Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54068) spidersoft válasza HoTaZo (#54058) üzenetére


spidersoft
senior tag

A képen látható izé jó eséllyel polipropilén, amibe tudtommal nem szoktak BPA-t kutyulni. Mondjuk mást meg de (például nem biztos, hogy élelmiszer minőségű granulátumból lett készítve), így rossz még nyugodtan lehet :DDD

Ami érkezett:
- derékmérő: félig le volt szakadva a vége. Lenyisszantottam róla, szétvettem a görcsöt, amibe bele volt téve, és újraragasztottam. Mivel gyárilag volt benne majd egy centi csalás, így újraragasztva még pontosabb is lett :D A hirtelen kéznél lévő acél mérőszalaggal összemérve 1,5mm-rel mutat többet, tehát amennyire kell, pontos. Volt kis malőr is: nyilván sikerült megnyomnom a szalagvisszaszívó gombot, mielőtt feltettem volna a bütyköt a helyére, így beszívta a szalag végét... kipiszkáltam, de az előfeszítést már nem tudtam visszahozni, így 20cm-ről indul... mindegy, a célnak megfelel. Szerk: a szalag üvegszálas, nem holmi nyúlós nejloncsík, van itt minőség, kérem :DDD

Vákuumzacskó: amikor vettem, még 1 CAD volt a legkisebb, 35x50-es. Érdekessége, hogy nincs rajta szívócsecs, ahova a porszívót kellene csatolni, csak a végén egy labirintus, ami a vákuum hatására összetapad és nem engedi be a levegőt. Viszont hogy a vákuum hogy megy be? A termékképnél a jány feltekerte... szerintem meg ráültem :D 102kg nem tévedhet... egyébként dundi mikroszálas kispárna 2cm alá keveredett, és a tasak nem is nőtt kicsit sem egy hét alatt, tehát megbízhatónak mondható a zárás.

Egérfogó: munkahelyemen volt dolgom ilyenekkel, jó sok egeret megfogtam vele, így vettem itthonra is, mert a célnak megfelelőnek ítélem (nem, nem loptam bentről, inkább vettem magamnak... biztos génhibás vagyok, nemtom). A rugója erősebb a kelleténél (meg annál is, amit bent használtunk), szóval lehet nem lesz hosszú életű, de majd kiderül.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.