Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Az újra belinkelés a gyakorlatban majd kialakul, ha már látjuk, hogy hogyan működik a dolog és hogyan lehet ésszerűen szabályozni.
Tulajdonképpen szerintem csak akkor lesz rá szükség, ha egy hírhez jópár oldalnyi hsz fog tartozni, 1-2 oldalt még amúgy is illik visszaolvasni egy topikban, hogy megismerjük mások véleményét, főleg ha hozzá is akarunk szólni a témához.
Kialakul ez majd, nem lesz ezzel gond. -
ArchElf
addikt
Jee
Trolltopic 4 Prezident.
Itt is töröltessem a 100-ast?AE
-
NÉYG!!4És "Trollok komolyan".
-
huntermati
aktív tag
Szerintem óránként is elég lenne.
-
Domxc
senior tag
"Esetleg X hsz-enként újra belinkeljük, viszont még az is fontos szerintem, hogy legyen pontos időkorlátja egy hírnek, vagyis a már kivesézett hírhez utólag ne szóljunk hozzá, mert ha összekavarodunk, akkor nagy káosz lehet."
20-30 perc megfelelő?
"Esetleg a topik nevébe is be lehetne írni, hogy "olvasd el az első hsz-t..", a kiemelt topikoknál is bevált a módszer...."
Mindjárt szólok modkerbe.
-
koshmar
addikt
Jó lett a topik neve.
Na végre egy hely, ahol a jól megszokott társasággal beszélhetek normális helyesírással.
kenwood3: A smiley-halmozást hagyd a másik (eredeti) topikra.
A viszlátozást is.
Helyesírásodról nem is beszélve.. -
Zsom!
tag
Ha naponta lesz hírezés, akkor szerintem olyan este nyolcig kéne beírni a híreket (mindenkinek lenne egy témája) és utána ki lehet beszélni.
-
KYZRR
őstag
-
EmberXY
veterán
Elolvastam, deriváltam, levezettem, végül nem maradt agysejtem.
Domxc: Esetleg X hsz-enként újra belinkeljük, viszont még az is fontos szerintem, hogy legyen pontos időkorlátja egy hírnek, vagyis a már kivesézett hírhez utólag ne szóljunk hozzá, mert ha összekavarodunk, akkor nagy káosz lehet.
Szerk.: Esetleg a topik nevébe is be lehetne írni, hogy "olvasd el az első hsz-t..", a kiemelt topikoknál is bevált a módszer....
-
Domxc
senior tag
Igen, ez jogos. Nem tudom módosítgatni naponta a hsz-t, ez nem megoldható, de az igen, hogy az illetőnek bemásoljuk, a hírt, P.Ü-ben, esetleg valamelyik tagnál rákérdez. Agyalok még rajta, azán optimizáljuk a dolgokat ezzel kapcsolatban.
(#24) kenwood3 Több lesz a téma, a híreknél, az alábbiak: Tech, Sport, Külföld, Belföld, Celeb, Kultúra. (fejből ennyit tudok ez bővülhet!) Ezen témákon belül, több hír is lehet, de ne legyen sok, mondjuk olyan 3-4 max. a legfontosabbak. Továbbá szeretném közölni, hogy többnyire éjfélkor nem vagyunk annyira aktívak, néha hajlamosak vagyunk hülyeségeket írni a fáradtság miatt, ezért ne legyen későn a hírek kivesézésének időpontja!
(#32) TcK_Marco Látom csak a címet olvastad, talán átgondolom, hogy nem írok a modkerbe, de durván figyelmen kívül hagytad a fentieket.
-
KYZRR
őstag
csővázmindenkinekvazz....
jaeznemazatotyikboccsanattutiveletlen volt ekezeteket meg arab szarmaszaszom mijatt nem tudom fehasznalni!
Amúgy +1 ember van itt, jó esetbe, sokan fognak +1 ezni, és akkor már nem +1 lesz, hanem +SOK!Ha ezt olvasod, akkor gratulálok, sikeresen maradt 1, azaz EGGY(!) agysejted.
Ha ezt má' nem olvasod, akkor valószínüleg a traumatológián vagy.
Köszönöm. -
kenwood3
addikt
Hamar megdöglött a topik
-
EmberXY
veterán
Én egy lehetséges problémát látok a hír dologgal kapcsolatban: ha már pörög a topik, akkor egy adott hír kivesézése során megfelelően sok hsz után esetleg már "keresgetni" kell, hogy melyik hírről is van szó, főleg ha valaki sokáig távol volt, vagy esetleg új látogató. (A másik topikban és képesek voltunk naponta akár 150+ hsz-t generálni....) ----> Ezért szerintem valamilyen módon jelezni kéne, hogy mi az adott hír, vagy az első hsz-ben aktualizálni, vagy sűrűbben belinkelni (ugyebár itt nincs olyan bejegyzés, mint a logouton), de mindenképpen úgy, hogy bárki bármikor tisztában lehessen vele, hogy miről megy a beszélgetés.
Mi a véleményetek erről? -
huntermati
aktív tag
Legyen naponta.
-
Domxc
senior tag
Dehogynem, gyertek kiscsibék.
Üdvözlet WOKKY, kenwood, hunfatal, és huntermati!
Na akkor újabb feladat:
Szavazás
Valószínüleg, egy tervként, kiveséznénk, a híreket, amolyan Heti Hetes filingűen, természetesen az 1hsz, szabályzatának eleget téve.
Térjünk a tárgyra:
A hírek kivesézése, naponta legyen, vagy egy napot kijelölünk, és akkor, elemezzük, a legfontosabbakat?
A választ köszönöm!
-
ch003067
addikt
Gyülekezünk, gyülekezünk
-
fatal`
titán
Nekem sincs semmi problémám a helyesírással.
-
huntermati
aktív tag
Üdv.
Jó kis topic
-
kenwood3
addikt
Megjöttem én is
Tudom senkit sem érdekelde hátha
-
ch003067
addikt
Jó estét mindenki ! Én is itt vagyok
-
Zsom!
tag
Ezennel megírom a második hozzászólást, hogy lássátok én is tudok helyesen írni.
Hát ez lenne a második hozzászólás.Ja, nemsokára lesz Mac Mini-m, de megvárom az újabb generációt, ami remélhetőleg még júliusban kijön. ( itt egy komoly téma)
-
Domxc
senior tag
Hozzászólás előtt olvasd el az Összefoglalót!
Eredeti hozzászólás:
"hali!!!!!!!!!!!! most találtam erre a forumra, naon teccik!!!!
"
Így kezdődött az egész, a szerző poénból írt egy topikot, de nem látta, a következményeit, de, mivel a trollokat etették, ezért egyre nagyobbra nőtték ki magukat.
Igen, kedves tag/olvasó, az
"Ebben a topikban újoncként viselkedünk"topiklakói, együttes döntése alapján, arra jutottunk, hogy érdemes lenne egy, amolyan baráti kör szerű, lényegesen komolyabb hangnemű topikot nyitni, ahol el tudunk beszégetni, és a középpontba helyezni, a normális énünket. Ámde ez nem vicc, a topikon belül kikötések lesznek, ezeket, fel is sorolom:1. A helyesírásunkra ügyelni kell.
2. Smiley felhasználása, csak bizonyos mértékben engedélyezett.
3. Tilos a topikon belül, hsz-gyűjtés céljából írni.
4. A személyeskedés, egyéb, a témát hátráltató hozzászlás, tilos.
5. Mivel a kultúrált kereteken belül maradunk, ezért szintén mértékkel káromkodjatok, és lehetőleg, valamilyen praktikával cenzoráljátok, ha erre vetemednétek.
6. A linkelt/beillesztett képek tartalmára/méretére ügyeljetek.
7. Ha 5 percen belül akad még mondanivalód, vagy egy, a tiéd után született hozzászólásra válaszolsz, akkor használd a szerkesztés opciót!Aki ezt nem tudja betartani neki sem kell búsulni, neki ott van az eredeti topik: LINK, ebben a topikban kiélheti elfojtott troll énjét.
[az eredeti bejegyzés megszűnt a túlzott trollkodás miatt]Mindenkit szeretettel várunk, a régi tagokat, és az új felhasználókat, akik csatlakoznak a társasághoz.
Jó fórumozást!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell 17-7779 2in1 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 17,3" Touch I Nvidia I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest