Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#183178) azbest válasza Cold5 (#183176) üzenetére


azbest
félisten

gondolom azt tudod, hogy csak akkor lehet annyival tölteni, ha csak egy valamit töltesz. Ha több dolog van bedugva, akkor kevesebb. Az S23 az jó lehet, mert 60+30 módot is tud az oldalon lévő táblázat alapján.

A 60w még elég lehet olyan notihoz, amihez a gyári töltő 65ös- 5 wattal kisebb töltőt még talán elfogadnak a gépek (90w-os gépen max 10w-tal kevesebbig szereti), de kisebbnél vagy nem tölti vagy kiírja hogy lassú töltés és a gép sebességét lelalssítja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.