Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
milyen HMDI/USB-s Androidos mini lejátszót ajánlanátok TV okosításra? Amire használva lenne:
Youtube
DLNA/Plex(ha lehetséges)Másodlagos TV-re lesz, amolyan néha jó ha tudok majd lejátszani NAS-ról
Köszi
-
hodostamas
addikt
AAA-s újratölthető elemet érdemes venni kínából? ha igen tudtok megbizható eladót?
(IPC1 lenne a töltője)
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz andrisbandi #69816 üzenetére
Lidl van helyben, Ikea van pesten... Azért is érdeklődtem itt a topicban netes rendelés ügyében. de így a Lidl győzött
-
hodostamas
addikt
válasz huliganboy #96108 üzenetére
Global Shipping Program esetén elvileg előre megfizetsz mindent, itthon már nem kell.
-
hodostamas
addikt
ilyen játszós SD kártyát hol ajánlanátok vételre? Nem 8GB-os kellen kb, mini linuxok, stb-re. Sincerity-nél ~7$-ba mennek. Vagy nem érdemes máshol? Nem 20 évig akarom tárolni az adatot
-
hodostamas
addikt
válasz CHIPman #106237 üzenetére
Már megírták, több szórt fény.. emiatt kissebb látótávolság. Tök jó hogy 20m-ig mindent faszán látsz, de abba a tartományba kiégeted szembejövő szemét is.. cserébe messzebb már sokkal haloványabb mint egy akár ócska tescós halogén.. jött már velem szembe pár ilyen, ajánlom hogy próbáld ki és nem akarsz ilyet a kocsiba
-
hodostamas
addikt
válasz Zoli-bácsi #119715 üzenetére
oh, köszi!
-
hodostamas
addikt
válasz Mr.Csizmás #123677 üzenetére
Ha jól értem elég üzenetben hagyni hogy Gift és ennyi? Tehát nem választható a gift. Legalábbis nem látom..
-
hodostamas
addikt
Értem én hogy azt írja, de mikor meg szeretném venni mégis új címet kér tőlem mert..:"Product does not support sending the current country"
-
hodostamas
addikt
Best buy biciklis lámpa? Csak előre, kb 3-4e huf árban. van már Lidlis vetítős lámpa 4 AA-s elemmel megy, hasonló teljesítményű elég. beépített akksi előny
-
hodostamas
addikt
Hali,
ipod shuffle-hez hasonló mini mp3 playert tudtok? [link]
páromnak tönkrement a gen1-ese kellene valami helyette, mindenképp ilyesmi mini clip-eset szeretne. Ha van alternativa akkor jöhet az Ebayen pl van kismillió ilyen 1000 alatt is, de azért olyan kéne ami valahogy szól is és nem szokol rádió.
-
hodostamas
addikt
Hátha itt tud valaki segíteni Canon tintapatron ügyben: [link]
Előzőt is ebay-en vettem de pár hónap után kifakultak a képek, szóval olyat keresek ami nem fog, de jó lenne nem 10-15ért venni a gyárit.
-
hodostamas
addikt
Légnyomás adatokat rögzíti és figyeli a változást. Felfele, lefele trendből megsaccolja hogy esni fog vagy nem.[link]
-
hodostamas
addikt
mi air purifier-hez szűrő van most akciósan valahol? Lejár hamarosan, kellene bele új
itt olcsóbb mint kínából? fura
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz Mr.Csizmás #135961 üzenetére
inkább kina? fura is volt hogy olcsóbb mint kintről. Hamisítványt árulnak?
-
hodostamas
addikt
válasz Mr.Csizmás #135964 üzenetére
Ja ennyi? Alap hogy utanvettel vennem es amire azt irjak raktaron. Max bukok 1 napot.
-
hodostamas
addikt
IR Wifi-s remote tapasztalata valakinek? Van Broadlink, Sonoff, xiaomi kb hasonló árban. Melyiket érdemes? Légkondit kéne vezéreljen.
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #146857 üzenetére
Up!
IR Wifi-s remote tapasztalata valakinek? Van Broadlink, Sonoff, xiaomi kb hasonló árban. Melyiket érdemes? Légkondit kéne vezéreljen.
-
hodostamas
addikt
válasz Criminal017 #147220 üzenetére
Ilyet rendeltem én is(4GB-s verzió), folyamatos használat mellett mikor felmelegszik hibázik.
-
hodostamas
addikt
rendelt már valaki fotós hátitáskát? Esetleg ajánlat? Milcnek lenne, 3 obi, vaku.
-
hodostamas
addikt
Futáshoz milyen BT fülest ajánlanátok?
-
hodostamas
addikt
BB bt-s hangszoró? nem kell nagy, faternak műhelybe csak hogy szóljon valami. Xiaomi(square box 2) van alin 7500ért. Vagy esetleg más márkából ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
eredeti Xiaomi Mi Air Purifier Anti-bacterial Filter valahonnan akciósan?
-
hodostamas
addikt
Nektek megy az ebay+paypal? [link]
-
hodostamas
addikt
Sziasztok,
használható solar paneles power bank? /Solar része csak vész esetén lenne használva/
-
hodostamas
addikt
válasz UberMutant #164440 üzenetére
huh, köszi! Hasznos volt. Blitzwolfot már nem találok sehol, de akkor ilyet típusut keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest