Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserno
tag
Üdv!Én kb most egy hete vettem egy Orient EM 6500 8B automata órát.Fogalmam sincs meddig fog működni de nagyon tetszik.
Ti akik ott vagytok sehol........
-
Zserno
tag
Hozzá lehet jutni olcsobban mint amennyiért én vettem ami 33 ezer volt de soha nem vennék máshol órát csak hivatalis márka boltban.De mással is így vagyok pláne hogy könnyen átvághatnak....
-
Zserno
tag
Sziasztok!Szeretnèk venni egy retró swatch órát.Szerintetek megbizhatók mèg a swatch órák?
[ Szerkesztve ]
-
Zserno
tag
Lehet baromság de az normális ,hogy túl hangos a belseje.Már mint az a kütyü ami felhuzza a vekkert mozgás közben.Olyan èrzèsem van mintha szèt hullott volna a belseje..
-
Zserno
tag
válasz Szabikaa20 #74013 üzenetére
Akkor ez normális ezekszerint.Bár mondtam az órás srácnak.Ő valami olyasmit mondott ,hogy nagy a tok mèret ès van benne valami ami körbe fogja a szerkezetet azon is tud állítani.Egy hete haszálok autómatát bár volt már egy másik pár napig de èrdekes,hogy ha egy autómata órát vrszek fel annyira jó èrzès fog el nem úgy mint a kvarc óráknál...Nem is vennèk mást csak autómatát :-)
[ Szerkesztve ]
-
Zserno
tag
válasz JackFeryll #74040 üzenetére
Igen valóban bár tènyleg van egy sajátossága èlmènye az autómatáknak ahogy ketyeg.Az egy hatalmas èrzès.A forum az csak rá tett egy lapáttal,hogy nem is szabad erröl az útról letèrni.Egyszer remèlem egy komolyabb darabot tudok itt megmutatni nektek ès ugyan úgy kivesèzzük ahogy az a jó forumhoz mèltó. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Zserno
tag
Valaki tudja nagyságrendileg mennyi egy kristály üveg cserèje zafir üvegre?
-
Zserno
tag
Most olvastam,hogy egyörán nègy helyen van általában az óramárka jelzès.A számlap a hátlap a szíj ès a korona.Ha mindjuk a koronán nincs akkor az eredi órának egy nem eredeti rèsze.Hát az Órient órám koronáján nincs márkajelzès...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest