Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
van ehhez valami neten elérhető manual? kíváncsi lennék hogy egyszerre hány eszközt lehet vele vezérelni és azok között hogyan lehet váltani, stb.
gyakorlatilag TV vezérléshez (ki/be, hangerő, csatorna, forrás) és kodi vezérléshez használnám, kodi viszont a PC-n fut.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
A Bangoodon a Bangood Express szállítás mennyire valós az a 10-15 nap?
Mert 3an rendeltem egy fejhallgatót és 4e óta nem mozdul.Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Beni2360
félisten
válasz spiky03 #175153 üzenetére
Ünnepi hetük van-lesz. Nem dolgoznak. Majd jövő héten.
KÍNA 2021. ÚJ ÉV: Február 12
Az AliExpress ez évi akcióinak listája ezen a linken olvasható.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Janos250
őstag
válasz spiky03 #175153 üzenetére
"A Bangoodon a Bangood Express szállítás mennyire valós az a 10-15 nap?"
Korábban valós volt, de január második felében valami történt, az azóta feladott rendelések nem mozdulnak.
[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
RicsiSuly
aktív tag
Nemtudtok valami használható hőmérőt aminek van külső egysége? Nemkell semmi csicsa külső, belső hőmérséklet mefgbelső páratartalom más nemkell.
Üdv SRicsi
-
tobias40
veterán
[link] Ilyet keresnék ,távirányítós változatban mert ezt kézzel kell kapcsolgatni.
Ez tökéletesen jó minőségű csak nem távirányítós...
Erősítőhöz használom és állandóan fel kell állni ha át kell kapcsolnom!
Természetesen jó minőség kellene és olcsón!Lehet itthoni beszerzés is...
-
pulutodurumo
őstag
válasz RicsiSuly #175166 üzenetére
Ha jó itthonról is, ~10$-nyi pénz.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
kulup
tag
Nagyon vicces ez a Spin&win játék alin. 10 tekerésből 10-szer nyertem 7 coint. Teljesen véletlenszerű :-)
-
RicsiSuly
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz sambenez #175171 üzenetére
Igen de ezek nem tudnak csak 4K/30 Hz-ig.
HDMI version: 1.4
Ami ő linkelt az 4K/60 Hz-s nekem is volt.
De van 4K/60Hz csak keresni kell.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nirvatti
tag
válasz bbsofficial #175175 üzenetére
Nekem pont pár hónapja kezdett el vicceskedni (a majdnem 4 éves Digoo-DG-TH1980-val) az egyik erkélyen a külső jeladó, még ha 1 méterre volt a benti, akkor is.
Aztán átvittem a másik erkélyre (szintén árnyékba) és azóta újra szeretik egymást. -
bul07
nagyúr
válasz kulup #175170 üzenetére
Nekem ma 4x volt 77, van is már vagy 4500,
Éjszaka csak úgy lőttem egy 1$ kupont és ez lett a vége
Semmi szükségem rá, de hagy hozzák csak, főleg ennyiért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kigyi_23
addikt
válasz bbsofficial #175175 üzenetére
2 éve megy elemet még nem cseréltem nem tudom, hogy termeli-e az áramot vagy mi a fene lelte, de megy (na jó májusban lesz 2 éves)
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Aki használ Mi WiFi Amplifier 2-t, a firmware-t tudtátok frissíteni 2.2.21-re?
Nekem sikertelen, mikor rányomok az update-ra, akkor egy pillanatra olyan mintha csinálna valamit, de még sem, rögtön visszadob (újraindítás és reset is volt)!(^)(>.<)(^)
-
Atomgeszi
veterán
Lézeres távolságmérőből van ajánlott? 30-40-50 m bőven elég lenne EU raktár előnyben.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Skillet #175185 üzenetére
Itthon a ház körül jól jönne mindenhez. Falak szélessége, hosszúsága, térkő mennyiség számolása területre. Nem kell 100% mm pontos, de azért ne fél métert tévedjen 20 méteren.
Kint és bent is használnám.Ezt néztem: [link] Kár, hogy nincs EU raktárban.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Skillet
addikt
válasz Atomgeszi #175186 üzenetére
Nézz szét itthon. A Lidl-t tényleg érdemes megnézni.
Amúgy van olyan, ami EU-ból jön.
KATT.
Gyorsan kellene, hogy ideérjen, vagy miért fontos az EU raktár?
De itt van az is, amit te néztél. Franciáktól jön.
KATT[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
addikt
Sziasztok!
Sokatok rendelkezik itt biztos a Xiaomi e-ink kijelzős hő- és páramérőjével.
Állítólag egy elemmel 1 évig bírják.A probléma az, hogy veszegetem én már az idők folyamán különböző helyekről (csak is helyi boltok és üzletektől) a CR2032-ket, de egyelőre nem úgy tűnik, mintha megtaláltam volna azt a típust, ami tovább bírná vele pár hónapnál (szerintem fél nem volt még meg elem csere nélkül sosem).
A legutóbbi elem vásárlásom az egész katasztrofális volt, Grundig elemek és jellemzően 1-2 hetes üzemidőt bírtak vele. 🤣Szóval aki rátalált életében combos féle CR2032 elemre, az ne tartsa magában kérem. Külföldi rendelés, helyi vásárlás, nem számít, csak legyenek normális CR2032 elemeim végre.
Köszönöm előre is![ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Sajnos a múlt heti akciós újságban sem találom. Nem regionális volt csak?
Hétfőn voltam a Lidl-ben, és nem is láttam, pedig mindig megnézem a bazárt.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz Skillet #175188 üzenetére
Nem olyan fontos, de szívtam már meg, hogy jött 3 hónapig valami.
Illetve nem értem, hogy miért jön tényleg Mo-ra ugyanaz a cucc, ugyanazzal az NL posttal 2 hónapig, németbe pedig 3 hét alatt megjön. Ugyanaz. Ezt direkt egyszer kipróbáltam.
Ez egy 0%-os shop sajnos. Nem tudom, hogy mennyire lehet megbízni ezekben, hogy még egymást is másolhatják?
-
mazsi
senior tag
válasz fery02 #175189 üzenetére
Pokémonos körökben ez felkapott téma volt a gombelem.
Az Ikeas 10 darabos kiszerelésben olcsó, de felét/harmadát bírja az átlagnak.
Aldi/Lidl saját márkás viszont elég jó ha friss gyártásút tudsz venni. Nem emlékszem pontosan, de ha hegyekben van kirakva, akkor nagyon nem nyúlsz mellé.
Kínából én csapnivaló darabokat kaptam, pedig 15-20 kört biztos futottam a témában.
Kínai boltban érdemes még márkás ( pl. Sony) próbát tenni.
2-3 hónapnál tovább viszont ne tárold ezeket, mert több év a lejárat, de gyorsan esik a feszültségük.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest