Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz maross #59149 üzenetére
mondok egy merészet:
én kis méretű késből, főleg konyhai felhasználásra egy mora 860-at vettem, amikor meguntam, hogy mindenféle vicces kategóriás élvesztő, irányíthatatlan, ergonómiát teljesen nélkülöző késsel szenvedjek.
ez olyan, hogy gyári élezéssel simán lekapja a szőrt a kezedről, skandináv (V alakú) élképzése van, ami szép vágást és jó éltartást biztosít, jó az élvezetése, viszonylag könnyű élezni és jó éltartó.
a bauhausban található ennek a brandelt rokona, ami egy mora 840 klón, de az nem rozsdamentes- hanem szénacél, jobb éltartó (és szikravető) de speciális kezelést igényel mert értelemszerűen korrodál.
a 860 hátránya, hogy a pengéje viszonylag vastag, 2,5 mm, ez hús bontásnál lehet kicsit kényelmetlen, ezért most már konyhai munkára nem ezt, hanem ennek a brandelt változatát venném, ez egy átcímkézett mora clipper (a 860 elődje, minimális módosításokkal), ugyanazok az előnyei mint a 860-nak, de csak 2 mm vastag a pengéje. ugyanúgy morakniv acél. ez az a bizonyos svédacél. rozsdamentes szintén. ahhoz képest amit tud, fillérekért van.
ez a férfinak legyen egy rendes kése kategória, ha elkezdesz dolgozni vele, akkor azon fogod észrevenni magad, hogy ha sajtszeletelésnél komolyabb dolgot kell csinálni, akkor automatikusan ehhez nyúlsz mert ez működik. mindig. aztán veszel még egyet, hogy a sufniban is legyen ha faragni vagy metszeni kell, aztán veszel egy rendes morát, aztán...
de tényleg, gondold meg. kiskés kategóriában szerintem ez egy nagyon jó kiindulási pont, ez alá most már nem adnám a konyhában sem, és nem egy ökör ára. minőségben meg ver egy háromszor ennyibe kerülő zwillinget.
nagykésből most ebből venném a megfelelő méretet. nem ez a legjobb kés amit az ikea árult, de fogásra jó, és gépbe is rakható.
de mivel megvan a mora, meg majd veszek egy ilyen bacho-t hogy legyen vékonyabb is, nem hiányzott eddig a nagy szakácskés.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz maross #59156 üzenetére
ha annyi hamburgert ettem volna, ahányszor eszemben vagytok, már nem férnék be a metroba...
nagyon szívesen, úgy is akarok venni egy bacho-t. te meg körülnézel, megtapogatod, hogy milyen aztán eldöntöd, megfelel-e.
a dantre által linkeltek közül nekem ezek tetszenek: [link] [link]
a thyssen acél az a 440C-hoz van közel, a sandvik (a mora acélja) pedig a 440A-hoz.
előbbi keményebb, de picit magasabb a széntartalma (közelebb áll a rozsdásodási hajlamhoz) az utóbbi alacsonyabb széntartalommal távolabb áll a rozsdásodástól (direkt nem rozsdásodikot írtam, mindkettő rozsdamentes) de nem annyira kemény. éppen ezért picit kevésbé éltartó de könnyebben élezhető. és az élezés kulcsfontosságú, ezt majd meglátod, rendesen, élesre élezni úgy hogy ne cseszd el az élt nem könnyű.
[ Szerkesztve ]
-
válasz DeFranco #59157 üzenetére
Az mar tul sok, jobban szeretem a 3000-es kategoriat. Annyira nem ertek hozza, es nem is hasznalom gyakran. Tudom hogy nincs felso hatar, ezert is nem nezek be valami keses topicba, mert rogton felugrik 30000-re az ár, alatta csak ovatos almaszeletelesre alkalmasak
szerk: egyebkent jelenleg ilyenem van, igaz mikor en vettem még 15-17 korul mocorgott, index vagy origo késes topicban ajanlottak, hogy ebben az arkategoriaban jo. Meg egy-ket fiskars, de nem vagyok oda ertuk, foleg a nagyobbak gyengusok.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
válasz maross #59158 üzenetére
késesben is szeretik a morát, bekérdezhetsz, max. nem mondanak olyat, amit tudsz vagy akarsz hasznosítani.
csak hogy tiszta legyen: a mora/bacho elsősorban all-around túrakés, annak lett tervezve. de ha kézre áll, kivételesen hasznos barát tud lenni a konyhában is
mi a baj a linkelttel, ami most van? nem tartja az élt? elvesztette az élét? nem áll kézre?
lehet egy alapos élezés is segítene rajta.
élezőből ezt első körben. ugyanaz mint a fiskars, csak töredék áron. kerámiabetétes. ha ezzel felnagyoltál egy élt, onnan már egy bögre alján is húzol rá rendes vágóélt ha más nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz maross #59149 üzenetére
Pár éve volt egy Indexes teszt - azóta szerintem annyit változott a helyzet, hogy a 4-5 ezer forintos kategóriában is kapni már olyan jó késeket, ami után hamar el fogod felejteni a Fiskarst (pl. a kolléga által linkelt, de van egy csomó japán, német, francia, meg még tán magyar is). Nem igazán éri már meg a legolcsóbbakkal vesződni, még ha valamennyire használhatóak is. Inkább fenőkőre érdemes költeni és a használat arányában néha fenni a kést (átlagos konyhában éveket is kihúzhat egy él, tehát nem kell rögtön ezzel kezdeni).
Ebay és kínai cuccok szerintem ebben a kategóriában nem játszanak.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz maross #59147 üzenetére
Mi ezt használjuk, jó ideje, nagyon bevált:
Tramontina Tradicional késOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Vikusz77
tag
válasz Silent77 #48751 üzenetére
Szia,
Vettem egy broadlink sp mini-t, de nem jövök rá, hogyan tudnám ezt távolról kapcsolgatni. Az itthoni wifin használva a telefont működik, de ha mobilnetre váltok a telefonnal, akkor azt írja, hogy az eszköz offline.
Lehet ezt távolról irányítani egyáltalán?
Előre is kösz a segítséget! -
válasz DeFranco #59159 üzenetére
Akarhogy kuzdok, nem tudom eleg elesre fenni, illetve viszonylag hamar el is vesziti az élét. Egy megfelelo finomsagu (szamra mar nem emlekszem) haidu fenokovem van.
#59161 koszi, igazabol ilyen is elkel par darab . Most szabin vannak, felirtam, kesobb visszaterek ra.
#59167 sajna mar kimuveltem magam hogy kéne, de lehet en vagyok b*asz
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
DeFranco
nagyúr
válasz maross #59166 üzenetére
höhöhö... azt hitted, hogy annyira egyszerű, hogy csak húzogatod, 'szt nindzsa
nehéz élezni jól, én sem tudok, csak óvatosan maszatolok, hogy ne szúrjam el nagyon.
persze ha a kés ratyi, akkor csinálhatsz akármit, nyilván.
tramonitát veheted, tényleg jók. nekem a recéssel van tapasztalatom. gépben ne mosd a fanyél miatt, megeszi.
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Most rendelném új reggel BlitzWolf BW-LT1-et, és Expedited Shipping Service (Ft17 & 5-8 business days) lehetőség van. Ez nem az a drága posta szokott lenni? 17forintot nekem megér hogy kinából 5-8 munkanap alatt megérkezzen. Egyébként akkor nem lesz esélyesebb hogy áfáztatják?
-
gabe_
őstag
-
chatran
őstag
Laptoptáskát érdemes a kínaiaktól rendelni? Van esetleg valami jóféle forrás?
-
chatran
őstag
válasz Mr.Csizmás #59175 üzenetére
Jónak tűnik, de 13-as kellene.
-
lorcsi
veterán
válasz Mr.Csizmás #59175 üzenetére
jól néz ki, de vajon a 15,6' belefér ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #59179 üzenetére
mármint a bugyirózsaszín? kisfiúnak?
inkább bármi más kínából[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
XP NINJA
őstag
válasz Mr.Csizmás #59179 üzenetére
Ennél a Xiaominál jobb lehet a Huawei?
Volt Xiaomim, de eladtam, viszont kéne és nem érdekel a szine ha jó cucc + nem is sürgős.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
ötletes cipő (vagy inkább zokni?) furoshiki shoes
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #59181 üzenetére
Nincs valami kuponkód, amivel az Huawei AM10 Bluetooth hangszóró ára lejjebb vihető?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tonyrulez
őstag
-
air
nagyúr
Xiaomi Roidmi-nél olcsóbb, másnak már bevált Bluetooth FM transmitter melyik lenne ajánlható?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mr.Csizmás
titán
válasz XP NINJA #59183 üzenetére
ha nem tetszik, 2 hétig el tudsz állni, vagy árában továbbpasszolod.
(#59186) tonyrulez próbáld meg kosárba rakni.
(#59185) w.miki kapcsi pontcsy beváltás, nem elég olcsó így se? 40€ árkategóriás termék.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
beg
veterán
-
csadi0011
őstag
Aug 12-én rendeltem, ma jött meg: 3 in 1 csíptetős optika telefonhoz [link]. Egy ismerősnek kellett megbízható. Ezt találtam annak, ezért nem a 300-400 forintos társait választottam. Igazán jó szállítási idő. Akinek van olcsóbb féle, vagy Zapals-os, amit kb. év elején rendeltünk páran, az tudja milyen az, ahhoz képest hatalmas a különbség. Súlyra is, meg anyagra is érezni rajta, hogy ez minőségi. Az üveg is gyönyörű benne, és nem valami bóvli műanyag kacat.
Snap-up-on tegnap este 10 órakor volt BlitzWolf BW-F4 bluetooth hordozható hangszóró. Én akkor este vettem észre, előtte nem is láttam, hogy kirakták. Vagy nem figyeltem, vagy tényleg nem sokkal azelőtt rakhatták fel. $ 0.01 / 28HUF volt. 5 darab. Sikerült elhoznom egyet. Végre egy igazi sikerélmény snap-up-ról. Nekem eddig ez volt a legnagyobb fogás.
[ Szerkesztve ]
-
luke30
tag
Reggel hoztam be a melóhelyre, azóta tesztelem. Elsőre nekifutásra magamnak vettem, de napközben mégis elpasszoltam spanomnak. Három felbontása van LD - SD - HD utóbbiban a képe egész vállalható, éles és az árához mérten a színekkel is meg lehet barátkozni (azért ez nem egy jobb minőségű sportkamera hogy a természet szépségében gyönyörködjünk)
Beállítása pofon egyszerű, androidos szoftver telepítés a mobilon majd azon belül regisztrállás, utána a kamera qr-kódját beolvastatni a progival majd a beállításokban a wifi-t beállítani és kész. Azóta mint wifi-n mint mobilnet-en elérhető a kamera. Pörög - forog mobilról vezérelve, belehet állítani hogy mozgásra email-t küldjön ill elindítsa a felvételt a kártyára ill kommunikálni (beszélni) is lehet oda - vissza.
Hogy Neked mennyire felelne meg azt nem tudom. Azért sötétben nem lesz egyszerű felismerni a tettest + azért a parkolóban (már ha kültéri) mászkálnak mint emberek mint állatok, folyamatosan kapod majd a leveleket."Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
dugesz77
őstag
válasz XP NINJA #59183 üzenetére
Igaz én nem Xiaomi hanem Blitzwolf F1-el tudtam összehasonlítani. Hangra is meg szolgáltatásokban is jobb a Huawei. A Xiaomi amit linkeltél sima Bluetooth, a Blitzwolf-ban ott az aux bemenet pluszban, a Huawei meg aux + sd kártyás is. Kihangosításra is tökéletes mind a kettő. Hang úgy tudom a Xiaomi-nál jobbnak találják a Blitzwolfot tesztekben a Blitzwolfnál meg szerintem meg aki hallotta azok is t jobbnak ítéltük meg a Huawei-t. Meg a magyar garit és a pár napos szállítást se felejtsük el a Huawei mellé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest