- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Endless
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #102859 üzenetére
Kiváncsiaágból egyet behúzok, köszi
-
Bobbysolo
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #89304 üzenetére
-
XtremLor
őstag
válasz
Heimdallr75 #89304 üzenetére
Jakemy keszlet GB-n, vagy dd4-en amire gondolsz akkor abban van minden fele.
-
Talala
senior tag
válasz
Heimdallr75 #89302 üzenetére
-
cof
veterán
válasz
Heimdallr75 #76677 üzenetére
#Krogoth Köszi találáltam, bár ahogy látom nem spirálos a kulcskarika. Hátha mást is érdekel: [link]
#Heimdallr75 Köszi pont reggel vettem az ebayen 2db-ot 1$/db áron.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Heimdallr75 #12934 üzenetére
Ellenben nem is arra találták ki, hogy az x éve odaszáradt "retket" leszedje. Arra ott vannak a tisztítókendők meg spricnis oldószerek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #12298 üzenetére
Köszi.
-
e=mc²
őstag
válasz
Heimdallr75 #11010 üzenetére
A kessel torteno probalgatast nem ajanlom, elegge balesetveszelyes.
Javaslom azt a modszert, hogy rakulcsolsz ket kezzel, a tetore, ugy, hogy a tenyered parnaival a csuklodnal illeszkedjen ket oldalrol a tetore es raszoritasz. Igazabol meghajlitod a kupakot hogy a vakuum megszunjon es hallasz egy kis hangot ha jol csinaltad, bele megy a levego. Utana egyszeruen csavard le.
-
Gépötty
senior tag
válasz
Heimdallr75 #10310 üzenetére
Elvesztettem a fonalat: "...PayPal will now give US buyers up to 180 days from payment...".
A policy updates szerint pedig: "PayPal’s Seller Protection and Buyer Protection policies may vary from country to country."
Aztán mire végigolvastam, teljesen összezavarodtam. -
kovisoft
őstag
válasz
Heimdallr75 #8160 üzenetére
Ahogy elnézem, a xiaNomi (sic) névnek te sem igazán néztél utána...
-
Nestor16
senior tag
válasz
Heimdallr75 #7597 üzenetére
Szóval köszi mindenkinek. Ettől függetlenül sikerült megnyerni egy éjszakai aukción.
De nem, NEM vagyok függő, ez tuti célzás volt, a link!!! Csak viccelek
Amúgy 80 FT-t nekem megérAzért nekem nem tiszta hogyan nyertem meg a licitek alapján.
Mini OTG kütyüt is sikerült tegnap nyernem jó áron, aztán ha egymásba dugom a kettőt akkor én csodát várok (vagy fényt), vagyis előtte pedig a tabletbe.
-
Gépötty
senior tag
válasz
Heimdallr75 #7451 üzenetére
Dehogy haverhoz! Van garázsom, benne az egyetlen csaj, "akiben" feltétel nélkül megbízom!
Egyébként járható út, volt már rá példa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest