinrem az órában lévő H3 össz. radioaktivitása nem több, sőt valószínűleg kevesebb mint a Magyarországi éves háttérsugárzás! Ez 3,1 mSv / év!
A tritium lágy B-sugárzó, szerintem az órában lévő cső simán jól szigetel!
Szerintem akkor okoz az karcinómát, vagy egyéb mutagén hatást, amikor mondjuk egy banán!
Azt tudnod kell, hogy a tricium felezési ideje kb. 12év, tehát az órában lévő fény intenzitása a radionuklid aktivitásának csökkenésével négyzetesen fog csökkenni....ennek magyarázata bonyolult, inkább nem mennék most bele, DE ha érdekel privátban leírom!A fenti adatok nem biztos, hogy hajszál pontosak, de nagyságrendileg helytállók....nukleáris medicinából tanultam ilyesmiket, valamennyi megmaradt......
-
nostromo73
tag
válasz SupaCow #25938 üzenetére
Szia
Maximálisan együtt érzek veled, engem is nagyon tud zavarni egy ilyen a számlapon.
De ha esztétikailag túl tudod tenni magad rajta, és az óra működésében nem okoz gondot, akkor szerintem csak ez miatt nem érdemes megbontani, bőven ráér a következő elem cseréig vagy az időszakos tömítés ellenőrzésig. -
SupaCow
aktív tag
-
condy
senior tag
válasz SupaCow #73742 üzenetére
WiZARD, SupaCow: Nekem nem állt rá az agyam, bár nem is vittem túlzásba a próbálkozást. Ha lenne bennem vágyódás, vagy esetleg hosszabb külföldi tartózkodás miatt muszáj lenne, az persze megváltoztatná a tényállást.
A zasszonynak meg Isten őrizzen odaadni. Csak akkor vezet, ha kikerülhetetlen, akkor meg sokszor ő kikerülhetetlen.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
g0n21
senior tag
válasz SupaCow #74908 üzenetére
Erre voltam hétvégén. Ezen az úton, csak Bp- Szentendre -11-es út, Dobogókő - Esztergom, visszafele pedig Visegrád - Pilisszentlászló érintésével -Szentendre. Elképesztően gyönyörű volt )
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest