- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok!
Ebayen kitol tudnék venni olcsón szilikon fülhallgató pótgyűrűt ,agybadugósat?
-
DJGABI
addikt
válasz
krisztianAMG #15644 üzenetére
ahol nincs külön odaírva hogy EU/US méret 1-2 mérettel nagyobbat kell rendelni sztem. bár aztán pajti rendelt egy M-es focimezt, azt mondja az jó volt neki.
-
-
fraba
aktív tag
Valaki rendelt már bármilyen bringás gatyát külföldről? Itthon tízeze', ebayt nézegetve talán a töredékéből is kijönne. Mit tudunk a méretekről?
-
havri1
félisten
válasz
nelsonmanian #15640 üzenetére
-
nelsonmanian
senior tag
én még februárban rendeltem, még nincs itt
Akkor is akciós volt, de most lehet rendelek még egyet, meglátjuk melyik ér ide előbb -
trebrona
nagyúr
Ha így haladunk banggood lassan egy külön konténert küld nekünk, csak power bankkel.
-
havri1
félisten
-
axlfsi
veterán
válasz
kenny123 #15596 üzenetére
Gondolom azota mar leesett, de en csak most olvastalak; igen, engem is a nagyobb erdekelt, de oda a lentebb emlitett kupon nem hasznalhato fel (mert eleve deal-be adjak es ilyenkor nem engedi azt hasznalni). Viszont mivel majdnem a fele a kuponnal a 10400, szerintem jobban megeri (hacsak nem feltetlenul elengedhetetlen az egyszerre ket eszkoz parhuzamos toltese, a kapacitasbeli kulonbsegekkel meg lehet bekelni
).
-
Vikusz77
tag
Olvastam, hogy itt pár embernek van Imax B6 klón töltő. Honnan érdemes venni? Ebay-en látok 4800ft körül többet is, de nem szeretnék belefutni egy olyan eladóba, aki fel sem adja, szóval olyan kéne akivel már van közületek valakinek pozitív tapasztalata, akár más termék kapcsán is. Jó lenne azért, ha 5 ezer ft környékén megállna.
Előre is kösz! -
kenny123
addikt
Köszi szépen mindenkinek, most picit megnyugodtam. Remelem megjön minél előbb.
Sagesz: köszönöm szépen, ugyanezt rendeltem ebayrol.
csak balek módon ennek az árnak az otszoroseert. :/ akksi mennyi bír kb?
-
vwpolopg
őstag
válasz
mrgergoke #15612 üzenetére
Nézz körül munkavédelmi boltokban. Nagyon profi és normálisan kinéző munkavédelmi napszemüvegeket lehet kapni. Ráadásul sokkal több szabványnak kell megfelelniük mint a sima szemüvegeknek. És nem drágák, pár ezer forintért kapni nagyon jókat. Pár éve vettem 3500-ért egy polarizáltat csak 2 hét után ellopták...
Tényleg nem ormótlan ocsmányságokról beszélek, divatos, jól kinéző, biztonságos szemüvegeket kapni olcsón
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
Outlander #15613 üzenetére
Ha az átlag kínai cuccokhoz viszonyítod (amire a kérdésem is vonatkozott igazából), ez aránytalanul drága azokhoz képest. Itthon 20-30k simán van egy napszemüveg (UV+pol.). Pár napja voltam a Vision Expressnél és 40k volt gyakorlatilag az összes valahogy kinéző napszemcsi.
-
havri1
félisten
válasz
kenny123 #15614 üzenetére
Az hát, ez egy tök fake tn volt.
Ezt generálni tudja az eladó, és a statisztikákból generálja a kamu állomásokat.
Sajnos sok helyen már kötelező a TN, és emiatt csinálják ezt.
Ettől még valószínű (ahog yírták is) feladta, és meg fog érkezni, de nem a TN-ben rögzített helyen és időben van a csomag. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Kb 10 napja rendeltem egy üveg fóliát Kínából. Kb 1 hétig élt a tracking, és mar jelezte hogy az országban van. Azóta semmilyen oldal nem találja a kódot, egyszerűen nincs róla semmi.
Probléma lehet, vagy ez normális?
A célország Hollandia, a kód pedig YC563172204YW. Ha valaki tud vele kezdeni valamit. Köszi
-
mrgergoke
aktív tag
Az hogy lehet, hogy itthon baromi drágák az UV-szűrős + polarizált napszemüvegek, kint meg ezrestől már lehet kapni (ha hinni lehet az ezt részletesen taglaló descriptionnek)?
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm ebook olvasójához szeretnék lámpát venni. Rácsíptetősre gondoltam, de nem tudom, hogy melyik számít jónak. Tudnátok linkelni egyet? -
RBJ
addikt
Szerintetek rezeg ez bejövő híváskor?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest