Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz wwenigma #8145 üzenetére
Köszönöm a tippet, ebayről meg is rendeltem, 7300 ft-ba jött ki postával, átváltással. Banggodról olcsóbb lett volna egy ezressel, de az ki tudja mikor ér ide..
Még egyszer köszönöm, hogy még kérdeznem se kellettELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz cs.david94 #9714 üzenetére
Köszi, lehet rendelek egyet. Totál Hülye vagyok az áramhoz, de már sokszor jól jött volna egy multiméter kütyü
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Én majdnem vettem egy xiaomi mi 3 -at. Sikerült is volna, ha nem veszem észre, hogy nem free shippinges, hanem 63$ a posta...
Tegnap este néztem ki, reggel fél órát ültem előtte, nyomkodtam az f5-öt (mert a visszaszámláló nálam mindig késik), aztán amikor buy now-ra nyomtam, kiírta, hogy mégse 180 dodó, hanem 240.. na annyiért már nem kell.( 70 körül lehetne eladni itthon, ha rájön az áfa akkor már majdnem 80-ba került volna )
MiPadot néztem még (az persze ingyen postás volt), de abból csak 10 vagy 20 db volt, arra nyilván esély sincs itthonról (szerintem túl nagy a ping, legalábbis nekem biztos). Azon se csodálkoznék, ha az ilyen 10-20 db os cuccokat nem is nyerné meg senki, hanem az eladó venné meg... fene tudja.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Degeczi #9902 üzenetére
Én is rendeltem egyet "majd jó lesz egyszer" alapon (kb majd a motor, autó akkumulátorát fogom mérni vele, lehet még az is nehéz lesz nekem )
Majd mondj róla véleményt szakértői szemmel légyszi
Bár gondolom cs.david94 azért ajánlotta mert jószerk.:
én hétfőn rendeltem, elvileg már kézbesítés alatt van.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz cs.david94 #9918 üzenetére
Hétfőn rendeltem meg, ma meg is érkezett. Nagy meglepetés számomra, hogy kaptam egy ajándék elemet is hozzá
Ha hobbi eszköz akkor nekem tökéletes lesz, igazán használni sem tudom, de már többször kellett volna, így most úgy döntöttem beruházok egyre. Mint írtad is, olcsóbban úgyse találtam volna, legalábbis olyat nem mint ez.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz wwenigma #8145 üzenetére
Sziasztok!
Mint írtam is annó, megrendeltem az ebay linken lévő powerbankot. Azóta is várom. Angol raktárból nem kellett volna már megérkeznie? November 7-én rendeltem meg, 8-án már kaptam is az emailt, hogy elküldve. TN nincs, azóta várok. A várható érkezés nov.19-dec. 10, úgyhogy van még időm. Ugye paypallal fizettem, tehát nov. 7-től számítva 45 napom van a refundra, ugye? (az dec 22 ha jól számolom. )
(mondjuk pont azért rendeltem ebayről, eu raktárból, hogy ne kelljen rá két hónapot várnom, mert ha nem kapom meg akkor rendelhetek másikat, még ha a pénzt vissza is kapom, akkor is el van késve...)ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz pakfong #10758 üzenetére
Akkor a 45 napot is onnan számolom, köszönöm.
Azért tőle rendeltem, mert itt ajánlották, és eredetit küld. Írták többen is, hogy rendeltek ők is. Esetleg megérkezett már valakinek? Összefoglalót átolvasom még egyszer, mert már rég láttam, bocsi, ha olyat kérdezek ami benne vanELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz valikund #10805 üzenetére
A free az ingyen van tényleg. De amikor összegzi a fizetésnél a dolgokat akkor is láthatod.
Kínából hajóval jut el M.o.ra. Te meg a postástól tudod átvenni.
Arra figyelj, hogy az áfa-határt ne lépd át (22euró), mert ha átléped akkor áfát kell fizetned.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sikerült felvennem a kapcsolatot az eladóval. Kaptam egy TN-t. Ezt miért nem küldte rögtön? Na mindegy a tn szerint már feladta, de hogy lehet az, hogy egyik másik nyomkövető oldal sem látja? Svéd posta egyébként.
A feladáson kívül nem történt semmi a csomaggal azóta sem..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz maggi1886076 #10819 üzenetére
Erre is gondoltam....
-
mm89
őstag
válasz havri1 #10821 üzenetére
2014-11-13 14:00
Order in transit
2014-11-12 15:00
Order dispatchedde mondom, csak a 17track.net oldal látja, a posta.hu nem, meg a deliveries nevű android app sem.
Meg az is furcsa nekem, hogy ha van TN, akkor miért nincs feltűntetve az ebay relési adatlapon?
Pedig jó értékeléssel bír az eladó, és itt ajánlották, hogy tőle eredetit lehet kapni, azért mertem rendelni. Többen írták is utánam, hogy rendeltek, bár azt nem tudom, hogy ugyan innen rendelték-e...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Gépötty #10824 üzenetére
Azt írtam, hogy a többi oldal nem látja, pl a posta.hu vagy az említett android app.
INNEN rendeltem, az item location nekem egyértelműen UK, tehát ha kínából küldik akkor biztos kapja a negatívot.. direkt ezért rendeltem uk raktárból, mert tudom, hogy kínából nem nagyon engedik ki az akkumulátorokat, de ha mégis, akkor rohadt hosszú idő a szállítás.Többször kaptam már svéd postával cuccot, sőt az SJ4000 először china posttal akart jönni, de visszafordították, az akksi miatt. Svéddel küldték, úgy átjött, igaz áfát kellett fizetnem. Biztos beszarok ha ezt is megfogják, mert kínából jön. Bár az ebay adatlapon 21.99 euro van írva, a paypal nekem 22.79 eurot könyvelt le, tehát pont az áfahatárt át is lépem vele, így kapok rá 7euro áfát
[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz Silent77 #10830 üzenetére
akkor bocs. Tudtam, csak mivel UK -ból küldi (elvileg), ezért nem érdekelt. Írtam is neki egy szép kis levelet, hogy ha kínából küldi és megfogják és áfát kell fizetnem akkor nyugodtan ki is fizetheti mert direkt ezért rendeltem tőle.
Az egészben az a legrosszabb, hogy nekem a cucc kéne. Ha megvárom a refund időt is és kb karácsonykor kérem vissza a pénzt ha addig nem kapom meg a csomagot, akkor se vagyok előrébb, mert rendelnem kell másikat és azt is mire megkapom ..... na mindegy, várok még egy kicsit és reménykedek.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
Aki emlékszik még(és érdekli), annak jelentem, megérkezett a Xiaomi powerbank a csomagon nincs kínai karakter, ebből gondolom, hogy tényleg UK -ból jött. Kicsit több mint egy hónap volt, és még 7100ft -ba került
Nembaj, mostmár megvan és nagyon tetszikELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz Degeczi #11321 üzenetére
Pont erre gondoltam én is! Azért a dinnyehéj nem éppen a puhaságáról ismert
Az uborkás cucc meg... lehet, hogy náluk egységes, szabvány méretű kígyóuborkák vannak, de itthon nem ez a jellemző. Szerencsére!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Múltkor rendeltem 10400-as Xiaomi power banket ebayről (itt volt linkelve), de több mint egy hónap volt míg megkaptam, pedig állítólag UK-ból küldte. Na mindegy.
A lényeg, hogy most 5200-as kéne vagy 5-6 db (rákaptak a barátok, családtagok). Tudtok valami tuti jó, lehetőleg EU-n belüli forrást, ahol biztos eredetit kapok jó árban, TN-el? Írtam a xiaomishop.hu-nak, hogy tudnak e még szerezni 5200-asat, de még nem válaszoltak. A xiomishop.com -on meg nem igazán értem, hogy mi az, hogy "Only support shipping from EU Warehouse and UPS Express( from china)" Most akkor ez honnan jön? Bár kosárba rakva észrevettem, hogy huszonpár USD a szállítás, úgyhogy ez se jó.
Előre is köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz VegyesTamás #11352 üzenetére
Köszönöm, mindenképp maradnék a xiominál. A 10400 -assal nagyon elégedett vagyok. Ezt tudja egy töltéssel feltölteni:
- iPhone 5s 1x
- Nexus 5 3x
5-10% közötti értékről fullra. Mindkettőre igaz, hogy kb 1 óra alatt ment kb 75% -ra, onnan még egy óra alatt 100-ra, de ez ugye a LiPo akksi tulajdonsága.
Szóval nekem ez nagyon jó, és 7100 Ft volt!
5200 mAh -s azért kéne mert öcséméknek is megtetszett a dolog, csak kisebbet akarnak. Azzal is feltölti 2-2,5x az iphone-t.
Xiaomishop.comon találtam is, de sehogy nem jövök rá, hogyan kéne EU raktárból rendelni. Csak kínai szállítást ajánl. Pedig a 15$-os ár nagyon jó lenne! Ráadásul a szállítást is darabonként számolja felELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Azért itt kérdezem, mert olvastam, hogy vettetek páran Cheerson cx 10 quadcoptert.
1. Mi az a headless mode?
2. Valószínűleg az előző kérdés válaszának ismeretében, már rá fogok jönni, de azért megkérdezem:
Mivel tud többet EZ mint EZ
3. Kb igaz a 8 perces repülési idő? Power bankról töltve tényleg 10 perc alatt feltöltődik? (xiaomi 10400)
A válaszokat előre is köszönöm, remélem nem offoltam nagyotELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz AndrewTdi #11439 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lenne. Bár tudok vele fizetni aliexpressen is.
htc07
Én is valami ilyesmire jutottam, hogy ha megnyomom az irányváltó gombot, akkor mindegy, hogy merre volt az eleje fordítva. Csak nem értem, hogy ezt mi alapján dönti el Na várok még, hátha valaki egyértelműen elmagyarázza. Nem nagyon találtam róla leírást, azon kívül h király dolog. 5 dolcsi az árkülönbség a sima, meg a headless módos között, úgyhogy lehet inkább többet adok érte, ha tényleg akkora királyságELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz szjoci #11442 üzenetére
Nekem volt ilyesmi helim, tescóból 3k ért. Jót játszogattam vele, bár nem volt egyszerű irányítani, főleg, hogy amikor merült az elem trimmelni kellett. Azóta már annyira gatya az elem benne, hogy kb 1 percet lehet vele játszani, aztán már irányíthatatlan még egy percig utána már fel se száll
Minstrel
Értem. De honnan tudja, hogy én hol vagyok hozzá képest?
Propeller védő keretet néztem inkább hozzá, vagy az súlyban már sok lenne neki? Mégiscsak jobb védeni mint cserélgetni, nem?
Tehát akkor csak a kapcsolható headless mode a különbség. Hogy megéri e az 5dolcsit, azt meg nekem kell eldöntenem, de szerinted megéri?üszök
köszönöm a visszajelzést, legközelebbi vásárlásnál azért rápróbálokELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-
mm89
őstag
Én vagy a nexus 5 töltőjével, (1.2 A) vagy a gpad 8.3 töltőjével (2A).
A kicsivel elég lassú, nem mértem, de szerintem volt vagy 5 óra.. majd legközelebb nézem.
Amúgy jó gyorsan megkaptad, remélem nekem is sietnek a banggood rendeléseimELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Akit esetleg érdekel, most akciós banggood -on a Cheerson CX-10A. Még jó, hogy pénteken rendeltem meg, 6 dollárral drágábban
-
mm89
őstag
válasz havri1 #11628 üzenetére
kissé figyelmetlen voltam
szerk.:
már ott volt mikor olvastam, csak több dolgot csináltam éppen egyszerre, ezért nem néztem meg.
Azóta megnéztem, értékelések alapján nem zárnám ki rögtön az eladót, de nem is a legnagyobbak közé tartozik.
Egyébként még a jelenlegi áron is kérdéses a kábel minősége számomra[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz huliganboy #11893 üzenetére
Szerintem is inkább banggoodról rendelj. Van UK raktáron nekik, így nem lesz vámeljárás (amit linkeltél az kínából jön, +27% áfa és + 1500 Ft vámkezelési költség. ).
akkupakk
copter
Mondjuk az akku az kínából jön, de áfahatár alatt van. A quad meg 15e Ft ra jön ki, 10 nap alatt megkapod.Én most egy Cheerson cx10a -t várok, majd azon eldöntöm, hogy kell-e nagyobb, mert ez a xyma nagyon megtetszett nekem is. Nem is a kamera miatt, mert az nem valami nagy szám, inkább a cserélhető akksi miatt, nameg csak nagyobb és komolyabb cucc.
-
mm89
őstag
válasz gilfoyle #12137 üzenetére
Ne lepődj meg azon ha a tényleges feladás dátuma eltér attól ami az adatlapon van
Én szerencsére kértem TN-t. Inkább fizetek 500ft-tal többet, de tudjam, hogy merre jár, ami még fontosabb, tudjam bizonyítani ha nem kapom meg.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz szakalistvan #12897 üzenetére
Én a SOMOTO kártpitnál csináltattam kulcstartót. 2500 volt még annó postával, ha érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest