Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz Metacska #135493 üzenetére
A GB sokszor irkál össze vissza. Gondolom sok csomagot visszakaptak már, gondolok itt az értesítő nélkül visszaküldöttekre. Akkor is írnak ha rád éppen nem vonatkozik, de a trackingben azt látják pár napja már megérkezett. Az én angolom meg szar, mégis egyértelműen látom, hogy megérkezett Magyarországra a csomag.... Már csak a clearance processing miatt is, ami általában a célországban megy végbe.
Ha a postánál van a csomag, kérdezz rá telefonon tracking szám alapján. -
Czimby
addikt
válasz KamuMazsola #135488 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
veterán
válasz citkar #135499 üzenetére
Ha drágábban adja nem veszik meg, jobban megéri nekik így.
Filléres cuccokra neked se éri meg ha több postát fizetsz. Sima levélként pedig teljesen mindegy szinte melyiket választja. Itt az élő példa, BG ugyanaz a posta, nemrég 2-3 hét volt, most 40-50 nap és nincs itt. Én nem hibáztatom a BG-t.tboy93: Beszélgetés folyik, nem vita.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Zola007
veterán
válasz citkar #135505 üzenetére
ők is ezt teszik
így is gyakran 50-100% az árrés a beszer árhoz képest nekik, szóval biztos bele van kalkulálva
Mondjuk a notórius "nemjöttmegrefund" emberek azért kihasználják a rendszert, tudok én is olyanról, aki rendszeresen refundoltat, pedig megkapta, amit rendelt, aztán dörzsöli a markát, mi pedig szívunk az ingyenélők miattMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beni2360
félisten
Na azért a sok posta szidás mellett egy hazai viszonlat. Szerda rendel és átutal bankon,csütörtök 16h jön levél posta csomagot adtak fel Szegeden, ma 13 h csenget a Postakocsis itt a csomag. Akkor ott valahol a vámszabad területen van a gubanc szvsz.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
w.miki
veterán
Alfawise Dual USB Ports Bluetooth 4.2 Car Charger FM Transmitter - BLACK
Ár: 7.99 USD
Shipping Cost - 0.71
Kupon: GBYTBXX211 (100 db)Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card - LIGHT BLUE
Ár: 3.99 USD
Shipping Cost - 0.91
Kupon: GBYTBXX207 (200 db)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
veterán
válasz citkar #135505 üzenetére
Persze, hogy bele.
20$-ár környékén legtöbb amúgy is regisztráltan adja fel, persze itt is vannak kivételek, pl a kedvenc sd kártya eladónk, aki még 60$ csomagot is simán küldte. Rég vettem, lehet azóta már változtatott.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
citkar
addikt
válasz Zola007 #135506 üzenetére
Igen sajnos az ilyen visszaélőkkel nehéz mit kezdeni. Nyilván ha sok a refund a rendszer büntetheti (kizárhatja), de regel újat. Aztán ha így is sok a gond, kizárják azt a régiót és szívnak a becsületesek, de ez más kérdés, mint az, hogy két hónap alatt nem érkezik meg a csomag.
Nem tudom másnak milyen az aránya, nekem végül is nem vészes, nagyságrendileg 20-30 rendelésre jutott egy ami nem jött meg. Úgy is ideért pl az USB-s hosszabbítóm/elosztóm, hogy több, mint 10 napig várakozott Ferihegyen.
(#135514) Nikaré :
Ahogy írtad, Kínából ideér kb két hét alatt, majd ha hazánkba megérkezett, még két hét míg megkapja a vásárló. Ez egész jól megközelíti a gyakorlatot. Nos, ha nem így alakul, akkor persze több helyen lehet a gond, mint például mikor sokszor a vásárlás után hetekkel adják fel a csomagot. Nyilván lehet más gond is, hallani fél év után megérkező csomagokról, de az ilyeneket, mint írtam (szerintem) le kell nyelnie az eladónak, ez a költség be van építve a vásárlási árba, a 60 nap tűréshatár véleményem szerint korrekt és mivel általában megkapja a vevő időben ezeket a filléres cuccokat, azt a kis százalékát ne legyen gond leírnia veszteségnek.
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz citkar #135499 üzenetére
Igen, biztosan sok múlhat milyen postával adja fel, de maradjunk a standard módszernél mert gondolj bele, hogy egy termék árával vetekedő postai díj nem kedvező. Persze van kivétel, de szerintem egy jól működő, jól szervezett postahálózatban nem feltétlenül a ez a cél. Szerintem. A kínaiak sem hülyék, van egy bejáratott rendszerük, államilag támogatva (pörgetik a gazdaságot)
Itt most belemehetnénk abba is, hogy érték arányos postai díj stb, de nem erről van szó.
Én arra utaltam, hogy egy akkora országból a postázás képes 14 napon belül eljuttatni hozzánk a csomagot.
Majd ez után itt nálunk ugyan ennyit (nem) utazik sőt előfordul, hogy több idő míg ideér.
Eltekintve a vámolós motyóktól.A beszélgetés pedig arra alapozódott, hogy, ha nem érkezik meg x idő után akkor, refund, újraküldés, éééés, ha mégis befut a cumó akkor nem fizet a megrendelő.
Legyünk optimisták, napokban elhangzott, hogy a postánk fejleszt és felkészülnek a növekvő csomag kezelésre. -
Ghard
őstag
válasz Ghard #134902 üzenetére
PS4 karhoz tökéletes. Telefonon lassú töltés jelenik meg, de így se sokkal lassabb, mint a gyors töltés.
(#135509) Metacska
A Magyar Posta malmai lassan őrölnek, nem vették még fel a rendszerbe a csomagodat. Ha nálatok nem divat az értesítő nélküli postás, akkor nincs miért aggódnod. Pár nap és kézbesítik.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz EmptyParadox #135519 üzenetére
most vettem 5 usb kábelt, mert így olcsóbb, mint egy
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Nikaré
őstag
válasz Mr.Csizmás #135525 üzenetére
pü
-
w.miki
veterán
Airpods klónból melyik ami bevált? Rémlik, hogy többen is próbáltak, többfélét.
Youtube videóban ezt a típust ajánlották: OLLLY I7TWS . Ha van beváltabb, érdekelne.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Nálam már nem ajánlott a Tecknet vezeték nélküli egér, alig 1-2 hónapos, és már akadozik a bal gombja. PEdig semmi fps, csak normál használat.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
fecus
őstag
válasz tcsaba007 #135456 üzenetére
Nekem ez a típus kínaiul karattyol. Akkor hamisítványt vettem?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Mr.Csizmás
titán
16$ wireless bill + eger
https://www.joybuy.com/600007855.html
Nemtom mennyire bestbuy, de mecha keyboard hivoknek rejt mas kincseket a joybuy (black switches dolgok pl)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Imy
veterán
SD kártyára nincs kupon? Elég a 8Gb is, de max 32Gb kell.
-
dugesz77
őstag
Dresslily-nél a 32 GB-s U1 Netac a ACDLNETAC1 kuponnal 3,99$.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Paron krimpelővel van valakinek tapasztalat, most így pontozva egész tűrhető a zára ha jó.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ilyen lámpát vett már valaki, mik a vélemények? [link]
-
lumpy92
aktív tag
Xiaomi Mija 22-in-1 Multifunctional Screwdriver Set $10.89+$0.32 shipping = $11.21
Én megfogadtam, hogy ha $15 alá megy megveszem, de ez nem a csinos, szálcsiszolt tokos változat, hanem valami műanyag fedeles. Passz, hogy más különbség van-e."never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
DeFranco
nagyúr
valaki segítene nekem rájönni hogy a jobb oldalon látható tépőzáras kábelösszefogó-féle cucc az mi pontosan és hogyan működik?
használok ilyen tépőzáras csíkot de azon nincs az a kis lyuk meg a kis csík a végén. az mire való?
-
Zola007
veterán
válasz DeFranco #135543 üzenetére
azzal fogatod rá a kábelre, hogy állandóan rajta legyen (a kis fütyis részt a kábel köré és át a lyukon)
én mondjuk levágtam róla
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
lumpy92
aktív tag
Igazatok van, összekevert a Mija - Wiha. Gondolom ez is volt a cél
"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"
-
Keef_Lee
senior tag
Karácsonyra kitalálta a család, hogy a házra kell vetíteni "díszeket". Van valami lézerjáték vagy mi a fene...
Rendelt ilyet már valaki, ami jól is működik? (Mert karácsonyra még ide is kellene érnie)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest