Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59519) schawo válasza #46372352 (#59473) üzenetére


schawo
titán

Jézus, ekkora zöldséget, remélem nem gondoltad komolyan a +/-2mm-t.

+/-0.1-0.2mm, csak tudni kell vele mérni. Nem egy precíziós jószág, orvosi műszereket nem ezek készítenék, de gyors saccolásra tökéletes. Titka, hogy nem szabad feszíteni. A rendes, precíziós fém tolók ebben sokkal stabilabbak. De ha ezt is megszokod, pontos leszel vele. Én párezer forintos 0.05 skálással ellenőriztem, és megfelelő. Persze mindent tönkre lehet tenni, csak akarat kérdése, ezt valamivel egyszerűbb, de én láttam már többtízezres myotát milliméteres kehével, minden csak barbarizmus kérdése. Ezért is először meg kell tanulni mérni, a barbárt pedig meg kell tanítani, és rá kell verni a kezére, ha nem tanul.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.