- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Én a minőségre megyek. Ezért is kár pl. ilyenre hivatkozni, hogy ez egy 170 ezres topik volt. Sajnálom, hogy ez a változás sokakat ilyen mélyen sért önérzetében. Pár ember heves reakciója őszintén meglepett. Páré kevésbé.
Engem nagyon zavart már, ami itt svájci órák címen futott. -
phranxinatra
aktív tag
Több hozzászólására emlékszem, mint a tiédre, már meg ne haragudj.
(#171658) Sungoo: És milyen sokan vannak itt az indulás óta. -
phranxinatra
aktív tag
Nem gondoljuk, mert ez indult svájci órák topikjának. Hogy az egyéb ennyire teret nyert, és megjelentek olyan arcok, akik miatt a törzsgárda egy része inkább már nem posztol, arról nem mi tehetünk. Én biztosan nem fogok sírni egy-egy "offtopik" Sinn, Original Glashütte, Grand Seiko kontent miatt.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
A hozzászólásnak nem feltétele a tulajdonlás. Régebben a kutya nem szólt más országok óráiért, mert volt egy egészséges egyensúly. Ez mostanra sajnos felborult. Az egyéb az nem azt jelenti, hogy 80%-ban Seiko meg Miyota van a porondon.
És igen, nekem jobban hiányzik pár régi arc, mint amennyire most majd néhány újabb fog. -
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Aki svájci órákról akar fórumozni, az miért hagyná el?
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Sziasztok, mizu? Jól látom, változott a topik neve?
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
És megfordítva sem ezt látnád.

-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Szerintem a Lear király az egy komoly darab.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Ne is mondd! Veszel egy ilyen szart, mész valami találkozóra, erre késel 2 másodpercet. Rolex ide vagy oda, úgy kivágnak, mint a taknyot!
-
phranxinatra
aktív tag
Azt vágod, hogy a Rolexnek fizetett emberei vannak, akik nyomják a hittérítést fórumokban, csetszobákban, facebookon? Valójában a legtöbben csak beszélnek róla, nagyon kevesen veszik, viszont a gyár egyik részlegében egérfogókat készítenek, azok eladásából fedezik a masszív veszteségeket, meg az óriási marketingköltséget.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Az elasztomer elnevezés az elasztikus + polimer összeolvadásával keletkezett, vagyis rugalmas polimert jelent. Ilyen rugalmas polimer jellemzően a kaucsuk, vagy még inkább a gumi.
(Wikipedia elasztomer szócikk)A Rolexet régóta jellemzi, hogy szereti saját(os) néven nevezni a dolgokat, szerintem ez a borítás akkor is csak gumi.
(Mallory vagy más, leszarom, nekem csak egy lyuk.) Közelebbi kapcsolatba nem hiszem, hogy valaha is kerülök vele. -
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Simán ér, nekem sokszor ezek az apró reszelgetések jobban tetszenek, mint egy tök új modell. Omegáéktól pl. az új kék Aqua Terra, ami a legjobban tetszik, meg a
nőibuzis Speedmaster. Ez a Superocean is jobban néz ki, mint az elődje, meg a werk se Sellita végre. (Bár ezt a Tudor-Bretyó boltolást tátott szájjal olvastam.)Kezednek meg gyors gyógyulást, akármi is van vele!
-
phranxinatra
aktív tag
Fémszíj. Mindenhez jól mutat, nem rohad, nem büdös, nem pállik alatta a kéz, könnyen tisztítható, környezetbarát, és egy ártatlan zsiráfot sem kell lemészárolni miatta.
-
phranxinatra
aktív tag
Öltönyhöz gumicsizma fílingje van.
-
phranxinatra
aktív tag
Alkuképes. Szerintem 2-ért is odaadja.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Az idei bázeli felhozatalból ki mit választana? Csak egy óra lehet, nem kéne érte fizetni, viszont nem lehetne elidegeníteni.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Ki védi? Bár akár védhetném is, mert veled ellentétben, rajtam nem csak 3 mp-ig volt Sub, hanem lassan 1 éve hordom. A te ízlésed viszont nem empirikus úton változott.

"pl. a no date Sub (ami valójában A Sub) nekem is jobban tetszik a dátumosnál, ráadásul még olcsóbb is lett volna egy ezressel, csak egy mindennapi órán számomra nélkülözhetetlen a dátum, és ezzel szerintem sokan mások is így vannak. Ebben az esetben a funkcionalitást helyeztem előtérbe. Második órának már simán bevállalnék egy dátummenteset."
"Sokáig úgy voltam, hogy ha Sub date-et veszek, akkor megrendelem hozzá a no date zafírját és kicseréltetem. Most sem mondom, hogy maradéktalanul tetszik, de úgy vagyok vele, mint a Seamasterek He-szelepével: ha ott van, ott van, annyira nem zavar. Pár év múlva biztos jobban értékelni fogom.
" -
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Nottinghami várnak annyi.

-
phranxinatra
aktív tag
A mérleg másik serpenyőjében viszont ott van a kisebb járáseltérés, hosszabb élettartam, para- ill. antimagnetikus tulajdonságok, stabilabb járás, miazmás. Azért ha lenne Patekom, szeretném, hogy a fiam is szervizeltethesse, ha lenne fiam.
(#169704) WiZARD: Hehe, ezt nem én linkeltem egyszer? Akkor még nem evett meg a genfi marketing.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Gondolom sejted, mennyire érdekel a véleményed...
-
phranxinatra
aktív tag
Nem kell itt semmit nyomozni, a küklopszot a Rolex találta fel, és az ő védjegyévé vált. Egyébként az általad említett dolgokból pl. az automata szerkezetet (legalábbis az azóta is mindenki által használt rotoros megoldásút) szintén a Rolex találta fel.
Persze ettől még egy túlértékelt, agyonhájpolt, uborkafára felkapaszkodott, messze nem a helyén kezelt gyártó.
A vicc az, hogy tisztán cinkből írtam a seikos hozzászólást (elsősorban fagyalllot célozva
), aztán most megint megy a paláver.(#169544) 5-ös kezelő: Sokáig úgy voltam, hogy ha Sub date-et veszek, akkor megrendelem hozzá a no date zafírját és kicseréltetem. Most sem mondom, hogy maradéktalanul tetszik, de úgy vagyok vele, mint a Seamasterek He-szelepével: ha ott van, ott van, annyira nem zavar. Pár év múlva biztos jobban értékelni fogom.

-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Na jó, azért a bal kezemen az óra, jobban a macséta, a melegítő ujja meg rá van húzva az órára. Ha meg bal kézzel kell hevesen csapkodnom (mert alapvetően balkezes vagyok), akkor leveszem, vagy átrakom a jobbra. Meg ahogy squir is írta, flexeléshez nem húzom fel. Itt a lényeg, hogy nem kell selyempárnák közt őrizgetni, mert használati tárgy, és nem lesz semmi baja, ha nem csak reprezentálni csatolja fel az ember. Szerintem a legtöbb komoly károsodás akkor éri a féltve óvott órákat, amikor a tulaj kiveszi a forgatóból vagy a széfből és véletlenül leejti.

(#169517) feliks: Orexban vette, oda kell visszavinni. Ragaszkodni kell ahhoz, hogy márpedig ennek nem lehet ilyen hangja. Lehet tolni valami apróbb füllentést, hogy egy ismerősöd ugyanitt vett ugyanilyen Tissot-t és az teljesen csendes.
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
-
phranxinatra
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Diablo IV
- Filmvilág
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy látszik, párunkkal kivételeznek 

Engem nagyon zavart már, ami itt svájci órák címen futott.

A fehér is szép, a többi nekem felejthető. Hátlapja ezeknek is üveg?

Persze ettől még egy túlértékelt, agyonhájpolt, uborkafára felkapaszkodott, messze nem a helyén kezelt gyártó.
Segítek: