Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#166137) Flashback válasza oszy (#166134) üzenetére


Flashback
addikt

Semmilyen model sem ajánlott amit kefés motorral működik.
Persze ha csak hülyülni kell meg évente kétszer elővenni, gyereknek összetörni akkor OK. De pénzkidobás minden más esetben. Gyanítom a szervók is full műanyagok lesznek.

Nem lehe "finoman" vezérelni, kopik, erőtlen, gyorsan merül, fűt... Viszont olcsó mert alig kell hozzá vezérlés.

Azt csodálom hogy még vannak kefés cuccok. A kézi szerszámoknál szerencsére már pár éve elkezdték lecserélni a kefés motorokat de ott még mindíg nagy a kínálát.
De modeleknél kb nem is látsz ilyeneket a gyerek cuccok kivételével. Nézzetek szét a HobbyKingen pl ez már jó lehet csak ehhez kell még lipo meg táv. De 160 dodó körül megáll. Ezekhez még alkatrészt is kapsz.

Persze ez csak magánvélemény 10évnyi modellezés, repülőzés, helikopterezés után.

[ Szerkesztve ]

Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.