Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#122191) Donki Hóte


Donki Hóte
veterán

Vettem BlitzWolf BS3-as szelfibot - állvány kombót.

Egyes részeiben pöpec, de egyes részeiben igen gagyi :(

Jó a kiszedhető bluetooth elsütőgomb, meg az egész cucc minősége eléggé jó. Viszont nagyon gagyi a szétnyitható háromlábú alsó kitámasztó, semmi rugó sincs benne, csak a gravitáció tartja kinyitva :O

Ami viszont kiverte nálam a biztosítékot, az telefont tartó kengyel elhelyezése.

A képen úgy látszik, mintha a telefon behelyezése esetén a boton az elsütőgomb a megszokott helyén, a hüvelykujjadnál lenne (a telefon kijelzője és az elsütőgomb egy oldalra néz).

A valóság ezzel szemben pont fordított, a telefontartó kengyel pont az ellenkező irányba néz, a becsukott boton látszik, hogy az elsütőgomb a mutatóujjadnál van, ami nem praktikus, ha markolod a botot :W (Ha a kengyelt felfelé felnyitod, akkor a telefon kijelzője pont az elsőtőgombbal ellenkező irányba fog nézni :U )

Sajnos nem jöttem rá, hogy hogyan lehet könnyedén megfordítani a telefontartó kengyelt. Bonyolultan meg lehet fordítani úgy, ha a kengyelt tartó csavart kicsavarod, szétszeded és megfordítod a fejet. Csakhogy ilyen állásban nem lehet "rácsukni" a tartókengyelt az összetolt állapotú botra, mert a távirányítós oldal szélesebb, mint a hátulja, nem lehet összepattintani a botot. Olyan ez a cucc, mintha a tervezője menet közben felmondott volna, az utódja meg nem onnan folytatta, ahol az előző tervező abbahagyta, hanem csak a legvégét végezte el a munkának.

Szóval aki igényes a jól kidolgozott részletekre, az ne vegyen ilyen botot, mert csak felmérgeli magát.

Aki meg nem igényes a részletekre, az úgysem vesz 16-18 dollárért szelfibotot, jó neki a 2 dolláros alap bot is :K

Szóval összességében nem ajánlom ezt a szelfibotot senkinek sem, eddig elégedett voltam a BlitzWolf márkával, de ez a BW-S3 szelfibot most kidobott pénz volt :O

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.