Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57609) spidersoft válasza DeFranco (#57605) üzenetére


spidersoft
senior tag

A dymonak van olyanja... pl. a dymo omega. Ez úgy működik, mint anno a margarétafejes nyomtatók, amelyik olyan, ahhoz ugyanúgy lehet venni betűtípust. Ezek az olcsók csak műanyagra képesek nyomni, de van másfél helyiértékkel drágább verzió is, ami fémlemezt is tud dombornyomni. Iparban ez utóbbi is előfordul, főleg retkes/oldószeres/meleg környezetben. Ha veszel, akkor kis méretű betűt nyomót nem érdemes, mert az apró betűk nehezen nyomódnak kontrasztosra, jól olvashatóra: vagy nem nyomódik meg rendesen, vagy a betű a környezetével együtt kifehéredik. Némi gyakorlással és pár méter elrontott szalag után el lehet sajátítani a kis betűméretűeknél is, hogy milyen erővel nyomd a ravaszt, hogy pont szép legyen a betű :)

Amúgy a lidis brother gyári szalagja nagyon komoly: első próbanyomtatás felirata "próba" volt, egy használaton kívüli kutyaólra ráragasztottam (költséghatékonyságból a következő kutyánk neve legyen "próba"?... :DDD ). Ez volt ugye két éve, azóta veri az eső, éri a nap, fagy, bogarak... és még gyári szépségű a nyomat, meg a ragasztó is tart a *festetlen deszkán*. Majd ragasztok alá egy másik feliratot ezzel az utángyártottal, megversenyeztetem őket :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.