Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani "agybadugós" fülest ebay-ről, aminek tűrhető minősége van potom áron?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy (trehány) ismerőstől egy alig használ laptopot (nem egy csúcskategória). Az ára 30 ezer forint volt, amiért a hülyének is megérte. Típusa HP (Compaq) 620 D40. Használtan az ilyenek 45-50 körül cserélnek gazdát. Hogy miért volt 30e? Mert kontakthibás a töltő és abszolút halott az akksija.
A töltője 18,5V 65W. Itthoni boltokban látok ugyanehhez a típushoz 90W teljesítményű töltőt is. Nem volt még laptopom, mi a különbség 65W és 90W között, gyorsabban tölti tán az akksit? A kérdésem/kérésem az lenne, hogy segítenétek találni egy normális utángyártottat Ebay-en? Én csak UK falicsatlakozóst találtam.
Az akkumlátor némiképpen keményebb dió (számomra), a gyári leírás szerint 6, illetve 9 cellés 4400mAh-s kell bele. Itthon egy utángyártott 17000e ft, ami nem kevés, tudtok esetleg ebayen beszerezhető verziót, ami megbízható és remélhetőleg nem fog "beleolvadni" a gépbe a szar minősége miatt?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Köszönöm szépen a tippeket!
-
Metacska
aktív tag
válasz Silent77 #6448 üzenetére
Értem én, hogy tudatos vásárlónak kell lenni, de nehogy már 150 Ft eltérés mérvadó legyen. 500 Ft vagy 650 Ft. Ráadásul ennyiért biciklilámpát venni / kapni.........ráadásul elsőt és hátsót egyben, és elégedetlenkedni a "borsos" 650 Ft-os ár miatt.
Ma már egy üveg ásványvíz is 100 ft a boltban. Filléreskedés......
-
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék az autóba bluetooth kihangosítót venni:
- Fontos a jó hangminőség
- Jó üzemidő
- Mobilis legyen, ne kelljen sehova felragasztani, csiptethető legyen.
- Ne legyen irreálisan drága.Vett már valaki ilyesmit, amivel pozitív tapasztalata van?
Köszi,
M -
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Munkába járáshoz szeretnék egy praktikus hátizsákot, amiben a laptop kényelmesen elfér + mondjuk ételhordó kajának, pulcsi ilyesmi. Persze ne legyen akkora, mint egy túratáska, amivel 3 hétre mennek a Mátrába hegymászók.
Ja és igen, lehetőleg jó minőségű legyen.
Van ilyenre ötletetek?
Köszönöm! -
Metacska
aktív tag
Sziasztok
Ez is kínai kütyü, csak 1 picit drágább.
Szeretnék a munkába járáshoz egy elektromos rollert venni.Nagyon sok hazai és külföldi cikket elolvastam a témában, a youtube is tele van tesztekkel, de csak némiképp jutottam előre a választással. Nem tudom, hogy itt hány aktív fórum tag használ elektromos változatot, de a személyes vélemények, tanácsok jók lennének.
Tudok néhány támponttal szolgálni:
- A fővárosban fogom használni, a pesti oldalon (sík terep).
- 96 kg vagyok és 193 cm magas.
- A napi ingázás mértékéből kiindulva max. 25-30 km-es hatótávra van szükségem.
- Fontos, hogy gyorsabb "legyek", mint a tömegközlekedés, ezért a 25-30 km/h körüli sebesség fontos
- Tudom, hogy 300e Ft-ért is kapni üléses, elől-hátul tárcsafékes, böhöm terepgumis szörnyeket, de nekem 130-150e Ft a keretem rá.Kinéztem a Ninebot ES2-t (by Segway), ami bővíthető + akkuval is. Ár - érték arányban jobbat - rosszabbat egyelőre nem találtam.
Illetve tudtok hozzájuk kupont?
Előre is köszönöm.
-
Metacska
aktív tag
Szia,
Persze, jogos érvelés. Pontosítok még 1 picit.
- A melóhely és az otthon között oda - vissza 18 km a távolság és szinte végig bringaút van!
- Ruhával, táskával együtt a súly valóban 100-102 kg.
- Természetesen egy 20-25 km/h tempó is kiváló.
- Illetve persze nem mindig ezen fogok állni, mellete használok tömegközlekedést is, de ha jó időjárási körülmények vannak télen - nyáron, akkor heti 2-3 alkalom már kényelmesebb.
- Tömegközlekedéssel az út a metrófelújítás és az átszállás miatt oda-vissza 100 perc naponta.
Ezt szeretném mondjuk 60-ra redukálni, ami a bringaúttal kényelmesen kivitelezhető.A modell amit hivatkoztam: Ninebot ES2
Az itthoni vásárlással és a 14 napos elállással az a gond. Hogy ami külföldről vámmentes házhoz jön 120-140e Ft-ért, azt itthon pofátlan módon 200e Ft felett adják!
Ezért játszik inkább egy gearbest.
tboy93: van robogóm és jelenleg is azt használom, de télen nem szeretnék michelin babának beöltözni, mert azon 50-70 km/h-nál nagyon lehet ám fázni. Illetve a rollerrel el tudok menni bármikor meginni 1-2 sört a belvárosba. A motornál nem ihatok alkoholt.
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz Saccco #130643 üzenetére
Nem ez a beszélgetés tárgya, de ha már kiragadtad
A Budapesten eltöltött 31 évem alatt életemben nem láttam / hallottam gördeszkás, rolleres, görkorcsolyás, de még kerékpáros igazoltatásokról és szondáztatásról. Azt tudom, hogy vidéken a kerékpárosokat szokták szűrni.
Persze nem 10 sör és 10 feles elfogyasztására gondoltam, mielőtt elektromos rollerre szállok.
-
Metacska
aktív tag
válasz tboy93 #130645 üzenetére
A linkelt változathoz kapni gyári külső akksit, ami a kormányrúdhoz csatlakozik. Ezzel nő a hatótáv, illetve a végsebesség. Ha erre esne a választás, akkor a kitapasztalás után rendelhetek hozzá.
No de valakinek esetleg konkrét javaslata az eszközre vonatkozóan?
Illetve köszi a xiaomi store-t, 25-én elmegyek és meglesem mennyiért kínálják a Xiaomi M365 rollert, az még egy lehetséges opció.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék Tőletek kérni. Hosszú évek óta rendszeresen rendelek Aliról, ebayről, Gearbestről. Többnyire kisebb tárgyakat. A legnagyobb eddigi eszköz egy tablet-tok volt. Most nemrég rendeltem GB-ről egy hátizsákot, Szépen követtem is az útját a tracking site-on.
Én azt feltételeztem, hogy majd a postás hozza, de úgy érzem, hogy egy számomra még ismeretlen szituáció állt elő. Talán vámkezelés előtt áll, be kéne mennem érte valahova?
A GB ezt az üzit küldte:
Dear,Your package for ..............has arrived and is awaiting collection, please contact your local post office or shipping company such as DPD to pick up your package.
Kindly collect your parcel as soon as possible, as they may not keep the package for long.
A tracking site-on az alábbiak látszódnak: KÉP Pick Up státuszban van.
Segítsetek kérlek, hogy mi a teendőm? Elviekben 4 napja van valahol a táska, amit direkt úgy postáztattam, hogy EU-n belüli cucc legyen. Másrészt 10e Ft. Mit akarnak rajta vámkezelni, vagy egyáltalán hol van most?
Az angoltudásommal nincsen gond, de számomra a fenti információkból nem derül ki, hogy hol van a csomag.
Köszi, előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz mr_kickass #135494 üzenetére
De ezek alapján ez a csomag még Szlovákiában van. Az árban benne volt a free shipping. Nem igazán értem, hogy nekem milyen teendőm van még. Most még plusz költségen át kéne szállíttatnom Magyarországra?
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Valószínűleg alaptalanul, de mindez idáig tartózkodtam azon autós mobiltartóktól, amit a szellőző rostélyra kell applikálni. Tartottam tőle, hogy a súly / nem megfelelő támaszték eltöri vagy eldeformálja.
Most már bízom benne, hogy nem így van.
Tudtok javasolni korrekt ár/érték arányú változatot, ami állítható méretű és nem batár nagy?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék az elektromos rolleremre egy erős fényű első lámpát venni.
- Mindenképpen legyen hozzá rögzítő fül a kormányra rögzítéshez. Ergo bicikli lámpát keresek?!
- Lehetőleg usb-n keresztül tölthető legyen.
- Ár/ érték arányban megfelelő legyen. Ne legyen túl drága, nincs szükségem egy reflektorral felérő fénycsóvára.Köszönöm a tippeket!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos a laptopomon limitált az USB csatolók száma, ezért szeretnék venni egy HUB-ot. Van a gépen egy USB 3.2 Type-C csatim, ehhez keresnék eszközt, amit ti javasoltok a megbízható Kínából. Valami ugreen, blitzwolf cucc esetleg?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyjából 8 éves LG full HD smart TV-m. Sajnos annyira még nem okos, hogy legyen benne bluetooth.Van olyan jó minőségű áthidaló megoldás, amivel rá tudok kötni egy BT egységet/transmittert a TV-re, ami ki tudja küldeni a hangot egy BT fülesre, hogy fejhallgatóval is tudjak TV-zni?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz FingR86 #171353 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Sajnos nincs jack a tv-ben hanghoz, csak RCA, illetve optikai. Van néhány kérdésem:
Ez megfelelő adapternek? [link]
Illetve nálam a TV bal oldalán, viszonylag mélyen és a TV síkjában vannak a csatlakozók. [kép]
Ezért nem mindegy, hogy ez a cucc milyen széles, illetve a BT antenna forgatható, dönthető?Köszi!
-
Metacska
aktív tag
válasz farkas-j #171390 üzenetére
Tegnap mögé hajoltam és vizslattam, de a hagyományos kinézettel nem találtam. Azt a TV specben láttam, hogy valóban van, most megnéztem mégegyszer és tényleg van. Csak úgy néz ki, mint egy kimenet/bemenet takaróburkolata. Baromi passzentos lesz így.
zsiz: Köszi, kulup is ezt ajánlotta, akkor veszek egy ilyen cuccot.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném az okostévém hangját BT fülesre továbbítani, hogy a család megzavarása nélkül tudjak esténként TV-ni. Vettem egy ilyen eszközt: [link]
Jack csatin keresztül hozza ki a hangot, és a TV USB csatlakozójáról vesz áramot. A cucc működik, de rettentően interferál. Van egy folyamatos alapzaj, sistergés, gyakorlatilag élvezhetetlen.
Vannak ennél minőségibb eszközök, esetleg tapasztalatból tud valaki ajánlani?
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék a házamra biztonsági kamerát és elkerülendő a kábelezést mindenképpen akkus - wifis modellben gondolkodom. Ez meglehetősen le is szűkíti a kört, hogy mik közül válogathatok.
Több - kevesebb teszt kering a neten főképp angolul és 3 használható verziót találtam, amik nem csak faldíszek, hanem ellátják a funkciójukat:
Xiaomi Imilab EC2
Xiaomi Imilab EC4
Anker eufyCam 2CKérdésem, hogy van itt esetleg a csoportban tapasztalatotok bármelyik modellel?
A tesztekből, meg mondjuk az értelmesebb árukeresős visszajelzésekből már leszűrtem a konzekvenciákat, de hátha nektek is van .
Köszönöm!
U.I.: Vannak pH-n ilyen topicok, de ott nincs élet / válasz, ezért gondoltam, hogy a kínai kütyükben megfér.
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz Jarod1 #180072 üzenetére
Szia,
Nincs okosotthonom, más Xiaomi eszközöm. Ez lenne az első és egyelőre egyetlen.
A típus amiről írsz kecsegtető, az egyetlen gondom vele, hogy betáp kell neki, amit nem tudok megoldani, muszáj akksiról mennie, az számomra vállalható, hogy 2-3-4 hetente töltöm.Üdv,
Zoli -
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék bluetooth hangszórót venni, főképp kültéri használatra, baráti összejövetelek esetén zenélgetni.JBL charge szériával egyenértékű eszközt keresek, de nem boombox vagy partyboy méretben/teljesítményben, de nem is a legkisebb Flip vagy charge teljesítménnyel.
Szempont:
- EU raktárból, ÁFA-t tartalmazza az ár.
- Jó hangminőség, hosszú akkuidő.
- Ha kell tudjon karakteresen / hangosan (és ott is tisztán) megszólalni.
- Nem kellenek villogó LED-ek.
- Esetleg előny, ha vízálló.Köszönöm a segítségeteket, külön jó, ha valaki saját tapasztalat alapján ajánlana.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
PS Vita-ba szeretnék microSD kártyát venni. Az ebay/Ali/Bangood hemzseg a "kamukártyáktól". Ideális esetben SanDisk Ultrát keresek 64 vagy 128GB tárhellyel.
Van esetleg best buy tippetek a tarsolyban?
Köszönöm szépen.
-
Metacska
aktív tag
válasz csibe1 #184873 üzenetére
"Komolyabb" műszaki cikket sosem vásárolok külföldről, mert osztom a garancia érvényesítéssel kapcsolatos aggályaidat, de ez "csak" egy memóriakártya, ami ráadásul nem lesz intenzív írásnak olvasásnak kitéve.
Innen venném: [link]
A visszajelzések (fotós) alapján eredeti.Nincs postaköltség, tehát 5600 forintból 2-3 hét alatt a postaládámban lesz, míg az árukeresős opcióknál, ahol olcsóbb, azért utazni kéne elég sokat, vagy 1200-1500 Ft-ért csomagküldeni, amivel már 9000-nál járunk.
Nem vagyok a saját pénztárcám ellensége, de egy országban ahol 1 kg csirkemell 2000 Ft, ott 5600 Ft sem sok manapság sajnos.....
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Személyes tapasztalaitok alapján keresem az alábbi működő kütyüt.
Az autóm kizárólag vezetéken keresztül tudja az Android autót, de léteznek megoldások, ahol egy eszközt dugok az autó USB aljzatába és a telefonnal Bluetooth-on keresztül arra csatlakozva máris megvan a vezetéknélküli AndroidAuto.
Per pillanat az ismerősöm kölcsön adott egy ilyen cuccot kipróbálni. Tökéletesen működik,de ez, kizárólag a gyártó honlapján megvásárolható termék, nagyjából 18k HUF áron. Bízok benne, hogy van megbízható Alis, geekbuyingos, bangoodos stb. megoldás korrektebb áron. Van ilyen?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, kislányomnak van egy immáron 2 éves koala formájú diffúzora, ami világít és zenél (doterra termék). A porlasztója tökéletesen működik, de azt vettem észre, hogy a párát nem nyomja ki a tetején levő lyukon. Szétszedtem és akkor láttam, hogy a venti meghalt, azaz nem mozgatja meg belül a levegőt, hogy távozzon a pára.
Ami benne van az pontosan ilyen márka és típus [link] (DC brushless) csak 20*20-as, illetve 0.25A-s.Sajnos nem találok ilyet, akár más gyártótól, hogy pótolni tudjam. Van esetleg tippetek?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
November 11-én vásároltam több sellert-től (mind Alis, nem külső partnerek) különböző termékeket, közel 100 000 Ft értékben (a telefon display-től kezdőden, a plüss állaton át a másodvonalas LEGO-ig elég sok mindent).
Általában mostanában, ha egyszerre adok fel rendelést (különböző store-okból), akkor is egyszerre 1 csomagban érkezik.
Hirtelen belémhasított a gondolat, hogy ekkora értéknél (még, ha sok piciből is adódik össze), ha egyben jön, akkor ugye nem kell félnem vámkezeléstől? A legdrágább különálló termék ára sem éri el a 30 000 Ft-ot. Ugye alaptalan a félelmem?
Köszi.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem egy ilyet: [link]
Hamar meg is jött, az elemek tekintetében hiánytalan volt.
Viszont egy valami hiányzott: a matricák, amelyeket a járműre kellett volna ragasztani.
Az Ali Customer Support nem túl rugalmas, azt mondják csak refundra van lehetőség, pótlólagosan nem tudom kérni, hogy postázzák el.Ez valóban így van? Nem tudom sehogy sem elérni a célomat, hogy felvegyem az eladóval a kapcsolatot? Illetve felveti bennem a kérdést, hogy refund esetén mi az a korrekt összeg, amit kérhetek?
Mit gondoltok?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz Robeast #188124 üzenetére
Közvetlenül a store Business Information alatt elérhető e-mail címre gondolsz? (mert ennél a konkrét eladónál nincs ott a "Message" gomb, mint más boltoknál, így velük nem tudok chatelni). Mást nem találok. A Contact Seller alatt az Ali Customer Service érhető el, nem direktben az eladó.
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
válasz Robeast #188132 üzenetére
Régóta Alizok én is és először azt hittem, hogy én vagyok a kretén, hogy nem vagyok képes megtalálni a direkt üzenetküldés lehetőségét ennél a konkrét Shop-nál. Viszont ennél az eladónál, amelyről küldtem a linket az Orderek alatt a kis üzenetbubira kattintva nem a Message Center jön be, hanem az Ali Customer Support.
Így jöttem rá, hogy Shop válogatja, hogy mellyel tudsz felvenni direkt kapcsolatot és mellyel nem..... szóval jelen esetben marad a refund.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest